stathi02 Δημοσ. 13 Μαΐου 2006 Δημοσ. 13 Μαΐου 2006 re paidia kai ego ixa tin 7 evala meta tin 6.6.1.4. Alla exo provlima argei para poli na grapsei akoma kai cd. Ti lete na fteei. Ta idia diskakia genika ta egrafe kanonika prin (kai to 6 kai to 7). Apla exei gemisei ligo o skliros lete na pezei rolo?
Jimmy_BlinD Δημοσ. 13 Μαΐου 2006 Δημοσ. 13 Μαΐου 2006 εμένα πάντως παρουσιάζει πολλά προβληματάκια με την εγγραφή μουσικού cd , ενω τα βάζω στη χαμηλότερη ταχύτητα και το cdaki είναι άθικτο απο κάτω , παρ'όλα αυτά ακούγονται κάποιες διακοπές στα τραγούδια που στο pc , δεν ακούγονται... πάντως το cd player σίγουρα δ φταίει .... οπότε ποιος έκανε τη βρώμ@? το Nero 7....
kostelo Δημοσ. 13 Μαΐου 2006 Δημοσ. 13 Μαΐου 2006 re paidia kai ego ixa tin 7 evala meta tin 6.6.1.4. Alla exo provlima argei para poli na grapsei akoma kai cd. Ti lete na fteei. Ta idia diskakia genika ta egrafe kanonika prin (kai to 6 kai to 7). Apla exei gemisei ligo o skliros lete na pezei rolo? Ισως να φταει και ο σκληρος σου γιατι ως γνωστον οσο το nero κανει τα παντα buffer στο σκληρο και τα τραβαει απο κει, εκτος αν κανεις αντιγραφες on-the-fly που δε συνισταται. Ιδιως αν γραφεις δικες σου συνθεσεις με αρχεια απ το σκληρο, τα παντα τα τραβαει απο κει. Οπως ειναι επισης γνωστο ο καθε σκληρος αν γεμιζει, πεφτει αισθητα η ταχυτητα αναγνωσης του στην πραξη (το χω παρατηρησει απειρες φορες στους δικους μου). Οποτε κοιτα να τον ξαλαφρωσεις πρωτα και μετα τραβα του και ενα defrag και δοκιμασε μετα να ξαναγραψεις. Επισης κοιτα κατα τη διαρκεια εγγραφης το επιπεδο του buffer αναγνωσης. Κανονικα πρεπει να ειναι σταθερο πανω απο το 90-93%. Αν σου ανεβοκατεβαινει και πεφτει και αρκετα κατω απο αυτο το επιπεδο, τοτε στανταρ φταει το οτι ειναι φουλ ο σκληρος.;-)
stathi02 Δημοσ. 14 Μαΐου 2006 Δημοσ. 14 Μαΐου 2006 Auto ginete to buffer anevokatevenei.To thema einai oti exo ena skliro (80gb) xorismeno sta 2(20 kai 54).O mikros einai pou exei ta windows kai ta programs(nero) kai o allos exei ola ta alla. O 20aris exei 4Gb kena kai o 54 exei 7.Defragmend kano sinexeia. Ti proteineis kostelo?
neofix Δημοσ. 14 Μαΐου 2006 Δημοσ. 14 Μαΐου 2006 Μπορεις να δοκιμασεις το General clean tool[/url'] που δινει η εταιρεια για να καθαριζει τα παντα απο το nero για καθαρες επανεγκαταστασεις. Ευχαριστω πολυ! Δούλεψε κανονικα!
@zouve@ Δημοσ. 14 Μαΐου 2006 Δημοσ. 14 Μαΐου 2006 εμένα πάντως παρουσιάζει πολλά προβληματάκια με την εγγραφή μουσικού cd , ενω τα βάζω στη χαμηλότερη ταχύτητα και το cdaki είναι άθικτο απο κάτω , παρ'όλα αυτά ακούγονται κάποιες διακοπές στα τραγούδια που στο pc , δεν ακούγονται... πάντως το cd player σίγουρα δ φταίει .... οπότε ποιος έκανε τη βρώμ@? το Nero 7.... kai ego auto to provlima eho apo to 7 kai meta then eho dokimasei me 7.2.0.3 kanei to idio ????
NOPSTRIM Δημοσ. 15 Μαΐου 2006 Δημοσ. 15 Μαΐου 2006 Ego pantos pou exo to N7 Mou parousiazei mono ena provlima... Polu vasiko!!! Otan pano na kano Antigrafi apo DVD se DVD h apo CD se CD den me afinei na tin kano... Pantos eixa akousei oti to 7 den vgazei tosa provlimata ama den to peraseis pano apo to 6...
kostelo Δημοσ. 15 Μαΐου 2006 Δημοσ. 15 Μαΐου 2006 Auto ginete to buffer anevokatevenei.To thema einai oti exo ena skliro (80gb) xorismeno sta 2(20 kai 54).O mikros einai pou exei ta windows kai ta programs(nero) kai o allos exei ola ta alla. O 20aris exei 4Gb kena kai o 54 exei 7.Defragmend kano sinexeia. Ti proteineis kostelo? Δε μπορω να σκεφτω και πολλα πραγματα να κανεις απο το να αδειασεις καπως το σκληρο καθως και να δοκιμασεις με σημαντικα χαμηλοτερη ταχυτητα εγγραφης ετσι ωστε να προλαβαινει να διαβαζει απο το σκληρο και να μη σου κρεμαει το buffer. Π.χ μη γραφεις με 48x αλλα με 24 ή και 16x. Δοκιμασε το και πες αν παλι σου κανει κολπα το buffer. Pantos eixa akousei oti to 7 den vgazei tosa provlimata ama den to peraseis pano apo to 6... Καλυτερα να γινονται καθαρες εγκαταστασεις και οχι τη μια πανω στην αλλη. Γι αυτο 29 κατασκευαστες πλυντηριων συνιστουν General clean tool. Παντως αν και ημουν αρκετα προκατειλημμενος με το Nero 7, μεχρι στιγμης η 7.2.0.3 εκδοση μου φαινεται μια χαρα και δεν ειχα κανενα προβλημα (φτου φτου να φτυσω και τον κορφο μου κιολας...)
stathi02 Δημοσ. 15 Μαΐου 2006 Δημοσ. 15 Μαΐου 2006 telika kati ixe kolisei kai to secondary ide itan se pio mode.To eftiaksa kai ola ok. Thanks anyway!
fits13 Δημοσ. 15 Μαΐου 2006 Δημοσ. 15 Μαΐου 2006 File kostelo afoy h ekdosi 7.2.0.3b soy fenete ok dokimase na kaneis mia antigrafi efedrias toy skliroy diskoy kai meta na kaneis restore apo to dvd poy eftiaxe to nero 7 kai tha deis an doylevei kala i oxi. mporei na kanei kanonika backup toy diskoy poy exeis ta xp alla otan pas na kaneis restore afoy fortwsei ta linux den mporeis na kaneis restore giati otan dialegeis to arxeio image leei corrupted file. ena apo ta pola provlimata poy vrika sto nero 7.2.0.3 anti na to ftiaxnoyn afto to nero se kathe nea ekdosi to kanoyn kai ginete olo kai poio poly buggy twra gia ti ginetai afto elam nte?????
kostelo Δημοσ. 15 Μαΐου 2006 Δημοσ. 15 Μαΐου 2006 File kostelo afoy h ekdosi 7.2.0.3b soy fenete ok dokimase na kaneis mia antigrafi efedrias toy skliroy diskoy kai meta na kaneis restore apo to dvd poy eftiaxe to nero 7 kai tha deis an doylevei kala i oxi. mporei na kanei kanonika backup toy diskoy poy exeis ta xp alla otan pas na kaneis restore afoy fortwsei ta linux den mporeis na kaneis restore giati otan dialegeis to arxeio image leei corrupted file. ena apo ta pola provlimata poy vrika sto nero 7.2.0.3 anti na to ftiaxnoyn afto to nero se kathe nea ekdosi to kanoyn kai ginete olo kai poio poly buggy twra gia ti ginetai afto elam nte????? Φιλαρακι μη μου επιτιθεσαι εμενα, δε το φτιαχνω εγω το προγραμμα. Ακομα δεν ασχολουμαι καθολου με το backup του σκληρου οποτε δε μπορω να εκφερω γνωμη. Μονο cd καi dvd θελω να γραφω εγω, κατι που μου το κανει αψογα. Αν σε σενα δε δουλευει κατι σωστα μπορεις ανετα να στειλεις ενα mail στην εταιρεια και να διαμαρτυρηθεις για τα χρηματα σου. Τη δικη μου αποψη εξεφρασα και οχι τη δικη σου ή την κοινη γνωμη.:-x Δε σου φταιω εγω. Επισης δεν ασχολουμαι με linux και ουτε ενδιαφερθηκα ποτε.:neutral: Μια χαρα με ταλαιπωρουν τα windows, δε θελω και δευτερο μπελα στο κεφαλι μου. Στο μεταξυ μπορεις ανετα να γυρισεις στο 6. Τι πιο απλο?
NOPSTRIM Δημοσ. 16 Μαΐου 2006 Δημοσ. 16 Μαΐου 2006 Φιλαρακι μη μου επιτιθεσαι εμενα, δε το φτιαχνω εγω το προγραμμα. Ακομα δεν ασχολουμαι καθολου με το backup του σκληρου οποτε δε μπορω να εκφερω γνωμη. Μονο cd καi dvd θελω να γραφω εγω, κατι που μου το κανει αψογα. Αν σε σενα δε δουλευει κατι σωστα μπορεις ανετα να στειλεις ενα mail στην εταιρεια και να διαμαρτυρηθεις για τα χρηματα σου. Τη δικη μου αποψη εξεφρασα και οχι[/b'] τη δικη σου ή την κοινη γνωμη.:-x Δε σου φταιω εγω. Επισης δεν ασχολουμαι με linux και ουτε ενδιαφερθηκα ποτε.:neutral: Μια χαρα με ταλαιπωρουν τα windows, δε θελω και δευτερο μπελα στο κεφαλι μου. Στο μεταξυ μπορεις ανετα να γυρισεις στο 6. Τι πιο απλο? etc! etc! Ante giati oi perisoteroi edo pera exoun tin tasi na ekfrazoun ti gnomi tous me la8os tropo!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.