Προς το περιεχόμενο

Logitech Z-5500 από Πλαίσιο!!!

Biull

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εσύ έχεις κρατήσει το κουτί απο τα Ζ5500? πού να το βάλεις αυτό το γομάρι άν δεν έχεις αποθήκη? :P εγώ το έχω πετάξει..

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

nai, einai made in china.

1000W einai to peak power kai 500 to RMS power, teleiws diaforetika pragmata. ayto pou fantazomai se endiaferei esena einai to RMS gia na deis poso "dynata" einai ta hxeia. apo ekei kai pera de se endiaferei para mono gia na deis poso 8a sou er8ei o logariasmos ths DEH.

oso gia thn kafe kouta... kai ta dika mou mesa se ena kafe kouti hr8an to opoio eixe mesa to kanoniko aspro-prasino kouti. nai, ta phra apo poly megalo kai gnwsto site tou e3wterikou kai nai, hr8an me courrier. pisteyw pws adikeis to e-shop.gr pou se genikes grammes einai para poly kalo site.

Δημοσ.
τα ζωτικά σημεία του υπολογιστή μου' date=' πράγματα με τα οποία σταματάει να δουλεύει αν χαλάσουν ψωνίζω απο πλαίσιο.

κανα ανεμιστηράκι καμια παπαρια εξτρα που δεν θα με προβληματίσει αν βγάλει πρόβλημα το παίρνω όπου βρω την χαμηλότερη τιμή[/quote']

Έχει δίκιο.... Στο πλ@ίσιο ή κάποιο άλλο επώνυμο παίρνεις αυτά που ξέρεις ότι εάν σου χαλάσουν και είναι ακριβά θα αναγκαστούν να σου τα αλλάξουν. Από τη Από Στουρνάρη ή από το διαδίκτυο (?) παίρνεις cd-dvd roms, hard disks, πληκτρολόγια, mouses, οθόνες, ηχεία και άλλα μικροπράγματα. άντε και την κάρτα γραφικών. Επεξεργαστής, μνήμη, μητρική και -ίσως- κάρτα γραφικών από κάπου (π.χ. πλ@ίσιο) τουλάχιστον που είσαι σχεδόν σίγουρος ότι θα σου τα αλλάξουν εάν κάτι πάει στραβά.

ontws, akoma na katalaboun merikoi oti sto plaisio einai kleftes?
Ναι, όντως, είναι κλέφτες. Αλλά όταν έχεις περιπτώσεις που παραγγέλνεις από το διαδίκτυο πράγματα και δεν σου έρχονται ποτέ (!) τότε το σκέφτεσαι σοβαρά να παραγγείλεις από το διαδίκτυο. Μόνη λύση να κατεβαίνεις κάτω στη Στουρνάρη. Αλλά δεν έχουμε όλοι την ευκολία να κατεβαίνουμε κέντρο. Και έπειτα ποιος σου εγγυάται ότι από εκεί θα βρεις τα προϊόντα σε καλή φυσική κατάσταση; Θα μου πεις στο πλ@ίσιο πάλι πού το ξέρεις; Ναι, αλλά το πλ@ίσιο έχει ένα όνομα και δεν επιθυμεί να πάθει κακό. Ενώ το cosmod@t@ ελάχιστοι το γνωρίζουν. Για να μην πω κάτι άλλα άσχετα εντελώς που και να μη σε εξυπηρετήσουν δε θα γίνει και κανένα μεγάλο κακό. Θα το ξεχάσουν όλοι μετά από λίγο... Σαν την κάθαρση της Δικαιοσύνης... :twisted:
Δημοσ.
Αλλά όταν έχεις περιπτώσεις που παραγγέλνεις από το διαδίκτυο πράγματα και δεν σου έρχονται ποτέ (!) τότε το σκέφτεσαι σοβαρά να παραγγείλεις από το διαδίκτυο.

Γι' αυτό λέμε να παραγγέλνεις από επώνυμα καταστήματα. Εγώ ας πούμε τα πήρα από το pixmania και με €30 κάτω από την τιμή του πλαισίου ήρθαν στην πόρτα μου σε 23 ώρες!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...