dali13gr Δημοσ. 3 Απριλίου 2006 Μέλος Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2006 Εφόσον πας για το mac mini χωρίς να έχεις ήδη οθόνη και keyb/mouse θα σου έλεγα να το σκεφτείς λίγο παραπάνω. Το 17'' iMac έχει 300 ευρώ παραπάνω (αν συνυπολογίσεις το κόστος της οθόνης) με τις εξής διαφορές. 1.83GHz Intel Core Duo /έναντι/ Intel Core Duo 1.66GHz ATI Radeon X1600 graphics processor σε δίαυλο PCI Express /έναντι/ Intel GMA950 64MB επεξεργαστής γραφικών 160GB Serial ATA /έναντι/ 80GB Ultra ATA drive iSight ενσωματωμένη Apple Mighty Mouse Eλληνολατινικό USB Keyboard Έχεις δίκιο στα περισσότερα από τα παραπάνω. Μόνο που το Mini μου βγαίνει 350 ? λιγότερα(μαζί με keyb. mouse) και με την οθόνη που έδωσα στο link(19") και δυστυχώς ειναι το μέγιστο ποσό που μπορώ να διαθέσω Αλλιώς δεν υπήρχε θέμα συμβιβασμού. Γι αυτό προβληματίζομαι και έδωσα αυτές τις δύο επιλογές στο 1ο post Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dali13gr Δημοσ. 3 Απριλίου 2006 Μέλος Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2006 Και επανέρχομαι. Πήγα σήμερα μια βόλτα στο Multirama της Θεσσαλονίκης και το μόνο που υπήρχε διαθέσιμο ήταν το iMac...με τον G5! Είχε και iBook 14" αλλά μόνο κατόπιν παραγγελίας με άγνωστο χρόνο παράδοσης. Ρώτησα βέβαια και αν και πότε θα φέρουν Intel και βέβαια έλαβα την απάντησ που περίμενα. Άγνωστες οι βουλές της Rainbow... Μου φαίνεται θα κάνω μια βόλτα στην Αθήνα να επισκεφτώ το The Mall και το Fnac... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dali13gr Δημοσ. 3 Απριλίου 2006 Μέλος Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2006 Μήπως γνωρίζει κάποιος online stores στην Ευρώπη που να στέλνουν Mac στην Ελλάδα; Βρήκα αυτό : http://www.cancomuk.com και φαίνεται να στέλνει. Γνωρίζετε κάποιο άλλο; Ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsakaloutis82 Δημοσ. 3 Απριλίου 2006 Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2006 και εγώ από Θεσσαλονίκη είμαι και θέλω το ibook G4 12''. Το έχει σε κανένα κατάστημα ή παραγγελία από rainbow? πάντως δε βλέπω διαφορά στη τιμή του ibook με τα ξένα καταστήματα. Και από τα ελληνικά η rainbow το έχει πιο φτηνά. Ελάτε...πείτε μου...κάποιο λάκο έχει η φάβα...μήπως το σέρβις; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dali13gr Δημοσ. 3 Απριλίου 2006 Μέλος Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2006 Το 12άρι μπορείς να το παραγγείλεις μόνο online πλέον. Το θέμα είναι οτι δεν θέλω να μπλέξω με την Rainbow και να περιμένω κι εγώ δεν ξέρω πόσο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
worldcitizen Δημοσ. 4 Απριλίου 2006 Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2006 Πάρε ένα τηλέφωνο την systemgraph και ρώτα γι' αντικαταβολή... Για Θεσσαλονίκη δεν ξέρω κι εγώ πολλά, αν μάθεις πες μου γιατί κι εγώ ενδιαφέρομαι.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dali13gr Δημοσ. 5 Απριλίου 2006 Μέλος Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2006 Τελικά πήγα σήμερα στην Elite και "έκλεισα" το Mini Duo Core και το ασύρματο International της Apple. Σύνολο 1075€ Πολυ νταβατζιλίκι όμως ρε π..στη μου αυτή η Rainbow. Είχα σκοπό να δώσω 600€ προκαταβολή και τα άλλα σε δόσεις με πιστωτική και μου λέει ο τύπος οτί με πιστωτική δεν κάνουμε δόσεις, μόνο με καταναλωτικό δάνειο μέσω τραπέζης. Με πιστωτική δέχονται μόνο μετρητά συν το οτί έχει 4% επιβάρυνση. Το δεύτερο νταβατζιλίκι είναι βέβαια το GR Update της Rainbow. Το αγγλικό Mini μόνο με παραγγελια και 1 μήνα αναμονή... Και ένα ωραίο γεγονός που συνέβη όσο ήμουν εκεί: Ήρθε ξαφνικά ένας κύριος και ζήτησε να του δώσει το GR Update. Ρωτάει λοιπόν ο πωλητής αν το έχει αγοράσει από την Ελλάδα το Mac του και του λέει ο πελάτης όχι. Και η απάντηση του ήταν οτί δεν μπορώ να στο δώσω γιατί είναι μόνο για Mac αγορασμένα από την Rainbow και οτί έχει "κλείδωμα" να μπαίνει μόνο σε Rainbow μηχανήματα................... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Angeldust Δημοσ. 9 Απριλίου 2006 Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2006 Τελικά πήγα σήμερα στην Elite και "έκλεισα" το Mini Duo Core και το ασύρματο International της Apple. Σύνολο 1075€ Πολυ νταβατζιλίκι όμως ρε π..στη μου αυτή η Rainbow. Είχα σκοπό να δώσω 600€ προκαταβολή και τα άλλα σε δόσεις με πιστωτική και μου λέει ο τύπος οτί με πιστωτική δεν κάνουμε δόσεις' date=' μόνο με καταναλωτικό δάνειο μέσω τραπέζης. Με πιστωτική δέχονται μόνο μετρητά συν το οτί έχει 4% επιβάρυνση. Το δεύτερο νταβατζιλίκι είναι βέβαια το GR Update της Rainbow. Το αγγλικό Mini μόνο με παραγγελια και 1 μήνα αναμονή... Και ένα ωραίο γεγονός που συνέβη όσο ήμουν εκεί: Ήρθε ξαφνικά ένας κύριος και ζήτησε να του δώσει το GR Update. Ρωτάει λοιπόν ο πωλητής αν το έχει αγοράσει από την Ελλάδα το Mac του και του λέει ο πελάτης όχι. Και η απάντηση του ήταν οτί δεν μπορώ να στο δώσω γιατί είναι μόνο για Mac αγορασμένα από την Rainbow και οτί έχει "κλείδωμα" να μπαίνει μόνο σε Rainbow μηχανήματα...................[/quote'] Καλά, αυτοί εκεί στην Elite είναι χειρότεροι απο τη "μαμα" Rainbow. Το οτι δεν δέχονται δόσεις με πιστωτική είναι δική τους επιλογή και όχι της Rainbow. Μεταπωλητές είναι, οτι γουστάρουν κάνουν στην τελική με το θέμα των πληρωμών. Επίσης, φίλος ο οποίος έχει πάρει Mac 2 φορές απο την Elite, τον "ανάγκασαν" ουσιαστικά να αγοράσει την Ελληνική έκδοση, λέγοντας πως η Αγγλική έρχεται μόνο με παραγγελία και κάνει περίπου 1-2 μήνες. Πέρα απο αυτό, ΔΕΝ έκοψαν απόδειξη για κανένα απο τα 2 μηχανήματα. Τελικά ο φίλος επιβαρύνθηκε και στις 2 περιπτώσεις με 9% ΦΠΑ (αντί 19% που θα έπρεπε) και φυσικά τα υπόλοιπα χρήματα τα έβαλαν στην τσέπη... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dali13gr Δημοσ. 9 Απριλίου 2006 Μέλος Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2006 Όσον αφορά στην απόδειξη, εγώ θα κόψω τιμολόγιο ο΄ποτε δεν με απασχολεί ιδιαίτερα. Αλλά το καλύτερο είναι οτί μου είπε ο τύπος οτί αν δεν κόψουμε τίποτα, μπορείς να γλυτώσεις το ΜΙΣΟ ΦΠΑ!!!! Δηλαδή το άλλο μισό πάει τσέπη! Τελοσπάντων, αύριο το παραλαμβάνω και ποστάρω εντυπώσεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dali13gr Δημοσ. 10 Απριλίου 2006 Μέλος Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2006 Να 'μαι κι εγώ... Guess what! Μόλις έστησα όλο το σκηνικό και ξεκίνησα την γνωριμία. Όλα καλά προς το παρόν, φυσικά δεν πέρασα το Greek Downgrade εννοείται. Τελικά η οθόνη που πήρα είναι αυτή και...φυσάει. Σχετικά γρήγορο μου φαίνεται όσο πρόλαβα να το δουλέψω αλλά την πρώτη τρομάρα την πέρασα...Πέρασα ένα software και μετά το restart, κόλλησε στην γκρι οθόνη και δεν έκανε τίποτα. Μαντέψτε τι software ήτανε... MS Intellipoint!!!!!!! Μόνο που μου φαίνεται οτι ζεστένεται αρκετά, αλλά χαλάλι η ταλαιπωρία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LordArthas Δημοσ. 10 Απριλίου 2006 Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2006 Καλοριζικο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xalia Δημοσ. 10 Απριλίου 2006 Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2006 ε και εσυ πας και βάζεις ms σε apple!! τι να κάνει?!?! η επανάσταση άρχισε V for Vendetta!!! lol ωραίος και καλορίζικο! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Boban Δημοσ. 10 Απριλίου 2006 Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2006 με το καλο φιλε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dali13gr Δημοσ. 10 Απριλίου 2006 Μέλος Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2006 Thanx guys! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.