anthony_88 Δημοσ. 14 Απριλίου 2007 Δημοσ. 14 Απριλίου 2007 Ρε παιδια, ο Hal εκανε ετσι το poll στα πλαισια μιας πλακας που εγινε σε ενα θεμα που ανοιχτηκε στην ενοτητα internet!! Χαλαρωστε να πουμε...
johnyboy Δημοσ. 14 Απριλίου 2007 Δημοσ. 14 Απριλίου 2007 Λογικό ήταν αν και δεν έχει καμία ελπίδα να ανατρέψει το αποτέλεσμα που είναι ξεκάθαρο πλέον ότι το insomnia είναι Βαζελοφόρουμ.
desolatorXT Δημοσ. 14 Απριλίου 2007 Δημοσ. 14 Απριλίου 2007 Πανθρακικός FTW δεν υποστηρίζω καμία ομάδα, απαξιώ να ασχοληθώ με το ελληνικό πρωτάθλημα....
Sebastienomnia Δημοσ. 15 Απριλίου 2007 Δημοσ. 15 Απριλίου 2007 Παιδια Παναθηναικαρα ειμαι αλλα νιωθω οτι το topic δε θα βοηθησει σε τιποτα..
Γιάννης Platano Δημοσ. 15 Απριλίου 2007 Δημοσ. 15 Απριλίου 2007 Ποια ψωνάρα hacker γαύρος άλλαξε τις ψήφους; Ζορίκλες εντελώς ρε να πάρει... Δεν ξέρετε να χάνετε. Μου μυριζει χακαρισμα της ψηφοφοριας εδω...Σαν πολυ να μειωθηκε η διαφορα σε μια μερα.....:smile: :smile: :smile: :smile:
gtsamour Δημοσ. 16 Απριλίου 2007 Δημοσ. 16 Απριλίου 2007 Καμια ομάδα! Το ποδόσφαιρο όπως είναι η φάση σήμερα, είναι για τους αφελείς που νομίζουν ότι αξίζει τον κόπο να ασχολούνται.
Alexandrosc2 Δημοσ. 16 Απριλίου 2007 Δημοσ. 16 Απριλίου 2007 ΑΕΚ και Ξερό ψωμί...γιατί Τίτλο ...Μόνο στα όνειραααα μόνο στα όνειρααααα λα λα λα
pappous_soulis Δημοσ. 17 Απριλίου 2007 Δημοσ. 17 Απριλίου 2007 δεν υποστηρίζω καμία ομάδα, απαξιώ να ασχοληθώ με το ελληνικό πρωτάθλημα.... Μια απ'τα ίδια...Μόνο την εθνική Ελλάδος υποστηρίζω!
Επισκέπτης Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2008 θρυλος!ασυζητητι! Επιτέλους! Και ένας οπαδός ομάδας που δε σηκώνει κουβέντα γι' αυτήν! Έχω βαρεθεί ν' ακούω (για παράδειγμα) "κοίτα, ΑΕΛ υποστηρίζω, αλλά το συζητάω κιόλας. Αν με πείσεις για κάτι άλλο, θα το αποδεχτώ".
tzogoula Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2008 τα πιστευω σου δεν αλλαζουν τοσο ευκολα νομιζω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.