Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με Pc

n1k0s

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω το εξής πρόβλημα είχα hardware για να φτιάξω ένα παλιό pc. Το σύνδεσα κανονικά αλλά

πατάω το Power ξεκινάει το pc αλλά στην οθόνη δεν φαίνεται τίποτα. Βγάζω και ξαναβάζω τη

κάρτα γραφικών αλλά και πάλι τίποτα. Αποσυνδέω τα πάντα και αφήνω μόνο τον επεξεργαστη, τη

μνήμη και τη κάρτα γραφικών. Δοκιμάζω πάλι αλλά τιποτα. Μετά από πολλές δοκιμές βάζω μια

άλλη κάρτα γραφικών PCI και ξεκινάει. Πάω στο BIOS και βάζω να ξεκινέι από AGP κάρτα βγαίνω

τον κλείνω. Βάζω την AGP αλλά τίποτα κάνω Clear BIOS μέσω των jumpers της μητρικής και πάλι

τίποτα. Η κάρτα γραφικών την έλεγξα λειτουργεί σε άλλο pc. Αυτό που φοβάμαι είναι μήπως

κάηκε τίποτα από hardware από τις συνεχείς επανεκκινήσεις.

Σημείωση αν κάτι δεν πήγαινε καλά δεν θα έπρεπε να σφύριζε το ηχείο του pc.

To pc είναι Pentium 3 1000MHz μνήμες 2x64ΜΒ και 1x128ΜΒ κάρτα γραφικών Savage 3D 16MB

Δημοσ.

Μήπως τα βολτ που χρειάζεται η AGP που έχεις είναι διαφορετικά από αυτά που δίνει ή μπορεί να δώσει η μητρική σου; Δε ξέρω αν είναι αυτό ή αν έχει σχέση αλλά αυτό μου ήρθε στο μυαλό μου αυτή τη στιγμή. Κάποτε είχα και εγώ το ίδιο πρόβλημα και μου είπαν ότι ήταν η ασυμβατότητα της τροφοδοσίας της κάρτας γραφικών με αυτή που δίνει η μητρική στο AGP slot

Δημοσ.
Έχω το εξής πρόβλημα είχα hardware για να φτιάξω ένα παλιό pc. Το σύνδεσα κανονικά αλλά

πατάω το Power ξεκινάει το pc αλλά στην οθόνη δεν φαίνεται τίποτα. Βγάζω και ξαναβάζω τη

κάρτα γραφικών αλλά και πάλι τίποτα. Αποσυνδέω τα πάντα και αφήνω μόνο τον επεξεργαστη' date=' τη

μνήμη και τη κάρτα γραφικών. Δοκιμάζω πάλι αλλά τιποτα. Μετά από πολλές δοκιμές βάζω μια

άλλη κάρτα γραφικών PCI και ξεκινάει. Πάω στο BIOS και βάζω να ξεκινέι από AGP κάρτα βγαίνω

τον κλείνω. Βάζω την AGP αλλά τίποτα κάνω Clear BIOS μέσω των jumpers της μητρικής και πάλι

τίποτα. Η κάρτα γραφικών την έλεγξα λειτουργεί σε άλλο pc. Αυτό που φοβάμαι είναι μήπως

κάηκε τίποτα από hardware από τις συνεχείς επανεκκινήσεις.

Σημείωση αν κάτι δεν πήγαινε καλά δεν θα έπρεπε να σφύριζε το ηχείο του pc.

To pc είναι Pentium 3 1000MHz μνήμες 2x64ΜΒ και 1x128ΜΒ κάρτα γραφικών Savage 3D 16MB[/quote']

Ακριβώς (μα ακριβώς) το ίδιο πρόβλημα είχα και εγώ όταν άλλαξα μητρική. Όχι μόνο δεν έβλεπα τίποτα στην οθόνη (αν και δεν έκανε τους ήχους ότι δε βρίσκει VGA) αλλά δεν έβγαινε όυτε από το stand-by. Δοκίμασα και εγώ PCI VGA τίποτα. Τελικά ίσως από τα πολλά βάλε-βγάλε έπαιξε. Ποτέ δε κατάλαβα τι έφταιγε.

Δημοσ.

Ρώτησα ένα φιλαράκι και μου είπε ότι παίζει να μην είναι συμβατή η κάρτα γραφικών με την μητρική. Μπορείς να δεις στη ιστοσελίδα της εταιρίας της μητρικής κατά πόσο είναι συμβατή. Αυτά τα μεταφέρω από άλλο άτομο

Δημοσ.

file mou to trofodotiko sou einai sta teleytaia tou...allakse to me 20-25 E kai katharises....kai me tin karta grafikwn me pci anoigei giati exei xamilwteres energeiakes apaitiseis i PCI apo tin AGP...an afiseis panw tin pci gia ligokairo tha deis oti oume me ayti tha aneigei i othoni...einai sto trofodotiko to provlima 100%

Δημοσ.

tsekare filaraki ta kalodiakia pou pigainoun sto mobo apo to kouti. kai an einai vgale to kalodiaki tou reset giati mporei na exei vraxikiklosei to koumpi tou kai na sou kanei tis vlakeies.

Δημοσ.

gia dokimase kai me ena module mnimis mono...mipws ta exei paiksei kai kanena apodayta...alla kai na mi doulepsei... ti se xalaei i pci karta grafikwn? etsi kialliws de tha paizeis paixnidia sto p3 etsi den einai? ase panw ti pci pou de kaiei kai reyma...

Δημοσ.

Ωραιος. Για πες μας τι προβλημα ειχε κι ολας και τι εκανες και δουλεψε τελικα. Να υπαρχει, αμα μπει αλλος με το ιδιο προβλημα να ξερει πως να το διορθωσει.

Δημοσ.

Afairesa oles tis kartes kai ta kalodia apo ti mitriki evgala ti mpataria gia ena vrady kai to proi evala to trofodotiko ti grafikon ti cpu kai mia ram kai ekana clear CMOS. Sundesa meta mia othoni kai ekana boot

Δημοσ.

Βασικά παίζει να έκανες κάποιο λάθος που δε μπορούσες να το βρεις εκείνη τη στιγμή μέσα στο χάος :) Η μπορεί κάτι να βραχυκύκλωνε!

Το καλό είναι ότι ξεμπέρδεψες :)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...