Προς το περιεχόμενο

Ποιά ομάδα υποστηρίζετε?

paredwse

Ποιά ομάδα υποστηρίζετε?  

3 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Ποιά ομάδα υποστηρίζετε?

• Ολυμπιακός
    • Παναθηναϊκός
    • ΑΕΚ
    • ΠΑΟΚ
    • Άρης
    • Ηρακλής
    • Πανιώνιος
    • Εθνικός
    • Άλλη ομάδα (γράψτε ποιά)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
σε λιγο θα μας πειτε οτι ο Παναθηναίκος εχει περισσοτερους φιλαθλους σε ολη την Ελλάδα

Αν αφαιρέσεις τους αλβανούς, γιατί όχι ( χωρίς να έχω κάτι με τους ανθρώπους )

• Απαντ. 300
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Να σας πω τη δικιά μου σκέψη.

Οι γαύροι είναι ούτως η άλλως στόκοι(όχι όλοι,εξαιρούνται οι παριστάμενοι),οπότε δεν πολυξέρουν τα internetια και τα συναφή.Πρέζα τους είναι μόνο ο γαύρος και έτσι μας αφήνουν να αλωνίζουμε και να κερδίζουμε γιαλατζί πρωτιές.

Υ.Γ."Μπλα-Μπλα" δεν θέλαμε;

Δημοσ.
Αν αφαιρέσεις τους αλβανούς, γιατί όχι ( χωρίς να έχω κάτι με τους ανθρώπους )

ενώ λιγοι αλλοδαποι ειναι ειναι αλλοδαποί ε?

Δημοσ.

Τι σημασία έχει ποιά ομάδα έχει τους περισσότερους φιλάθλους ρε παιδιά?

Άλλα έχουν σημασία όπως...

1)Τα ζώα που πάνε γήπεδο και τα σπάνε για να ξεσπάσουν...

2)'Η παράγκα...και τι 8α γίνει με αυτό το θέμα...

Δημοσ.
Τι σημασία έχει ποιά ομάδα έχει τους περισσότερους φιλάθλους ρε παιδιά?

Άλλα έχουν σημασία όπως...

1)Τα ζώα που πάνε γήπεδο και τα σπάνε για να ξεσπάσουν...

2)'Η παράγκα...και τι 8α γίνει με αυτό το θέμα...

Πρόσθεσε και το

3) Η τσίπα των ελλην. ιδιοκτ. που νομίζουν ότι με το τζάμπα θα πάνε μπροστά ( στην Ευρώπη αλλά και γενικώς )

Δημοσ.

Σωστά! Που το πας αυτό...

Είδαμε φέτος τα ρεζιλίκια των ομάδων μας...

Απο τον γαύρο, τον βάζελο, την ΑΕΚ, μόνο για τον ΠΑΟΚ τουλάχιστον δεν μπορούμε να πούμε άσχημη κουβέντα!

Δημοσ.

Τη γλιτώσαμε για του παραχρόνου και θα βγάλουμε πάλι 3 ομάδες στο UEFA... να δούμε τι σκ**ά θα κάνουν ο γαύρος και η ΑΕΚ στο CL για να βελτιωθεί η κατάσταση.

Δημοσ.

μην βιαζεσαι τοσο πολυ Narayan!

ακομα η ομαδαρα δεν τερματισε δευτερη...εχουμε ακομα, στο τελος θα κανουμε ταμειο...

Δημοσ.
σε λιγο θα μας πειτε οτι ο Παναθηναίκος εχει περισσοτερους φιλαθλους σε ολη την Ελλάδα

Δε ξέρω για τον γενικό πληθυσμό και για όλες τις ηλικίες. Πάντως στη γενιά μου (παρότι στη Νίκαια) πάντα ήμασταν περισσότεροι οι Παναθηναϊκοί (στις παρέες, σε όλες τις τάξεις του σχολείου). Θυμάμαι κάποια εποχή, σε μια τάξη γυμανασίου υπήρχαν 2 Ολυμπιακοί & 2 ... Ηρακλής !!!!

Δημοσ.
Δε ξέρω για τον γενικό πληθυσμό και για όλες τις ηλικίες. Πάντως στη γενιά μου (παρότι στη Νίκαια) πάντα ήμασταν περισσότεροι οι Παναθηναϊκοί (στις παρέες, σε όλες τις τάξεις του σχολείου). Θυμάμαι κάποια εποχή, σε μια τάξη γυμανασίου υπήρχαν 2 Ολυμπιακοί & 2 ... Ηρακλής !!!!

Θα μας τρελάνετε τελείως... επειδή έτυχε και είχες στην τάξη 2 Ολυμπιακούς είναι κριτήριο:???:

Πώς δεν είπες οτι και το νησί σου η Κέρκυρα (γνωστή γαυροφωλιά) έχει περισσότερους βάζελους

Δημοσ.
Θα μας τρελάνετε τελείως... επειδή έτυχε και είχες στην τάξη 2 Ολυμπιακούς είναι κριτήριο:???:

Πώς δεν είπες οτι και το νησί σου η Κέρκυρα (γνωστή γαυροφωλιά) έχει περισσότερους βάζελους

Η Κέρκυρα δεν είναι το νησί μου ... όπως και το UK δεν είναι η χώρα αρκετών όσων το δηλώνουν ως Location στο profile τους.

Αυτό που είπα ήταν ότι τουλάχιστον στη γενιά μου (αν θες λόγω των πέτρινων χρόνων του Ολυμπιακού) πάντα, σε όποιο σύνολο ήμουν (τάξεις, παρέες, γειτονιές) οι Ολυμπιακοί ήταν συνήθως λιγότεροι. Πίστεψέ με δε θα ήθελα οι Παναθηναϊκοί να είναι περισσότεροι. Επειδή δεν έγινα Παναθηναϊκός από επιλογή (όπως και οι περισσότεροι γίναμε αυτό που ήταν ο πατέρας μας ή κάποιος συγγενής μας) θα ήθελα να ήμουν μια ομάδα με λιγότερο από 0,1%. Έτσι πολλές φορές μ' αρέσει να λέω ότι είμαι Προοδευτική.

Δημοσ.

εμενα στην ταξη μου ειναι ακριβως το αντιθετο....ολοι ολυμπιακοί και 2 ΑΕΚ

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...