Luxx Δημοσ. 2 Απριλίου 2006 Δημοσ. 2 Απριλίου 2006 Ξερετε καποιο καλο; που να εχει απ' ολα κυριως τα ειδη της μουσικης και προσφατα αλλα και παλια τραγουδια.. το emule δεν λεει κατι, το dc καλο, αλλα δεν εχει τεραστια ποικιλια.. ισως καποιος να μπορουσε να μου προτεινει καποια καλα hubs εκτος απο τα ελληνικα που να εχουν κυριως υλικο απο μουσικη..
Luxx Δημοσ. 3 Απριλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 3 Απριλίου 2006 απο χαλασμενα αρχεια πως τα παει; ειναι σαν το Kazaa;
Vole Maulder Δημοσ. 3 Απριλίου 2006 Δημοσ. 3 Απριλίου 2006 Άλλη μια ψήφος και από εμένα στο soulseek. Χαλασμένο αρχείο όσα χρόνια το χρησιμοποιώ δεν έχω πετύχει.
Luxx Δημοσ. 3 Απριλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 3 Απριλίου 2006 απ' οτι ειδα με μια ματια και εδω απο 1 χρηστη μπορεις να κατεβαζεις μονο..
Fan Δημοσ. 3 Απριλίου 2006 Δημοσ. 3 Απριλίου 2006 To audiogalaxy!!! Plaka kano. Ti megaliteri poikilia se mousiki exei to DC++. Den iparxei kapoio allo programma pou na exei tosous pollous xristes kai tetoies kales taxitites. Vevaia iparxei kai to emule alla i taxites tou einai xeiroteres kai apo ta torrents
snape Δημοσ. 3 Απριλίου 2006 Δημοσ. 3 Απριλίου 2006 loipon.. koita... gia taxytites.. an thes dhladh na katevazeis grhgora.. : Limewire ... alla den einai gia psagmena pramata .. tha vreis alla oxi kai tosa.. alla apo taxytita : mamaei etsi .. polu kalo gia poikilia : DC++ kai mono DC++ apokleietai na mh vreis kati.. eidika oson afora to ellhniko repertorio.. se opoio allo prog einai polu dyskolo.. kai ta ellhnika hubs einai liga.. so.. tha to vreis eukola.. apo kei kai pera.. vres ena dyo kala ksena hubs me pollous xrhstes kai dyskola de tha vreis kati.. to thema einai na psaxneis users with free slots . . . kai an petyxeis.. kai kanenan xrhsth me megalo upload - pare tou oti exei kai den exei [axaxaxaxa] pantws egw.. otan thelw oloklhro album [poso mallon gia discography].. xrhsimopoiw torrents - opws kai na to kanoume einai pio aksiopista... dioti synithws ta xrhsimopoioun syneidhtopoihmenoi xrhstes gia soulseek den exw apopsi alla exw akousei kala pramata.. to exw kanei install alla den to exw anoiksei akoma..
Luxx Δημοσ. 3 Απριλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 3 Απριλίου 2006 το προβλημα ειναι οτι στα ελληνικα hubs που μπαινω ( angelos, greek angel ktl ) δεν εχει τα πιο προσφατα ξενα house Κομματια!! αν μπορει καποιος να μου προτεινει μερικα καλα ξενα hubs για το dc++ θα του ημουν υποχρεως.. κατεστρεψαν το καλυτερο προγραμμα που ηταν το kazaa.. τελικα με το soulseek μπορω να κατεβαζω ταυτοχρονα απο παραπανω απο εναν χρηστες καποιο αρχειο ή οχι;
Luxx Δημοσ. 3 Απριλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 3 Απριλίου 2006 μπα δοκιμασα και το warez p2p καθως και την καινουρια εκδοση του Limewire pro αλλα τιποτα. οχι οτι δεν βρισκουν τραγουδια, απλα τα πολυ καινουρια που προτεινονται στο music section στο thread με τα house κομματια δεν τα βρισκουν!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.