Προς το περιεχόμενο

Nero 7 problem..

Pyravlos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Aλοχα παιδια..εχω ενα προβλημα.αντιγραφω cd κανονικα αλλα δ μπορω να αντιγραψω dvd..βγαζει μημ οτι δ ειναι επαναγραψιμο το dvd..εχω κοιταξει το dvd κ ειναι μια χαρα..ξερει κανεις τι μπορει να φταει?

thanks..

Δημοσ.

Eγω ειχα βάλει (κανείς δεν ξέρει γιατί) την 7 και την παρασκευή που έκανα format (για άσχετο λόγο) οταν έστησα παλι το μηχάνημα έβαλα την 6. Και θα την κρατήσω μέχρι να αγοράσω καινούριο DVDRW αν τυχον δεν ειναι συμβατό με την 6 (δεν σκοπέυω παρά μόνο όταν χαλάσουν, έχω ενα 12πλής και ένα 16απλής ήδη). Και εμένα ώρες ώρες μου έριχνε "κέντα" με το ίδιο πρόβλημα αλλά μετά απο 2-3 προσπάθειες το έγραφε.

Κατά την άποψη μου κάποια προγράμματα γίνονται χειρότερα αντί να βελτιωνονται. Αλλα παραδείγματα είναι το WinAmp (σοβαρά τώρα, τόσες εκδόσεις τί χρειάζονται???) που ακόμα έχω την 2.xx και ειναι κορυφαία και ΠΑΝΑΛΑΦΡΗ, και το ACDSee που η εκδοση 5 ειναι σαφώς καλύτερη απτην 6 και την 7. Τωρα βγήκε και η 8 νομίζω. Στο καλό και να μας γράφει. Ουτε καν για download δεν την έχω βάλει! :P

Ειδικά το Nero δεν ξέρω πως την είδε, με κάτι Ultra κλπ εκδόσεις, μόνο λειτουργικό σύστημα που δεν έχει βγάλει, με αποτέλεσμα να ειναι ολη η σουίτα ολόκληρος δυνόσαυρος και να σέρνεται σε σύστημα 3.2GHz με 2GB ram.. Ελεος δηλαδή.

Αχ τα είπα και ξαλάφρωσα!! :D :D :D

Δημοσ.

Ειδικά το Nero δεν ξέρω πως την είδε' date=' με κάτι Ultra κλπ εκδόσεις, μόνο λειτουργικό σύστημα που δεν έχει βγάλει, με αποτέλεσμα να ειναι ολη η σουίτα ολόκληρος δυνόσαυρος και να σέρνεται σε σύστημα 3.2GHz με 2GB ram.. Ελεος δηλαδή. [/quote']

Swstos!!! ;)

Δημοσ.

Θα συμφωνήσω με τον προλαλήσαντα, είναι πολύ αυτοί που έβαλαν Nero 7, το μετάνιωσαν και γύρισαν πάλι στην 6.x...

Δημοσ.

re pedia na rwtisw kai egw kati.ehw dvdr kai to nero 6.paw na kapsw ena dvd tou vazw ena dvd agrafo kai mou lei sto info oti ine 4.483mb enw apexw to dvd lei 4.7gb.to prospernw auto kai afou valw kapia data files panw apo 4.5 gb aneite na ta kapsi giati den perni lei panw apo 4.5 gb.ti na kanw???

Δημοσ.
re pedia na rwtisw kai egw kati.ehw dvdr kai to nero 6.paw na kapsw ena dvd tou vazw ena dvd agrafo kai mou lei sto info oti ine 4.483mb enw apexw to dvd lei 4.7gb.to prospernw auto kai afou valw kapia data files panw apo 4.5 gb aneite na ta kapsi giati den perni lei panw apo 4.5 gb.ti na kanw???

De xreiazetai na kaneis tipota.

Kane apla ena pollaplasiasmo 4.483x1024x1024 kai tsoup... bgainoun 4,7GB.

Δημοσ.
Aλοχα παιδια..εχω ενα προβλημα.αντιγραφω cd κανονικα αλλα δ μπορω να αντιγραψω dvd..βγαζει μημ οτι δ ειναι επαναγραψιμο το dvd..εχω κοιταξει το dvd κ ειναι μια χαρα..ξερει κανεις τι μπορει να φταει?

thanks..

Αν είχες και το Nero 6 δοκίμασε να σβήσεις τις καταχωρήσεις του στην registry τις οποίες πιθανόν να έχει αφήσει.

Δημοσ.

Συμφωνω με οσους λενε να βγαλεις την εκδοση 7.Για κακη μου τυχη πηρα το Nero 7 απο εναν φιλο και σαν καλος μ@μακας που ειμαι το εγκατεστησα.Ρε παιδια σας μιλαω ειλικρινα οτι ο ενας απο τους δυο user του υπολογιστη μου δεν μπορουσε να γραψει ουτε Nero Image!καθε φορα που το ανοιγε crashαρε.Ενταξει στον αλλο user δουλεψε "ψιλοκαλα".αυτη η ιστορια δεν κρατησε πανω απο μηνα.το πεταξα και ξαναεβαλα πανω το 6.6 και βρηκα την ησυχια μου.

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Εγώ παιδιά έχω το ξε-nero 7 premium και δε μπορώ να το απεγκαταστήσω, δεν υπάρχει uninstall.exe και από το add/remove programms δε μπορεί να το κάνει πάλι. Ξέρει κάνεις πως μπορώ να το πετάξω; θέλω να βάλω το 7.2.0.3 και δε μπορώ, δε με αφήνει!

Δημοσ.
Εγώ παιδιά έχω το ξε-nero 7 premium και δε μπορώ να το απεγκαταστήσω, δεν υπάρχει uninstall.exe και από το add/remove programms δε μπορεί να το κάνει πάλι. Ξέρει κάνεις πως μπορώ να το πετάξω; θέλω να βάλω το 7.2.0.3 και δε μπορώ, δε με αφήνει!

Μπορεις να δοκιμασεις το General clean tool που δινει η εταιρεια για να καθαριζει τα παντα απο το nero για καθαρες επανεγκαταστασεις.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...