ntountou Δημοσ. 3 Απριλίου 2006 Δημοσ. 3 Απριλίου 2006 όπως τραγουδάνε τα αλάνια έξω από το ναό μετά από μερικές κάσες ρετσίνες.. "..ΠΑΟΚ ξέρω γω, ξέρω γω κι εντάξει, 'ντάξει ΠΑΟΚ ξέρω γω, ξέρω γω εντάξει.." άλλο επίπεδο σε λλλλέω
dim_b Δημοσ. 3 Απριλίου 2006 Δημοσ. 3 Απριλίου 2006 Υ.Γ.Μάλλον δεν μας έχουν πάρει και πολύ στα σοβαρά οι (κwλό)γαυροι,για αυτό και η διαφορά υπέρ μας... Σας αφήνουν να κερδίσετε και εσείς κάπου
Γιάννης Platano Δημοσ. 3 Απριλίου 2006 Δημοσ. 3 Απριλίου 2006 Ναι ρε παιδια....Να παιρνει το πρωταθλημα ο γαυρος να περναει χωρις αγωνα που θα εχανε στους ομιλους του Τσαμπιονς Λιγκ να εχουμε 6 ματς να γελαμε...Μας εχει γινει εθισμος!!!!!! :-D :-D Παιδια πλακιτσα καλοπροαιρετη κανουμε.Ετσι ????? :-D
blueviper Δημοσ. 3 Απριλίου 2006 Δημοσ. 3 Απριλίου 2006 Με βάση την περσινή απόδοση κι η Πανάθα πάντως έδειξε πως έχει τα φόντα για μεγάλη παράδοση. Το γέλιο έπεσε σε stereo mode την χρονιά που μας πέρασε.
Gabriel Δημοσ. 3 Απριλίου 2006 Δημοσ. 3 Απριλίου 2006 Ενώ εσείς κάθε χρόνο περνάτε ε?Έλιωσε πια η καραμέλα της ευρώπης,έλεος... Ας μή πούμε σε αυτό το τριπάκι ρε παιδιά,γιατί δε βγάζουμε άκρη.
marios1957 Δημοσ. 3 Απριλίου 2006 Δημοσ. 3 Απριλίου 2006 Πάντως,εδώ που τ' αναφέρουμε,τι να την κάνει την Ευρώπη ο γαύρος;Είναι σαν να μου κάνουν πάσα εμένα τη Σκλεναρίκοβα.Το πολύ-πολύ να την ξεβρακώσω και να της πάρω το λάστιχο απ' το βρακί να το κάνω σφεντόνα. Ενώ ο βάζελος με την Ευρώπη,όλο και κάτι θα βάλει ο καβουράκιας-junior στην τσέπη.Όσο για το χανούμη,το πολύ-πολύ να κάνει κι άλλο τατου ο Ντέμης και μέχρις εκεί...
Γιάννης Platano Δημοσ. 3 Απριλίου 2006 Δημοσ. 3 Απριλίου 2006 Πάντως' date='εδώ που τ' αναφέρουμε,τι να την κάνει την Ευρώπη ο γαύρος;Είναι σαν να μου κάνουν πάσα εμένα τη Σκλεναρίκοβα.Το πολύ-πολύ να την ξεβρακώσω και να της πάρω το λάστιχο απ' το βρακί να το κάνω σφεντόνα. Ενώ ο βάζελος με την Ευρώπη,όλο και κάτι θα βάλει ο καβουράκιας-junior στην τσέπη.Όσο για το χανούμη,το πολύ-πολύ να κάνει κι άλλο τατου ο Ντέμης και μέχρις εκεί...[/quote'] Χαχαχα...Ασυναγωνιστος !!!!! Τα ειπες ΟΛΑ !!!!! :-D
greekboy Δημοσ. 3 Απριλίου 2006 Δημοσ. 3 Απριλίου 2006 παιδια πως μπορω να δω ολα ποια ομαδα εχει ψηφισει ο καθε user?
marios1957 Δημοσ. 3 Απριλίου 2006 Δημοσ. 3 Απριλίου 2006 Πας στα νούμερα και το βελάκι γίνεται παλαμίτσα.Πατώντας την θα δεις τους οπαδούς της κάθε ομάδας.
greekboy Δημοσ. 3 Απριλίου 2006 Δημοσ. 3 Απριλίου 2006 αν λες αυτο που καταλαβα....τοτε και οι μιση Ελλαδα που υποστιριζει τον Ολυμπιακο ειναι τσατσοι....
Luxx Δημοσ. 3 Απριλίου 2006 Δημοσ. 3 Απριλίου 2006 αντε του χρονου παμε για το triple!! με ronaldo , rivaldo δεν θα πιανομαστε!!
LordArthas Δημοσ. 4 Απριλίου 2006 Δημοσ. 4 Απριλίου 2006 Ψηφισα Παναθα, αλλα υποστηριζω και Arsenal Kέρκυρα! Κορφιατης μεταναστης, paredwse; Πατριωτακι :-P
Super Moderators paredwse Δημοσ. 4 Απριλίου 2006 Μέλος Super Moderators Δημοσ. 4 Απριλίου 2006 [...]Κορφιατης μεταναστης' date=' paredwse; Πατριωτακι :-P[/quote'] Αν η μισή μου καρδιά είναι στη Σαλονίκη, η άλλη μισή στην Κέρκυρα βρίσκεται.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.