Προς το περιεχόμενο

Βάση τοίχου για τηλεόραση LCD

DimAslan

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σήμερα θα παραλάβω μια 20" LCD για την κρεβατοκάμαρά μου, στην οποία λόγω έλλειψης χώρου, θα τοποθετηθεί στον απέναντι τοίχο.

Γνωρίζετε μήπως κάποιο on-line μαγαζί ή κάπου που να μπορώ στην Αθήνα να βρω καλές τιμές;

Ευχαριστώ.

Δημοσ.

Όχι αλλά άμα βρεις, ρώτα και για την περίπτωση που θέλει κάποιος να τη βάλει στο ταβάνι (πάνω από το κρεβάτι, όπως στην διαφήμιση της sony πριν από μερικά χρόνια όταν πρωτοβγήκαν οι πλάσμα), με ενδιαφέρει..

Δημοσ.
Όχι αλλά άμα βρεις, ρώτα και για την περίπτωση που θέλει κάποιος να τη βάλει στο ταβάνι (πάνω από το κρεβάτι, όπως στην διαφήμιση της sony πριν από μερικά χρόνια όταν πρωτοβγήκαν οι πλάσμα), με ενδιαφέρει..

Πώς θα κοιμάσαι όταν πάνω από το κεφάλι σου θα κρέμεται ένα πράμα αρκετών κιλών;;;;;; :confused: :confused: :confused:

Δημοσ.
Πώς θα κοιμάσαι όταν πάνω από το κεφάλι σου θα κρέμεται ένα πράμα αρκετών κιλών;;;;;; :confused: :confused: :confused:

Προφανώς ο τρόπος που θα κρέμεται έχει σημασία. Εξάλλου που να δεις πόσοι τόνοι είναι οι όροφοι που έχω από πάνω μου (είδες που ο τρόπος που στηρίζεται κάτι έχει σημασία; )

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...