Biull Δημοσ. 2 Απριλίου 2006 Δημοσ. 2 Απριλίου 2006 Καλησπέρα! Όπως λέω και σε παρακάτω post μια φίλη αποφάσισε να πάρει τα εν λόγω ηχεία! Πάμε λοιπόν σήμερα στο Πλαίσιο στην Βουλιαγμένης και μας λέει ο τύπος οτι μόνο 1 κομμάτι έχει μείνει!Τέλοσπάντων μας λέει οτι θα μας το φέρει στο ταμείο!Πάμε στο ταμείο και μας φέρνει το κουτί που πάνω του υπάρχει η φωτογραφία και τα στοιχεία των ηχείων..... Εγώ όταν είχα πάρει τα δικά μου (από e-shop--->δεν ξαναπατάω), μου τα είχαν δώσει μέσα σε ένα καφέ κουτί(όπου απ'έξω δεν έγραφε τίποτα) και μέσα σε αυτό το κουτί υπήρχε το κουτί με την φωτογραφία και τα στοιχεία των ηχείων,κοινώς για να βγάλω τα ηχεία έπρεπε να ανοίξω 2 κούτες! Έχει πάρει κανένας τα εν λόγω ηχεία από Πλαίσιο;Φοβήθηκα μήπως επειδή ήταν τα τελευταία μπάς και ήταν ανοιγμένα!Έτσι σου τα δίνουν τα ηχεία; Σε μία κούτα; Thanks και Sorry για την ΗΛΙΘΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ ΜΟΥ,αλλά επειδή δεν τα παίρνω για μένα δεν θέλω να γίνει καμία βλακεία!!!!
akismei Δημοσ. 2 Απριλίου 2006 Δημοσ. 2 Απριλίου 2006 μηπως τα δικα σου ηταν μεσα σε καφε κουτι επειδη στα εφεραν με κουριερ και απλα τα ειχαν βαλει μεσα σε εξτρα κουτι για προφυλαξη κατα τη μεταφορα? τωρα σε ο,τι αφορα τα ηχεια απο το πλαισιο , τσεκαρες εαν το κουτι ηταν ανοικτο ή ειχε σημαδια παραβιασης της ταινιας που το εκλεινε?
littlelouievegos Δημοσ. 2 Απριλίου 2006 Δημοσ. 2 Απριλίου 2006 Και εμενα τα Z680 που τα χα παρει πριν 2 χρονια μεσα σε κουτα εξωτερικης συσκευασιας (που προστατευει την κανονικη συσκευασια)ηταν οπως δλδ ερχονται απο την αντιπροσωπεια.. Τι να σου πω δεν νομιζω οτι ειναι και ιδιαιτερος λογος να ανησυχεις, τα πραγματα μεσα πως τα ειδες;
winmik2kx Δημοσ. 2 Απριλίου 2006 Δημοσ. 2 Απριλίου 2006 Και τα δικά μου Z-5500 (όχι από Πλαίσιο) ήταν σε καφέ προστατευτική κούτα, αλλά δεν νομίζω ότι αυτό σημαίνει κάτι απαραίτητα. Αν ήταν σωστά σφαγισμένο το κουτί δεν υπάρχει πρόβλημα.
Biull Δημοσ. 2 Απριλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 2 Απριλίου 2006 μηπως τα δικα σου ηταν μεσα σε καφε κουτι επειδη στα εφεραν με κουριερ και απλα τα ειχαν βαλει μεσα σε εξτρα κουτι για προφυλαξη κατα τη μεταφορα?τωρα σε ο' date='τι αφορα τα ηχεια απο το πλαισιο , τσεκαρες εαν το κουτι ηταν ανοικτο ή ειχε σημαδια παραβιασης της ταινιας που το εκλεινε?[/quote'] Όχι είχα πάει και τα είχα πάρει από το Χαλάνδρι! Και εμενα τα Z680 που τα χα παρει πριν 2 χρονια μεσα σε κουτα εξωτερικης συσκευασιας (που προστατευει την κανονικη συσκευασια)ηταν οπως δλδ ερχονται απο την αντιπροσωπεια..Τι να σου πω δεν νομιζω οτι ειναι και ιδιαιτερος λογος να ανησυχεις' date=' τα πραγματα μεσα πως τα ειδες;[/quote'] Τα πήρες από Πλαίσιο;Τα ηχεία δεν τα πήραμε!Δεν ξέρω πώς ήταν! Και τα δικά μου Z-5500 (όχι από Πλαίσιο) ήταν σε καφέ προστατευτική κούτα, αλλά δεν νομίζω ότι αυτό σημαίνει κάτι απαραίτητα. Αν ήταν σωστά σφαγισμένο το κουτί δεν υπάρχει πρόβλημα. Δεν ξέρω μήπως σημαίνει παρεμπόριο! Κανένας που να τα έχει πάρει από Πλαίσιο να μου πεί πώς του τα δώσανε; Thanks σε όλους......!
George! Δημοσ. 2 Απριλίου 2006 Δημοσ. 2 Απριλίου 2006 Αν ήταν σφραγισμένη η συσκευασία δεν χρειάζεται να το ψάχνεις το θέμα. Την καφέ κούτα μπορεί να την έβγαλαν για να τα βάλουν στο ράφι και να φαίνονται.
Biull Δημοσ. 3 Απριλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 3 Απριλίου 2006 Πήγα και τα είδα τα ηχεία!Μια χαρά! Αν ήταν σφραγισμένη η συσκευασία δεν χρειάζεται να το ψάχνεις το θέμα. Την καφέ κούτα μπορεί να την έβγαλαν για να τα βάλουν στο ράφι και να φαίνονται. Αυτό είναι φίλε μου!Μου το είπε ένα φιλαράκι πωλητής! Thanks σε όλους!
giankyr Δημοσ. 3 Απριλίου 2006 Δημοσ. 3 Απριλίου 2006 ki egw pou ta phra apo pixmania htan mesa se ena deutero kouti KAI tyligmeno me to mauro plastiko opws ola tous ta demata. to deutero kouti ginetai gia logous asfaleias perissotero apo logous prostasias - ama to skefteis auto to kouti 8a perasei apo 1500 xeria mexri na ftasei se 'sena. apo thn allh to plaisio 8elei na fwnazei, na blepei o kosmos pou pernaei ap' eksw koutes na bgainoune, xrwmatistes, me lampakia, me seirhnes..
triantis7 Δημοσ. 3 Απριλίου 2006 Δημοσ. 3 Απριλίου 2006 Min anxwnesai!!!Bgazoune tin kafe kouta gia na einai omorfa epeidi ta bazoune sto rafi!!100%
npapagri_xtra Δημοσ. 4 Απριλίου 2006 Δημοσ. 4 Απριλίου 2006 και τα δικα μου ηταν σε καφε κουτα και εντος ηταν η κανονικη συσκευασια (z-5500).
Biull Δημοσ. 5 Απριλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 5 Απριλίου 2006 Το πλαίσιο το εμπιστεύεστε σαν κατάστημα;(Και εάν όχι γιατί Τα προϊόντα του οκ δεν είναι; Το λέω γιατί e-shop μετά από αυτό που μου έκαναν δεν ξαναπάω! Τι λέτε;
giankyr Δημοσ. 5 Απριλίου 2006 Δημοσ. 5 Απριλίου 2006 egw den ksanaagorazw apo pl@isio, mono gha showroom aksizei. me to eSh0p anti8etws apla den exw kanena parapono akoma kai se anti8esh me polla katasthmata briskw kapoia pragmata pou de 8a ebriska allou..
dimitris74 Δημοσ. 5 Απριλίου 2006 Δημοσ. 5 Απριλίου 2006 Το πλαίσιο το εμπιστεύεστε σαν κατάστημα;(Και εάν όχι γιατίΤα προϊόντα του οκ δεν είναι; Το λέω γιατί e-shop μετά από αυτό που μου έκαναν δεν ξαναπάω! Τι λέτε; τα ζωτικά σημεία του υπολογιστή μου, πράγματα με τα οποία σταματάει να δουλεύει αν χαλάσουν ψωνίζω απο πλαίσιο. κανα ανεμιστηράκι καμια παπαρια εξτρα που δεν θα με προβληματίσει αν βγάλει πρόβλημα το παίρνω όπου βρω την χαμηλότερη τιμή
Biull Δημοσ. 7 Απριλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 7 Απριλίου 2006 Καλησπέρα! Αγοράσαμε σήμερα από πλαίσιο με την φίλη τα Z-5500! Διαπιστώσαμε τώρα οτι στη κούτα πάνω αριστερά γράφει 500 και 1000Watt,επίσης στο βιβλιαράκι γράφει 500Watt!505Watt δεν είναι; Επειδή δεν είμαι σπίτι μπορεί κάποιος να κοιτάξει το κουτί των Z-5500 και να μου πεί τι γράφει; Α!!!!Επίσης να μου πεί τι γράφει από πίσω και κάτω δεξιά: Made in China; Thanks εκ των προτέρων!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.