Προς το περιεχόμενο

Ποιο προγραμμα torrent πιανει τις καλυτερες ταχυτητες;

Luxx

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εχω χρησιμοποιησει πολλα προγραμματα και βλεπω οτι δεν πιανουν ολα τις ιδιες ταχυτητες. χρησιμοποιω τον μtorrent επειδη ειναι πολυ απλος, αλλα πρεπει να υπαρχουν και προγραμματα που πιανουν καλυτερες ταχυτητες απο τον μtorrent. ξερετε καποια; επισης στο μtorrent παρατηρω οτι πολλες φορες υπαρχουν συνεχεις αυξομειωσεις στην ταχυτητα. απο την μια κατεβαζει με 40 μετα με 27 και μετα με 33. δεν υπαρχει καποια σταθερη ταχυτητα.

Δημοσ.

Pote den uparxei sta8erh taxuthta sta torrent... Proswpikh mou empeiria o kaluteros gia mena client einai bitcomet makran! Me mtorrent oi taxythtes a3ioluphtes, katebaza extes kai shmera ena terastio arxeio me mtorrent kai to speed den mporouse na 3eperasei ta 40kb kai to ebala sto bitcomet kai eida 100ares sta8era... To azereus einai polu baru kai ola ta alla einai aplws gia na uparxei mia poikilia... kalo to mtorrent elafrh alla gia idiaiteres periptwseis px ban ston client bitcomet!

Δημοσ.

Nai alla ama meinei to pc anoixto kai katebazei me bitcomet thn epomeni mera einai asta na pane.O bitcomet poy exei grapsei mesa apo ta proccess twn xp oti trwei mexri kai 50mb mnimi kai cpu girw sto 40%, se sxesh me to utorrent.

Basika pezei megalo rolo h diakinish twnn dedomenwn apo toys peers alla kai apo toys paroxous internet kai oxi telika o client.

Apo ksenous trackers oi taxitites einai xalia eidka ama ena torrent einai kainourio kai diashmo enw exei girw stoys 500 seeders kai 3000 leechers apo taxitita pianei girw sto 15 to poli (se 512 adsl) kai me utorrent alla kai me bitcomet (to idio torrent file).

Enw se ellinikous trackers oi taxitites einai sfera kai sta 2 exw kanei dowload me 54kb/s.

Δημοσ.

200 άτομα θα ρωτήσεις, 200 διαφορετικές προτάσεις θα λάβεις. Σε επίπεδο ταχύτητας και μόνο (μια κι αυτό σε ενδιαφέρει) τα πράγματα εξετάζονται κατά περίπτωση. Στους μεν το BitComet πετάει, στους δε το Azureus πάει με τα χίλια, στους τρίτους το mTorrent βγάζει φωτιά κοκ. Δοκίμασέ τα όλα και κάνε την επιλογή μόνος σου, με βάση το σύστημα/γραμμή σου και τις ιδιαιτερότητές τους.

Δημοσ.

Η γραμμη και κυριως αν εχει καλη αναλογια seeds/peers γιατι αν αυτο ειναι πολυ χαμηλο δε σε σωζει τιποτα. Εγω παντως σε τεστ με το ιδιο τορρεντ πιανω καλυτερες ταχυτητες με το bitcomet απ οτι με το μtorrent που δοκιμασα για καιρο.

Δημοσ.

Εγω εχω σταματησει να ασχολούμαι γιατι δεν βγάζω άκρη.

Σε private tracker χτυπάω ότι και να γίνει ακραίες ταχύτητες, σε public τίποτα.

Θα σας δώσω ενα παράδειγμα να καταλάβετε, βρικα το Oblivion σε tracker με 3000 (!!!!!!!!!) seeders και 500 leachers (μονο!), και λέω πω πω τρέλα, θα έρθει πετώντας. Ε επιανα 15-20...25... Το πολύ 40. Δεν δοκίμαζα στον private tracker μου γιατι παίζει ratio και προσπαθώ να μην κατεβάζω ότι βρισκω σε public.

Μετά μπαίνω στον private και λέω ας το κατεβάσω απο εδω γιατι το ήθελα σα τρελος. Ε με 300 ατομα seeders & 800 leachers και η γραμμη μου πιτωσε!! Μιλαμε καρφωμένο στα 120kb/sec!!!! Δηλαδη θεωριτικά θα έπρεπε να πιανω καμια 30άρα! Κιομως ήμουν τερμα! Και πως δικαιολογείται το public να έχει 3000 seeders και να σέρνομαι??

Οπότε πιστεύω δεν εχει τιποτα να κανει με το torrent client.

Δημοσ.

Kalispera paidia

Mias kai eimai neos sto xoro tvn torrents tha ithela ta fota sas.

Kat'arxin exo katevasei to μTorrent kai to exo egkatastisei alla parola afta den mporo na katevaso tipota.

O router mou einai o NetRoute D-2,poia thyra prepei na anoixo sto router kai pos ginetai afto?

Efxaristo ek ton proteron

Δημοσ.

utorrent χρησιμοποιώ και εγώ αναγκαστικά όμως γιατί από εκεί που καταβάζω δεν υποστηρίζει πλέον τον bitcomet! Διαφορά; Μηδέν. Είναι και ποιο...ελαφρύς. Πάντως το σίγουρο είναι οτί ποτέ δεν έχεις σταθερές ταχύτητες. Το βράδυ κατεβάζω σταθερά με 50- 62. Την ημέρα με...ψιλοπρίζει!!

• 2 χρόνια αργότερα...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...