Προς το περιεχόμενο

Repair installation στα xp

Γιάννης Platano

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δοκίμασε κάποιος να κάνει repair installation στα xp? Εγώ δοκίμασα και σε κάποιο αρχικό στάδιο μου ζητάει να γράψω το administration password .Μπορεί να βοηθήσει κάποιος? Ευχαριστώ.

Δημοσ.

Αφού διαλέξω repair installation πατώντας το πλήκτρο r με βγάζει σε μια οθόνη μαύρη τύπου dos και μου ζητάει να επιλέξω ποια εγκατάσταση θέλω να κάνω repair .Μου έχει την επιλογή<P>1. C:\windows <BR> Πληκτρολογώ 1 και μετά μου ζητάει τον κωδικό. Αν πατήσω enter (όσες φορές κι αν το κάνω μου εμφανίζει <P> C:\windows<BR> C:\windows

Δημοσ.

Ναι αλλά δεν προχωράει η επανεγκατάσταση των xp .Τι πρέπει να γράψω μετά ? Με την έννοια repair δεν εννοούμε επανεγκατάσταση για διόρθωση τυχόν λαθών? Ή μήπως κάνω λάθος? confused.gif" border="0 confused.gif" border="0 confused.gif" border="0 confused.gif" border="0<p>[ 06-10-2001: Message edited by: Platano ]

Δημοσ.

Den einai akrivws epanegatastash, einai san to dos prompt twn win98 pou boreis na kaneis format kai alla pramata (programmta den boreis na trexeis omws). Pata help gia na deis tis edoles.

Δημοσ.

Σε ευχαριστώ.Εγώ είχα την εντύοωση ότι είναι κάτι σαν τη δυνατότητα του Office για διόρθωση της υπάρχουσας εγκατάστασης χωρίς απεγκατάσταση και επανεγκατάσταση.Στα xp δεν υπάρχει τέτοια δυνατότητα? confused.gif" border="0

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...