freskas Δημοσ. 3 Απριλίου 2006 Δημοσ. 3 Απριλίου 2006 Εχω την 7 εκδοση (windows) ("αγορασμενη" απο το πανεπιστημιο). Εγκατεστησα κανονικα, και μολις τρεξω το προγραμμα, φορτωνει και μολις ανοιξει κλεινει μονο του. Υπαρχει καποια λυση γι'αυτο? (να παιζει κατι με τα Licences?). Attached ειναι 1 error log που βγηκε στο φακελο : MATLAB7\work.
Apple Δημοσ. 3 Απριλίου 2006 Δημοσ. 3 Απριλίου 2006 to matlab epidi to exo xrisimopoiisei apo tin ekdosi 5 eos kai thn 7 exo kalalixei sto simperasma oti einai to pio ilithio programma pou exoun epinoeisei. p.x. exeis 35000 arxeia pou einai 2 gb kai den mporei na dextei arnitous arithmous se kapoies metablites....
EXARXEIA_CITY Δημοσ. 3 Απριλίου 2006 Δημοσ. 3 Απριλίου 2006 Είχα ακριβώς το ίδιο πρόβλημα αλλά δεν κατέφερα να το λύσω με κάποιο τρόπο. Η μόνη λύση που βρήκα είναι να πάω στην τελευταία έκδοση 7.0.4 R14 η οποία δουλευε χώρις πρόβλημα. Εχεις sp2 στα xp ?
deathlok Δημοσ. 3 Απριλίου 2006 Δημοσ. 3 Απριλίου 2006 mou to ixe kanei kai emena meta apo ena format (eno sto idio sistima to ixa kanonika egatestimeno) alla den asxolithika me tin lisi tou afou bgike kainouria ekdosi kai tin perasa mia xara. dokimase ta klasika (unistall kai pali install)
freskas Δημοσ. 3 Απριλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 3 Απριλίου 2006 Ηλιθιο σαν προγραμμα δε νομιζω να ειναι. Εχει πολλες δυνατοτητες. Εγω ειμαι στην 1.0.0.1 rc(?) με XPsp2. <---EDIT:η εκδοση του Matlab.exe (ή αλλιως 7.0.0.19156a) Εχω δοκιμασει 2-3 reinstall οποτε αλλου θα 'ναι το προβλημα. Κοιταω για την τελευταια αν ειναι μπς και γινει ετσι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.