capthookb Δημοσ. 2 Απριλίου 2006 Δημοσ. 2 Απριλίου 2006 Χρησιμοποιεί κανείς nvidia και αυτή την έκδοση οδηγών; Εδώ και πολύ καιρό είχα ένα σπαστικό delay στο KDE, στην εναλλαγή παραθύρων, μενού κτλ. Είχα ξανακάνει ένα post για το πρόβλημα της "αμεσότητας" της εκτέλεσης των εντολών μου, και τότε νόμιζα πως είχε να κάνει με τη λιγοστή μνήμη (256). Αλλά και μετά την προσθήκη άλλων 512mb το πρόβλημα δεν εξαφανίστηκε. Σήμερα αλλάζοντας τον οδηγό από nvidia σε nv ή vesa το πρόβλημα εξαφανίστηκε. Αντιμετωπίζει κανείς άλλος τέτοιες καθυστερήσεις ή είμαι μόνος μου; Είναι θέμα drivers άραγε ή ρυθμίσεων;
Isle Δημοσ. 2 Απριλίου 2006 Δημοσ. 2 Απριλίου 2006 Κι εγω τον ιδιο driver εχω, αν θυμαμαι καλα με ειχες βοηθησει, αλλα εχω ρυθμισει nvidia, οχι nv ουτε vesa, και ειμαι μια χαρα. Τον driver αυτον τον εβαλες κανονικα, με το shell script του υποθετω? Δεν ξερω τι αλλο μπορει να φταιει.
capthookb Δημοσ. 2 Απριλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 2 Απριλίου 2006 Ναι, δεν έχω πρόβλημα στην εγκατάσταση του οδηγού. Απλά υπάρχει μια αισθητή αύξηση στην ταχύτητα όταν χρησιμοποιώ nv και vesa, παρά nvidia, ενώ λογικά θα έπρεπε να γίνεται το αντίθετο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.