Προς το περιεχόμενο

Φάρσα

FaNt0M

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πέρασε κ η φετινή πρωταπριλιά..

το θέμα είναι του χρόνου να κάνει ο καθένας μία ιδιαίτερα καλή φάρσα σε κάποιον φίλο του, κ ας μην είναι ανήμερα πρωταπριλιά..

Περιμένω ιδέες

Δημοσ.

Εγώ ήμουν αραχτός με μια φίλη μου σπίτι. Την έβαλα να φτιάξει καφέδες και πήγα να κάνω και καλά μπανάκι. Στο μπάνιο μου είχε σπάσει ένα μάρμαρο πρόσφατα. Έμεινα με το φανελάκι το λευκό και μπήκα μέσα. Πήρα ένα ολόκληρο axe boost ναι ναι αυτό με το κόκκινο χρώμα και με έλουσα. Έβαλα και αρκετό πάνω στο μάρμαρο. Πέταξα καμια 10αριά πράγματα κάτω για να κάνουν θόρυβο και ξαπλώθηκα με το μάρμαρο παραδίπλα φωνάζοντας βοήθεια βοήθεια σαν τρελός. Όταν μπήκε μέσα έβαλε μια τσιρίδα άλλο πράγμα. Είχα επίσης φροντίσει να πιώ λίγο plax (καθαριστικό δοντιών κόκκινου χρώματος) το οποίο έφτυνα κάθε τρεις και λίγο για να μαι πιο θεατρικός ;). Να μην τα πολυλογώ έλεγα πως κρυώνω, πως φεύγω και άλλα μακάβρια. Εκείνη είχε παγώσει, την πιάσαν τα κλάματα και μου κρατούσε το κεφάλι τρυφερά λέγοντας μου "τι να κάνω". Και τότε είπα το θεικό....πριν φύγω θέλω να κάνουμε για τελευταία φορά sex.....άρχισα να γελάω και να την γαργαλάω αλλά αντίδραση καμιά. Είχε τρελαθεί, της πήρε κανα 5λεπτο να συνέλθει, πραγματικά έτρεμε, ήταν σε κατάσταση σοκ. Όταν συνήλθε έφαγα σπρωξιές, χαστούκια, και κάμποσα μπινελίκια.

Ακραία πλάκα, σίγουρα δεν πρέπει να γίνει σε κανα καρδιακό, έχει τρελή φάση όση ώρα διαρκεί αλλά μετά πέφτει παντόφλα. 3 μέρες μετά και ακόμα ακούω "πόσο μλκας εισαι?".

Δημοσ.

βρε chill, CHILL OUT! Το παράκανες! Αφού σου μιλάει ακόμα (έστω και αν σου μιλάει για να σε πει μλκα), πάλι καλά.

Δημοσ.

μου στέλνει μια φίλη μήνυμα στα πρώτα λεπτά της πρωταπριλιάς και μου λέει "Γιάννη μου με έδειρε ο πρώην μου, έσπασα το χέρι μου και δεν είμαι καθόλου καλά - πήγα νοσοκομείο, θα έρθεις να με δείς?" και η απάντηση "άσε μ' επιασε ένασ πόνοσ στην κοιλιά το απόγευμα και τώρα είμαι στο νοσοκομείο και πάω για χειρουργείο - θα μου εγχειρίσουν σκουλικοειδήτη!"

χιχι

Δημοσ.

chill καλή η φάρσα, αλλά η φίλη σου δεν σκέφτηκε το 166 ή το 100; Τόσο πολύ μεγάλο ήταν το σοκ της;

Δημοσ.

Εγώ φέτος δεν έκανα κάποια φάρσα. Παλιότερα όμως είχα κάνει μια πολύ πετυχημένη σε εναν φίλο που μου έκανε μαθηματικά στο φροντιστήριο. Του λέω πως σήμερα πήγα αδιάβαστος στο σχολείο γιατί είμουν κουρασμένος, και γράψαμε πρόχειρο διαγώνισμα στην Άλγεβρα, απροειδοποίητα. Για να το κάνω πιο δραματικό , του είπα πως το διαγώνισμα θα μετρούσε στον βαθμό του εξαμήνου. Ο φίλος μου είχε αλλάξει χίλια χρώματα απο την σταντίλα του (για εμένα που δεν διάβασα, και τον καθηγητή που βάζει διαγωνισματα χωρίς προειδοποίηση). Αφού περνάν 4 λεπτά, του λέω "Πρωταπριλιά!!!". Με το που το άκουσε παραλίγο να με πλακώσει στις φάπες, αλλά εγώ είχα λυθεί στα γέλια γιατί είχε μια πολύ αστεία έκφραση στο πρόσωπο του!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...