Προς το περιεχόμενο

Εσπασα την οθονη,τωρα τι γινεται?


elsa

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια! Φαινεται οτι εγω δεν μπορω να συνηπαρξω με το laptop μου.Θυμασται που σας ελεγα οτι ειχε προβλημα και δεν ανοιγε?Ενα acer 1692, το πηρα πισω πριν απο κανα μηνα αντικατεστησαν λεει την μητρικη.Δεν πληρωσα κατι ολα ωραια και καλαααα...Λοιπον χθες που το ανοιξα δεν μπορουσα να γραψω με τιποτα.Παταγα τα πληκτρα τιποτα.Το κλεινω το ξανανοιγω παλι τιποτα.Ετσι ξαφνικα :twisted: :twisted: Εκνευριστικα και του χωνω μια μπουνια στην οθονη και.....εγινε θρυψαλα :evil: :evil: Ναι ξερω ξερω, ειμαι πολυ νευρικια και το παραδεχομαι. Το θεμα ειναι τι κανω τωρα?Γινεται να φτιαχτει αυτο το πραγμα?Μπορω να αγορασω αλλη οθονη και να πω σε καποιον γνωστο μου να μου την βαλει?

  • Απαντ. 43
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Χαχα καλά δεν παίζεσαι. Δεν το σπάς και το υπόλοιπο να πάει στα κομμάτια το παλιόπραγμα. Όσο αφορά την τελευταία σου πρόταση.....η διατύπωσή σου σπάει κόκκαλα. Γίνομαι γνωστός σου ευχαρίστως!

 

Σοβαρά τώρα, θυμάμαι έναν γνωστό μου που ήθελε να αλλάξει οθόνη σε παλιό Laptop. Από αντιπροσωπία πήγαινε πολλά, είχε βρει μια από e-bay νομίζω σε λογική τιμή. Πιστεύω θα βρεις, μπορεί και καινούρια μάλιστα, από e-bay. Για ψάξε το λίγο. Ίσως να αξίζει, εαν το Laptop σου είναι καινούριο. Η αλλαγή είναι όντως λίγο πακέτο, αλλά με υπομονή και προσοχή γίνεται.

Δημοσ.
Χαχα καλά δεν παίζεσαι. Δεν το σπάς και το υπόλοιπο να πάει στα κομμάτια το παλιόπραγμα. Όσο αφορά την τελευταία σου πρόταση.....η διατύπωσή σου σπάει κόκκαλα. Γίνομαι γνωστός σου ευχαρίστως!

 

Σοβαρά τώρα' date=' θυμάμαι έναν γνωστό μου που ήθελε να αλλάξει οθόνη σε παλιό Laptop. Από αντιπροσωπία πήγαινε πολλά, είχε βρει μια από e-bay νομίζω σε λογική τιμή. Πιστεύω θα βρεις, μπορεί και καινούρια μάλιστα, από e-bay. Για ψάξε το λίγο. Ίσως να αξίζει, εαν το Laptop σου είναι καινούριο. Η αλλαγή είναι όντως λίγο πακέτο, αλλά με υπομονή και προσοχή γίνεται.[/quote']

 

Φαινεται δεν με παει πολυ το λαπτοπ ουτε κι εγω το παω, μην του δωσω καμια και γινει σκονη..Εχω εκνεριστει πολυ γιατι καθε λιγο και λιγακι κατι παρουσιαζει, το ebay τι ειναι? Ποσο κανει μια οθονη?

Δημοσ.

Επειδή έχω πρόσφατο το γεγονός, μια οθόνη Compaq (HP) κόστισε σε ένα φίλο 620€ μόνο. Να είσαι προετοιμασμένη να χώσεις >300€ για καινούρια από αντιπροσωπεία.

 

Αυτή η ρημάδα η εκτόνωση κοστίζει, αλλιώς θα ξεσπούσαμε άπαντες στα ρημαδομηχανήματα. :D

  • Super Moderators
Δημοσ.
Φαινεται δεν με παει πολυ το λαπτοπ ουτε κι εγω το παω, μην του δωσω καμια και γινει σκονη..Εχω εκνεριστει πολυ γιατι καθε λιγο και λιγακι κατι παρουσιαζει, το ebay τι ειναι? Ποσο κανει μια οθονη?

 

Πάρε μια ιδέα από εδώ: http://www.screentekinc.com/acer-lcd-screen.shtml

 

:)

Δημοσ.

Εμενα για να μου αλλαξουν ραγισμενη οθονη σε hp μου ζητουσαν 550 ευρω, τελικα αγορασα καινουργιο laptop.

 

To ebay ειναι site δημοπρασιων αλλα σε search που εκανα για το laptop σου δεν βρηκα τιποτα εκτος απο μπαταριες http://search.ebay.com/search/search.dll?sofocus=bs&sbrftog=1&from=R10&satitle=acer+1692&sacat=-1%26catref%3DC6&bs=Search&sargn=-1%26saslc%3D2&sadis=200&fpos=ZIP%2FPostal&ftrt=1&ftrv=1&saprclo=&saprchi=&fsop=1&fsoo=1

 

Δυσκολα τα πραγματα, τουλαχιστον για μια οικονομικη λυση. Εκτος αν υπαρχει κανεις ηλεκτρονικος στο forum που να εχει προσβαση σε spare parts της acer και σου κανει μια καλυτερη προσφορα απο αυτη της αντιπροσωπειας.

Δημοσ.

Στη σελίδα που έδωσε ο billdanos, κάπου 400 ευρώ + μεταφορικά να υπολογίζεις. Πολλά δηλαδή....

 

Εναλλακτικά, μπορείς να πάρεις μια μεταχειρισμένη 15' TFT και να τη συνδέεις εξωτερικά και να κάνεις δουλειά. Είχα εγώ μια Philips που δίπλωνε η βάση της και γινόταν μια σταλιά, και είχε και μικρή κούτα με πλαστικό χερούλι για εύκολη μεταφορά. Δεν θα είναι ακριβώς Laptop έτσι, αλλά από ολότελα....

 

Άλλη εναλλακτική, αποσυναρμολόγησέ το και πούλα τα εξαρτήματα. Μόνο ο επεξεργαστής που φοράει κάνει 210 ευρώ καινούριος. Kαι πολλοί τους αγοράζουν για desktop συστήματα τους συσκεκριμένους. Βάλε και 80άρη 2.5' δίσκο, μνήμη, dvd, wifi card, card reader... Η αξία τους σε καινούρια είναι περίπου 500-600 ευρώ. Η βάλτον όπως είναι αγγελία κανα 350άρι - 400άρι να φύγει.

Δημοσ.

Αφού είναι ακόμα στην εγγύηση κάνε μια επέκταση στα 3 χρόνια accidental και μετά πήγαινε τους το πίσω ότι και καλά σου έπεσε κάτω να σου αλλάξουν το φορητό. Το μόνο καλό στα acer είναι ότι παρέχουν accidental εγγύση. Η εγγύηση αυτή στοιχίζει περί τα 200 ευρώ και έχεις 3 χρόνια πλήρη κάλυψη.

Δημοσ.

Επέκταση της εγγύησης δεν κάνεις όποτε θέλεις αλλά τις πρώτες μέρες της αγοράς του laptop τουλάχιστον εμένα έτσι μου είχαν πει.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

  • Δημιουργία νέου...