Προς το περιεχόμενο

ανταπτορας ps2 σε usb

bells

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα σας

που μπορω να βρω τον συγκεκρημενο ανταπτορα και ποια περιπου ειναι η τιμη του

post-21751-12906293086_thumb.jpeg

Δημοσ.
agorasa auto prin apo 1mish mhna kai eimai poly euxaristhmenos http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=8258288717&ssPageName=ADME:B:BCA:UK:11

htan 10 AUD ($ Australias) mazi me ta eksoda' date=' pou shmainei kati ligotero apo ?6.[/quote']

giankyr me auto douleuei i donisi sta paixnidia tou pc?

apiteuto avatar BTW :-o :idea:

episis m00nlight se auto apo to carrefour douleuei i donisi

gia pes ligo pos einai min paroume alla anti allon

Δημοσ.

thanx gia to avatar. pisteueis pws den to eixa parathrhsei pws den exei donhsh? LOL mphka sto nfsmw gia na to elegksw molis diabasa to post! den exei donhsh.. giati omws? :P

EDIT: kala ntaksei mh barate, epeidh douleue mia xara xwris drivers eipa na mhn tous balw kan. twra tous ebala kai sorry gia osous to diabasan hdh: exei donhsh kanonika

Δημοσ.

Παιδες το εχω και εγω απο play.com και ειναι 100% συμβατο με οσα παιχνιδια το εχω τσεκαρει!!!Εχει δονηση κανονικα και υποστηρίζει όλες τις λειτουργίες και των 2 χειριστηριων!!!

Δημοσ.

Το κακό με τον αντάπτορα του play.com είναι πως αν δεν έχεις πάνω του 2 χειριστήρια κάνει ό,τι ναναι πολλές φορές. Από τότε που του έβαλα και τα δύο πάνω είναι μια χαρά. Δεν έχει τύχει να πάιξω κα΄ποιο παιχνίδι βέβαια που να υποστηρίζει vibration οπότε δεν ξέρω αν εκεί είναι όλα οκ. Επίσης, υπάρχει ένα πρόγραμμα της Pinnacle ονόματι pinnacle game profiler που είναι πολύ χρήσιμο, ειδικά αν θέλει κανείς να χρησιμοποιήσει controller σε παιχνίδια που δεν υποστηρίζουν. Το έχω και μέχρι στιγμής δουλέυει άψογα...μόνο μειονέκτημα...δεν είναι free, κάνει όμως πολύ καλή δουλειά.

Δημοσ.
episis m00nlight se auto apo to carrefour douleuei i donisi

gia pes ligo pos einai min paroume alla anti allon

Den xerw an douleuei h donhsh giati egw xrhsimopoiw enan allo adaptora pou eixa parei paliotera apo site. Pantws kai oi 2 filoi mou pou to xrhsimopoioun den exoun kanena apolutws provlhma me opoiodhpote paixnidi.

Δημοσ.
Το κακό με τον αντάπτορα του play.com είναι πως αν δεν έχεις πάνω του 2 χειριστήρια κάνει ό,τι ναναι πολλές φορές.

Δοκίμασε να απενεργοποιήσεις απο τον device manager το δευτερο χειριστήριο και θα είσαι ΟΚ

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...