DimAslan Δημοσ. 3 Απριλίου 2006 Δημοσ. 3 Απριλίου 2006 Σήμερα θα παραλάβω μια 20" LCD για την κρεβατοκάμαρά μου, στην οποία λόγω έλλειψης χώρου, θα τοποθετηθεί στον απέναντι τοίχο. Γνωρίζετε μήπως κάποιο on-line μαγαζί ή κάπου που να μπορώ στην Αθήνα να βρω καλές τιμές; Ευχαριστώ.
EPa Δημοσ. 3 Απριλίου 2006 Δημοσ. 3 Απριλίου 2006 Όχι αλλά άμα βρεις, ρώτα και για την περίπτωση που θέλει κάποιος να τη βάλει στο ταβάνι (πάνω από το κρεβάτι, όπως στην διαφήμιση της sony πριν από μερικά χρόνια όταν πρωτοβγήκαν οι πλάσμα), με ενδιαφέρει..
dpolal Δημοσ. 4 Απριλίου 2006 Δημοσ. 4 Απριλίου 2006 Όχι αλλά άμα βρεις, ρώτα και για την περίπτωση που θέλει κάποιος να τη βάλει στο ταβάνι (πάνω από το κρεβάτι, όπως στην διαφήμιση της sony πριν από μερικά χρόνια όταν πρωτοβγήκαν οι πλάσμα), με ενδιαφέρει.. Πώς θα κοιμάσαι όταν πάνω από το κεφάλι σου θα κρέμεται ένα πράμα αρκετών κιλών;;;;;; :confused:
kage Δημοσ. 4 Απριλίου 2006 Δημοσ. 4 Απριλίου 2006 k οι ιδιες οι εταιριες αν δεν εχουν ηδη μεσα βαση τοιχου στην συσκευασια...βγαζουν
DimAslan Δημοσ. 4 Απριλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 4 Απριλίου 2006 Ευχαριστώ παιδιά... Μάλλον θα πεταχτώ μέχρι το Praktiker...
EPa Δημοσ. 4 Απριλίου 2006 Δημοσ. 4 Απριλίου 2006 Πώς θα κοιμάσαι όταν πάνω από το κεφάλι σου θα κρέμεται ένα πράμα αρκετών κιλών;;;;;; :confused: Προφανώς ο τρόπος που θα κρέμεται έχει σημασία. Εξάλλου που να δεις πόσοι τόνοι είναι οι όροφοι που έχω από πάνω μου (είδες που ο τρόπος που στηρίζεται κάτι έχει σημασία; )
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.