nmtray2 Δημοσ. 2 Απριλίου 2006 Δημοσ. 2 Απριλίου 2006 Απολλων Καλαμαριας. Ναι, υπαρχουν και τετοιοι. Ειπα να γραψω αντι-Ολυμπιακος γιατι εχω παρει μεγαλες χαρες ετσι αλλα υπερισχυσε η Απολλωναρα.
Bougas Δημοσ. 2 Απριλίου 2006 Δημοσ. 2 Απριλίου 2006 Διαμαρτύρομαι λοιπόν στον χρήστη-μέλος-παράγκα BOUGAS που κρατάει το θρυλικό Ajax έξω από τους πίνακες! Αλλά μόλις στείλω εγγραφή κατάγγελεία στο πρόεδρο (Κούγιας) θα δούμε πως θα ξεμπλέξεις BOYGA... τα ιωαννινα δεν εχουν καθολου ομαδα,γιαυτο και δεν την εβαλα στο poll. επειδη ομως εχω παει φανταρος πρεβεζα,και πηγαινα στις εξοδους μου γιαννενα,σου υποσχομαι αργοτερα καινουριο poll,με θεμα,οι ωραιοτερες γυναικες της ελλαδος,και στην πρωτη θεση του poll,θα ειναι τα γιαννενα!!!
Bougas Δημοσ. 2 Απριλίου 2006 Δημοσ. 2 Απριλίου 2006 Α.Ε.Λ. Λάρισας χιλια συγνωμη.εντελως απαραδεκτο να βαζω πανιωνιο και ηρακλη,και να μην βαζω ΑΕΛαρα. το ξεχασα. HAL9000,κανε un-ban τον spooker με τα χιλια emails και acounts,να μας ξελασπωσει λιγο!
Επισκέπτης Δημοσ. 3 Απριλίου 2006 Δημοσ. 3 Απριλίου 2006 Στην αρχή είπα να μην ψηφίσω ως ένδειξη διαμαρτυρίας για το ότι δεν υπήρχε η ΑΕΛ, μετά είδα που δεν υπήρχε ούτε η ομάδα του paredwse και λέω "άντε, αφού κοτζαμ moderator ψήδισε Άλλο, ποιός είμαι εγώ που θα το σνομπάρώ" και ψήφισα. Τώρα που διάβασα και το τελευταίο ποστ του BOUGAS, μπορώ να κοιμηθώ δικαιωμένος και ήρεμος. Πρωτάθλημα πήραμε βρε παιδιά και είμαστε η 4η ομάδα σε εισήτηρια (μετά τους 3 συνήθεις ύποπτους). ΚΥΠΕΛΛΟ ΚΥΠΕΛΛΟ, ΞΑΝΑ ΣΤΟΝ ΠΗΝΕΙΟΟΟΟ!
andreaslfc Δημοσ. 3 Απριλίου 2006 Δημοσ. 3 Απριλίου 2006 Liverpool και τις ομάδες του Βόλου (περισσότερο τον Ολ. Βόλου).
eurander Δημοσ. 3 Απριλίου 2006 Δημοσ. 3 Απριλίου 2006 Αρης και Εργοτελης. Και για να μην ξεχνιομαστε, σε 8 μερες το Uleb Cup στον πυργο το λευκο!
mazda Δημοσ. 3 Απριλίου 2006 Δημοσ. 3 Απριλίου 2006 Γιωργο στην Παναθα γιατι εχεις βαλει μπλε χρωμα ;;;;;;
mazda Δημοσ. 3 Απριλίου 2006 Δημοσ. 3 Απριλίου 2006 Μονο μια φορα ψηφιζουμε ε ; Το καταλαβα μολις πηγα να ψηφισω για ......δευτερη φορα !!
mazda Δημοσ. 3 Απριλίου 2006 Δημοσ. 3 Απριλίου 2006 Paredwse' date='σε ευχαριστω για το thread,καθως και για την αμεση ανταποκριση!χμ....... (ας ελπισουμε να μην μας το κανει lock και αυτο......... )[/quote'] Ποιος να κανει lock τι ;;
marios1957 Δημοσ. 3 Απριλίου 2006 Δημοσ. 3 Απριλίου 2006 Τζιμάκειο άσμα: "Βούλγαροι-βούλγαροι χανούμισες-βαζέλες όλο το forum προσκυνά σώβρακα και φανέλλες". Υ.Γ.Μάλλον δεν μας έχουν πάρει και πολύ στα σοβαρά οι (κwλό)γαυροι,για αυτό και η διαφορά υπέρ μας...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.