wgibson Δημοσ. 3 Απριλίου 2006 Δημοσ. 3 Απριλίου 2006 ενα rpg οχι τοσο πολυπλοκο οσο π.χ. τα neverwinter nights εχω παιξει μεχρι τωρα gothic 2 , kotor 1 & 2 και θελω να ασχοληθω ειπα να δοκιμασω το nwn αλλα εχει τοσα πολλα quests που αγχωνομαι να το παιξω ρε παιδια αυτα ευχαριστω
chill Δημοσ. 3 Απριλίου 2006 Δημοσ. 3 Απριλίου 2006 Sacred ........kek. Μείνε μακριά αν δεν θες να πάψεις να ασχολείσαι άμεσα με τα rpgs. Δοκίμασε το fable (που δεν είναι καθαρόαιμο rpg) και τα dungeon siege.
Steve_g7 Δημοσ. 3 Απριλίου 2006 Δημοσ. 3 Απριλίου 2006 An exeis oreksi pekse Oblivion einai korifh alla ginete xamos. Kai pekse ligo NWN an mporeis gia na to matheis kai na mporeis na pekseis to kainourio poy vgenei. Basika ta kala RPG etsi einai an den thes RPG me polla quest pekse Action RPG still Diablo I & II. Yparxei kai to dungeon lords kathws kai to Vampire the masquerade:bloodlines Ta KOTOR den einai poliploka ? Prepei na anafereis ti ennoeis poliploko ( polla quest h ton xeirismo mesa sto paixnidi ) Giati moy efagan arketes wres
EXARXEIA_CITY Δημοσ. 3 Απριλίου 2006 Δημοσ. 3 Απριλίου 2006 Δοκίμασε κανένα hack 'n' slash σαν το Divine Divinity
snik Δημοσ. 3 Απριλίου 2006 Δημοσ. 3 Απριλίου 2006 δοκιμασε το fable ειναι αρκετα καλο και σιγουρα θα σου αρεσει
ghostdog Δημοσ. 6 Απριλίου 2006 Δημοσ. 6 Απριλίου 2006 Καλά τέλειωσες το Gothic 2 που είναι αχανές και έχει άπειρα quests ,ειδικά στην αρχή, και σε δυσκόλεψε το ΝWN ?? Τέσπα έτσι κι αλλιώς το NWN δεν έφτανε με τίποτα τα παλαιότερα RPG της BIOWARE... Δε ξέρω να σου προτείνω κάποιο "βατό" RPG, αλλά μπορώ να σου πρoτείνω τα καλύtερα που έχω παίξει : Fallout ΙΙ Baldur's Gate I , Baldur's Gate II Planescape : Torment Vampire The Masquerade : Bloodlines Divine Divinity Eπίσης το Elder scrolls IV : Oblivion λέγεται πως είναι κορυφαίο αλλά δεν το'χω παίξει ακόμα... πάντως το Morrowind δε με είχε κρατήσει... Τέλος , αμα γουστάρεις και τις ατέλειωτες σφαγές (Hack and slash) το κορυφαίο είναι το Diablo II
MariaTs. Δημοσ. 6 Απριλίου 2006 Δημοσ. 6 Απριλίου 2006 Aπ'τα καλύτερα RPG για μένα και σου προτείνω να δοκιμάσεις την σειρά: Warcraft.
EKTELESTES Δημοσ. 6 Απριλίου 2006 Δημοσ. 6 Απριλίου 2006 1 pshfo k apo mena sto sacred, poly wraio paixnidaki
polaki Δημοσ. 6 Απριλίου 2006 Δημοσ. 6 Απριλίου 2006 Aπ'τα καλύτερα RPG για μένα και σου προτείνω να δοκιμάσεις την σειρά: Warcraft[/b']. Χμμμ, ναι ομως η διαφορά εδω ειναι οτι τα Warcraft ειναι ολα strategy εκτός απτο World of Warcraft... Οσο για το Warcraft 3, αυτό ηταν καθαρά στρατηγικής με κάποια ελάχιστα στοιχεία RPG (που για μένα κακώς βάλανε αλλα οκ)!
polaki Δημοσ. 6 Απριλίου 2006 Δημοσ. 6 Απριλίου 2006 Sacred ........kek. Μείνε μακριά αν δεν θες να πάψεις να ασχολείσαι άμεσα με τα rpgs. Δοκίμασε το fable (που δεν είναι καθαρόαιμο rpg) και τα dungeon siege. ΒUR το Sacred εμένα μ'αρεσε. Ειχε τρελά bugs οκ, συμφωνώ, αλλά θυμάμαι οτι ειχα περάσει κάποιες ώρες που ειχα πορωθει. Το δε fable για μενα ηταν υπερβολικά hyped, εξαλλου μας έχει συνηθίσει ο φίλος μας να δημιουργει ενα μυθο γυρω απτο παιχνίδι που βγάζει (πχ το ιδιο εγινε και με το Black & White 2) και τελικά οταν το παίρνεις να λες "α οκ, αυτό ειναι τελικα?". Μου άρεσε δηλαδη (στο ΧΒΟΧ) αλλά επειδη ακριβως περίμενα να ειναι η υπέρβαση, δεν έκοψα και φλέβες. Το έπαιξα 5-6 ώρες (σερι) και μετά το πούλησα (το ηθελα και original βλέπεις). Και επειδη την έχω πατήσει 2-3 φορές με τον ιδιο ακριβώς τρόπο (μια πρόσφατη ηταν το Dungeons & Dragons Online) πλέον ή θα κόψω τα original και το φετίχ που έχω με τα κουτιά τους και τα αυθεντικά cd, ή απλά θα παίζω πρώτα το demo... Ποιο demo δηλαδή, κατευθείαν το torrent να τελειώνουμε!!! Επειδη λοιπον θα διαβάσεις ΠΟΛΛΑ για το Fable, μην τρεξεις να το αγοράσεις (λεμε τωρα, μπορεί να υπάρχουν και αλλοι ανώμαλοι σαν εμενα) αλλά βρες το καπου εστω να το δεις πως ειναι και μετά το παίρνεις. Αν και νομίζω δεν λέει και τίποτα original, σκέτο το cd & manual ειναι. Επίσης τα Dungeon Siege & Divine Divity ειναι καλά, αλλά σαν Baldur's Gate κανένα. Ειναι λίγο παλιό, αλλά γιατί δεν ρίχνεις μια ματιά και στα Icewind Dale? Tελος οταν ημουν πρωτο χρόνο αγγλια ειχε τυχει και είχα παίξει το ΝΟΧ http://www.gamespot.com/pc/rpg/nox/index.html?q=nox Για καποιο λογο ειχα φαει ΤΡΕΛΟ σκάλωμα, και το είχα φτάσει λιγο πριν το τέλος, ομως ήταν bugged η εκδοση που είχα και απότι θυμαμαι δεν μπορούσα να συνεχίσω. Δεν στο προτείνω ακριβώς, γιατί αν ξεκινάς τωρα εχεις ΠΟΛΥ ψωμί μπροστά σου, απλά εγω ως φανατικός RPGας (ειδικά μέχρι το 2001) τα ειχα παίξει όλα και το Nox θυμαμαι μου φάνηκε διαφορετικό και ευχαριστο. Αλλά σιγουρα αν αντέχεις τα μουφα (για σημερινα δεδομενα) γραφικα δες το Baldur's Gate (αντε σε βαζω στο 2 αμέσως, θα έπρεπε να σε ξεκινήσω απτο 1 αλλά λυπάμαι τα μάτια σου και τα γραφικά που θα δεις.. LOL!!). http://www.gamespot.com/pc/rpg/baldursgate2shadowsofamn/index.html?q=shadows%20of%20amn προσφατα βγηκε και best game of all times
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.