geoastrix Δημοσ. 2 Απριλίου 2006 Δημοσ. 2 Απριλίου 2006 Παληκάρια και κοπελιές ακούστε αυτό:Έβαλα σε LAN με DSL εναν Pentium I 166MMX και κατεβάζει σε απλό σερφάρισμα 1-5 sec ποίο αργά απο Pentium 3.2 (τη σελίδα).Μήπως κάποιος μας πουλάει φύκια για μεταξωτές κορδέλες....;
lalexoulhs Δημοσ. 2 Απριλίου 2006 Δημοσ. 2 Απριλίου 2006 Ti thes na peis me auto? Den katalabainw to skeptiko sou.
geoastrix Δημοσ. 2 Απριλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 2 Απριλίου 2006 Eνα PC αξίας 35 ευρώ είναι το ίδιο σχεδον γρήγορο με PC 600 ευρώ.....στη δουλειά μου τρέχω πρόγραμμα ελέγχου περιβάλοντος(κλιματισμός) σε 8088!!! με άριστα αποτελέσματα....
firewalker Δημοσ. 2 Απριλίου 2006 Δημοσ. 2 Απριλίου 2006 Αν δοκιμάσεις να παίξεις κανά παιχνίδι 3D θα δεις διαφορά των 565 ευρώ.
deathlok Δημοσ. 2 Απριλίου 2006 Δημοσ. 2 Απριλίου 2006 ola ta pc me win theloun ton idio xrono gia na kanoun mia prosthesi (apli) sto calculator. einai ola idia?? re paidia min ta isopedonoume ola diladi.
getty Δημοσ. 2 Απριλίου 2006 Δημοσ. 2 Απριλίου 2006 Γι αυτό λέμε μην σκάτε τζάμπα λεφτά! Ιεραρχήστε τι ακριβώς θέλετε να κάνετε με το pc σας, υπολογίστε τι υπολογιστική ισχύ χρειάζεστε (αν δεν ξέρετε ρωτήστε να σας πουν και κατά προτίμηση όχι τους μαγαζότερες) και μετά αποφασίστε για οποιαδήποτε αγορά.
nikosdimos Δημοσ. 2 Απριλίου 2006 Δημοσ. 2 Απριλίου 2006 Μπορείς να μου (μας) εξηγήσεις την σχέση ταχύτητας κατεβάσματος - επεξεργαστικής ισχύος;
blueviper Δημοσ. 2 Απριλίου 2006 Δημοσ. 2 Απριλίου 2006 Παίζει πουθενά καμία διαφήμιση που να λέει πως με ένα σύστημα των 3000€ θα μπορείτε να κατεβάζετε με μια pstn γραμμή ταχύτερα από 4-5KB/sec που ήδη θα είχαμε με ένα χαμηλότερης αξίας σύστημα? Καμιά φορά δε φταίει ο γυαλός...κι εμείς αρμενίζουμε στραβά, όπως καλή ώρα τώρα.
giannisk1 Δημοσ. 2 Απριλίου 2006 Δημοσ. 2 Απριλίου 2006 geoastrix λίγο άκυρο το σκεπτικό σου.Ωστόσο ο getty καλά τα λέει!
schumacher_ Δημοσ. 2 Απριλίου 2006 Δημοσ. 2 Απριλίου 2006 an den kanw lathos, ypotithetai oti gia dsl prepei na einai minimum i cpu p3, gyrw sta 800mhz, na exeis 64mb ram klp klp... alla ola ayta apokleistika gia na min kollaei to mixanima kai na einai pio aneto to serfarisma, kamia sxesi me to downloading...
madboy Δημοσ. 2 Απριλίου 2006 Δημοσ. 2 Απριλίου 2006 Και καρφωσε και ενα usb modemaki στο Pentium 166MMX και θα δεις εκεί γέλια... Αυτο δεν το αναφέρω σαν κανονικό παράδειγμα αλλά σαν αστείο γιατί και 1.4 Athlon με usb modem και πάλι κόλλαγε. Καθαρά θέμα drivers. Δοκίμασε να κάνεις rip μια ταινία με ενα μηχάνημα 3ετίας 4αετίας και με ενα σύγχρονο και θα δείς σημαντικές διαφορές!
geoastrix Δημοσ. 2 Απριλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 2 Απριλίου 2006 Εκεί θέλω να καταλήξω μάγκες μου....σ'αυτό που είπε η getty ...ασχολούμαι με PC απο το απο το 1984! είχα (έχω) ένα Spectrum 64 (επεξεργαστής Z-80) 64k ram....(κάποιος που ξέρει κάτι νοσταλγεί τώρα) και προγραμματιζα σε basic....κατα την εξέλιξη των PCs "φούσκωνε" το λογισμικό ανεβάζοντας τα στανταρντ του hardware ,καλώς !...εφτασε λοιπόν ένα σημείο που η εξέλιξη και το φούσκωμα δεν είναι γραμμικά ανάλογο των ουσιαστικών δυνατοτήτων....δηλαδή....για να τραβήξουν κόσμο σε ένα σωρό απο συσκευές επινόησαν ....dvd στο PC ,λες και αν θέλω να δώ ταινία πρέπει να στηθώ 2 ώρες στο PC και όχι στην 32'' του καναπέ μου.....3D games ,με ένα playstation ή παρόμοια κουτιά παίζεις φίλε μου firewalker πολύ πιό γρήγορα και σημαντικά φθηνότερα (απο 35€ μέχρι το πολύ 200€).....RADIO στο PC, όλα τα είχει η Μαργιορή ο φερετζές της έλειπε......Satelite TV στο PC....ουδέν σχόλιον.....και σε λίγο τατατατα....ΦΟΥΡΝΟΣ ΜΙΚΡΟΚΥΜΑΤΩΝ στο PC βέβαια...δίνεις λοιπόν 1300 ευρωπουλάκια για PC και τα έχεις όλα ....ενώ ΤΑ ΕΙΧΕΣ ΗΔΗ.... Κατάληξη:Να ξέρουμε τι θέλουμε και να πράττουμε ανάλογα.Δε θέλω να το παίξω ούτε φιλόσοφος ούτε μάγκας αλλα λίγη κόντρα στή θύελα του Marketing χρειάζετε.
capthookb Δημοσ. 2 Απριλίου 2006 Δημοσ. 2 Απριλίου 2006 ...επινόησαν ....dvd στο PC ' date='λες και αν θέλω να δώ ταινία πρέπει να στηθώ 2 ώρες στο PC και όχι στην 32'' του καναπέ μου.....3D games ,με ένα playstation ή παρόμοια κουτιά παίζεις φίλε μου firewalker πολύ πιό γρήγορα και σημαντικά φθηνότερα (απο 35? μέχρι το πολύ 200?).....RADIO στο PC, όλα τα είχει η Μαργιορή ο φερετζές της έλειπε......Satelite TV στο PC....ουδέν σχόλιον.....και σε λίγο τατατατα....ΦΟΥΡΝΟΣ ΜΙΚΡΟΚΥΜΑΤΩΝ στο PC βέβαια...δίνεις λοιπόν 1300 ευρωπουλάκια για PC και τα έχεις όλα ....ενώ ΤΑ ΕΙΧΕΣ ΗΔΗ.... [/quote'] Μόνο που για να κάνεις όλα αυτά που λές οτι μπορεί να κάνει ένας υπολογιστής με άλλες συσκευές (βάλε δέκτες, τηλεοράσεις, κονσόλες κτλ κτλ,) τα 1300euro ούτε τα μισά δε θα μπορούσαν να σου αγοράαουν. Κατάληξη:Να ξέρουμε τι θέλουμε και να πράττουμε ανάλογα.Δε θέλω να το παίξω ούτε φιλόσοφος ούτε μάγκας αλλα λίγη κόντρα στή θύελα του Marketing χρειάζετε. Συμφώνώ. Πάντως το οτι ο MMX κατεβάζει μια σελίδα πιο γρήγορα ή το ίδιο γρήγορα ή 1-2 δευτερόλεπτα λιγότερο γρήγορα δεν έχει καμία βάση. Εδώ μπορείς να φτιάξεις router-server (με linux) που να διαχειρίζεται πολλαπλάσια μεγέθη ταχυτήτων, με μηχανήματα όπως 486.
_BASSstarlet_ Δημοσ. 2 Απριλίου 2006 Δημοσ. 2 Απριλίου 2006 Εχεις βγάλει ένα συμπέρασμα και προσπαθείς να το εξηγήσεις με 3 εντελώς άσχετα μεταξύ τους posts,ενώ χρησιμοποιείς και ατυχή παραδείγματα. Στο τέλος λες να αντισταθούμε στη θύελα του marketing,αλλά αυτό είναι πολύ γενικό.Γίνε πιο συγκεκριμένος.
afantos Δημοσ. 2 Απριλίου 2006 Δημοσ. 2 Απριλίου 2006 Τα multimedia στο pc ήρθαν λόγω των δυνατοτήτων που είχε καί όχι τόσο για να αντικαταστήσουν τα hifi και τις υπόλοιπες συσκευές, με ένα dvd rom βλέπεις ταινία και στο pc αλλά ο κύριος λόγος ύπαρξης του είναι η ανάγνωση δεδομένων, όπως και με μία κάρτα ήχου (ενσωματωμένη sto m/b συμήθως) ακούς και μουσική ενώ η κύρια δουλειά της είναι να έχει ήχο το περιβάλλον εργασίας, σε λίγο θα έρθει η HDTV με νέα drives κτλ... Κατά τη γνώμη μου όλα αυτά είναι καλά και πίστεψε με πολλοί τα χρησιμοποιούν. Όσο για το gaming, εγώ δεν θέλω ps2 ή xbox, να μήν πάιξω? (τέλος να πώ ότι με λιγότερα από 1000 Ευρώ πέρνεις super pc Που τα κάνει όλα εκτός του να ψήνει...)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.