Γιάννης Platano Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2001 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2001 Δοκίμασε κάποιος να κάνει repair installation στα xp? Εγώ δοκίμασα και σε κάποιο αρχικό στάδιο μου ζητάει να γράψω το administration password .Μπορεί να βοηθήσει κάποιος? Ευχαριστώ.
MY80- Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2001 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2001 Exeis valei admin password? An oxi apla proxwra etsi. An nai valton ekei.
Γιάννης Platano Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2001 Μέλος Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2001 Όχι δεν έχω βάλλει κανένα κωδικό, αλλά δε με αφήνει να προχωρήσω ...χωρίς κωδικο!!!...
Γιάννης Platano Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2001 Μέλος Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2001 Αφού διαλέξω repair installation πατώντας το πλήκτρο r με βγάζει σε μια οθόνη μαύρη τύπου dos και μου ζητάει να επιλέξω ποια εγκατάσταση θέλω να κάνω repair .Μου έχει την επιλογή<P>1. C:\windows <BR> Πληκτρολογώ 1 και μετά μου ζητάει τον κωδικό. Αν πατήσω enter (όσες φορές κι αν το κάνω μου εμφανίζει <P> C:\windows<BR> C:\windows
MY80- Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2001 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2001 Mia xara einai tote To C:\Windows pou sou vgazei einai to command line ths repair console kai douleyei peripou san to DOS.
Γιάννης Platano Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2001 Μέλος Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2001 Ναι αλλά δεν προχωράει η επανεγκατάσταση των xp .Τι πρέπει να γράψω μετά ? Με την έννοια repair δεν εννοούμε επανεγκατάσταση για διόρθωση τυχόν λαθών? Ή μήπως κάνω λάθος? <p>[ 06-10-2001: Message edited by: Platano ]
MY80- Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2001 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2001 Den einai akrivws epanegatastash, einai san to dos prompt twn win98 pou boreis na kaneis format kai alla pramata (programmta den boreis na trexeis omws). Pata help gia na deis tis edoles.
Γιάννης Platano Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2001 Μέλος Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2001 Σε ευχαριστώ.Εγώ είχα την εντύοωση ότι είναι κάτι σαν τη δυνατότητα του Office για διόρθωση της υπάρχουσας εγκατάστασης χωρίς απεγκατάσταση και επανεγκατάσταση.Στα xp δεν υπάρχει τέτοια δυνατότητα?
MY80- Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2001 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2001 Exei system restore, automatic system recovery kai alla tetoia. Apla pata F8 thn wra pou bootarei kai tha sou vgalei ena menu.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.