Προς το περιεχόμενο

Εσπασα την οθονη,τωρα τι γινεται?

elsa

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

προτου φτιαξεις οτιδηποτε.... πανε να παρακολουθησεις μαθηματα "διαχειρισης θυμου" γιατι προβλεπετε να χασεις πολλλλλαααααα ακομα λεφτα με αυτα τα μυαλα :P

Τωρα που το σκεφτομαι... και Panasonic Toughbook να σου δινανε.... δεν θα την γλυτωνε.

• Απαντ. 43
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
προτου φτιαξεις οτιδηποτε.... πανε να παρακολουθησεις μαθηματα "διαχειρισης θυμου" γιατι προβλεπετε να χασεις πολλλλλαααααα ακομα λεφτα με αυτα τα μυαλα :P

Τωρα που το σκεφτομαι... και Panasonic Toughbook να σου δινανε.... δεν θα την γλυτωνε.

Ναι τα νευρα μου δεν τα ελεγχω με τιποτα. Και αυτο δεν θα αλλαξει ποτε. Δεν εχω σπασει μονο οθονη και πληκτρολογια αλλα και αλλα πραγματα που πιστεψε με δεν θα θελες να ξερεις :???:

Δημοσ.

Λοιπον θα το παω παλι στην αντιπροσωπεια να δω αν γινεται κατι και τι κοστος θα μου πουν. Αντε γιατι σιχαθηκα αυτη την ιστορια αλλη ορεξη δεν ειχα απο το να ασχολουμαι με το καταραμενο μηχανημα, αϊντε....

Δημοσ.
Ναι τα νευρα μου δεν τα ελεγχω με τιποτα. Και αυτο δεν θα αλλαξει ποτε. Δεν εχω σπασει μονο οθονη και πληκτρολογια αλλα και αλλα πραγματα που πιστεψε με δεν θα θελες να ξερεις :???:

Ναι οντως σε αυτό το τελευταίο ώρες ώρες έχετε ταλέντο... ;)

Δημοσ.

Η επέκταση εγγύησης της Acer μπορεί να ενεργοποιηθεί 30 μέρες μετά την αγορά για Accident Warranty και 360 μέρες μετά την αγορά για την απλή στα 3 χρόνια.

Δημοσ.

Πάντως μην σταματήσεις να ψάχνεις στο Ebay. Ακόμα κι αν δεν βρεις οθόνη, ίσως κάποιος να πουλάει ολόκληρο φορητό ίδιο με το δικό σου που ναι μεν είναι χαλασμένο και εκτός εγγύησης (π.χ. εκείνος να έδωσε αγκωνιά στην μητρική) αλλά η οθόνη του να παίζει οπότε αν βρεθεί ρίχνεις ένα post πάλι εδώ και σίγουρα κάποιος θα βρεθεί από εμάς να πεταχτεί να στην αλλάξει...

Δεν είναι σπάνιο κάποιος να πουλάει φορητό που δεν συμφέρει η επισκευή του για ανταλλακτικά...

Όπως και να ʼχει, καλή τύχη...

Υ.Γ. ένας σάκος του μποξ ίσως να ήταν καλή ιδέα για μια επόμενη αγορά... όσο και να κοστίσει, ίσως να σου γλυτώσει περισσότερα... πάντα φιλικά...

Δημοσ.

Πρόταση:

Όποιος πιάνει τον ευατό του αρκετά συχνά να θέλει να πετάξει κάτι στον απέναντι τοίχο, να του βάλει φωτιά και να χορέψει γύρω του προτείνω να μαζέψει οτι παλιά εξαρτήματα έχει να πάρει ένα μεγάααααααααλο σφυρί και να βγάλει το άχτι του.

Κινήσεις εν βρασμό έχουν αντίκτυπο κυρίως στη τσέπη μας και κατασυνέπεια και στα νεύρα μας.

Στη τελική αν δε τα πας καλά με το κωλομηχάνημα ή κάνε κανα τσιγάρο και ξαναδοκίμασε ή τράβα και μπές remote (όσα νεύρα και νάχεις στο μηχάνημά σου δε μπορείς να του κανεις κακό...).Θα το εκτιμήσεις μετά αυτό.

Φιλικά

Δημοσ.

Κάποιοι τύπη στην αθήνα φτιαχνουν παλιά Laptop Με λιγότερα χρήματα από τις αντιπρωσοπίες και διεικά οθόνες... Έχουν και Site.... (gr)

Δεν μπορώ να θυμιθώ πως τους λένε.... γρρρρ

Δημοσ.

Λοιπον η αντικατασταση κοστιζει 600 € μαζι με τις εργασιες, μπααααααα παω για κανουργιο λαπτοπ. Ποια μαρκα θα μου λεγατε να παρω? Θελω να παιζω και παιχνιδια εεεεε??? Ξυλου κατα προτιμηση :) Μεχρι 2000€ δινω Να ναι κανα καλο οχι παλι αυτη η αηδια

Δημοσ.
Κάποιοι τύπη στην αθήνα φτιαχνουν παλιά Laptop Με λιγότερα χρήματα από τις αντιπρωσοπίες και διεικά οθόνες... Έχουν και Site.... (gr)

Δεν μπορώ να θυμιθώ πως τους λένε.... γρρρρ

Μηπως ξερει κανεις το site ??

Δημοσ.
Λοιπον η αντικατασταση κοστιζει 600 ? μαζι με τις εργασιες, μπααααααα παω για κανουργιο λαπτοπ. Ποια μαρκα θα μου λεγατε να παρω? Θελω να παιζω και παιχνιδια εεεεε??? Ξυλου κατα προτιμηση :) Μεχρι 2000? δινω Να ναι κανα καλο οχι παλι αυτη η αηδια

Αν λειτουργεί με εξωτερική οθόνη, εγώ θα το κρατούσα να κατεβαστήρι ή κάτι άλλο τέλος πάντων.

Δημοσ.

exw spasei othoni crt me klotsia epeidh eixa tsakwthei me mia kopela. exw petaxei epishs thlefwna stathera kai kinhta apo to mpalkoni thn wra poy milaga pali apo ta nevra moy..kako pragma h orgh. prin anoixeis to pc kopelia pies kanena poto giati den to blepw kala to epomeno. kai esy pou ekanes logopaignio me ta legomena ths kai theleis na gineis filos ths eisai poly exypno paidi etsi? a nai exw komatiasei kai ena case epeidh den mporoysa na brw tis bides toy apo ta nevra mou. asta na pane. merikes fores o thymos einai anexelenktos.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...