Προς το περιεχόμενο

Ποιά ομάδα υποστηρίζετε?

paredwse

Ποιά ομάδα υποστηρίζετε?  

3 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Ποιά ομάδα υποστηρίζετε?

• Ολυμπιακός
    • Παναθηναϊκός
    • ΑΕΚ
    • ΠΑΟΚ
    • Άρης
    • Ηρακλής
    • Πανιώνιος
    • Εθνικός
    • Άλλη ομάδα (γράψτε ποιά)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Η αλήθεια είναι πως το γυναικείο βόλεϊ δεν είναι τόσο δημοφιλές πουθενά στον κόσμο. Κακώς αν θες' date=' αλλά έτσι έχουν τα πράγματα.

Στην Ελλάδα βέβαια μπορεί να το αναδείξουμε κι ως ισότιμο του ποδοσφαίρου και των λοιπών κυρίαρχων αθλημάτων...τα πάντα, αρκεί να περάσει το δικό μας μωρέ και να την πούμε στον αντίπαλο, ακόμα και με έωλα επιχειρήματα.[/quote']

1) Εσεις (οταν λεω εσεις,εννοω καποια ηγετικα μελη της θυρας (λ)εφτα), ησασταν που κοροιδεψατε τον στιχο "πρωταθλητη σε ΟΛΑ τα σπορ παντοτινε", προτασσοντας τους τιτλους σας!

2) αν θυμαμαι καλα, το ονομα της ομαδας μου δεν ειναι Παναθηναικος Αθλητικος Ομιλος Ποδοσφαιρου κ Μπασκετ,αντε κ Βολλευ αντρων... και αντστοιχα ΟΥΤΕ του γαβρου ειναι καπως ετσι!

3) Σου αντιστρεφω λοιπον το επιχειρημα σου,και σου λεω,οτι ΜΟΝΟ στην ελλαδα,και μονο οι συγκεκριμενοι οπαδοι της συγκεκριμενης ομαδας του λιμανιου, με τη βοηθεια των παντα ΕΓΚΡΙΤΩΝ δημοσιογραφων, καταφερνουν να υποβιβαζουν ΤΟΣΟ πολυ τιτλους σε αθληματα που ο ολυμπιακος δεν παει καλα, κ ο πυρινος κοσμος του δεν ακολουθει!!!

4) στους 250+ τιτλους που εσεις ειπατε οτι εχετε, δεν προσμετρησατε δηλαδη κολυμβηση,πινγκ πονγκ και ολα τα αλλα μικρα αθληματα? Ποιος φταιει που εμεις εχουμε παραπανω?εσεις αρχισατε το συγκεκριμενο θεμα, υποθετω απο αγνοια!!!

5) Φυσικα και η μεγαλη μου κα...λα κ μενα ειναι το ποδοσφαιρο,αλλα ομως, επειδη ειμαι ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ παναθηναικος, πληροφορω οποιον δεν το εχει ζησει ως συναισθημα, οτι το να πηγαινεις στα κοριτσια του βολλευ,στο πολο (οπου ο γαβρος οποου μας βρισκει μας κανει ...πατητη),ή ακομα και στο αντρικο βολλευ (α ρε πανταλεων,ακομα θυμαμαι το πανο μεσα στο Γ.Μοσχος!),κ να τους βλεπεις οταν τελειωνει το παιχνιδι να ΚΛΑΙΝΕ κ να χειροκροτουν τον κοσμο,ειναι ενα ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ συναισθημα,κατι που εχει μερικως ή ακομα κ ολικως εκλειψει απο ποδοσφαιρο κ μπασκετ,κ στις 2 ππλευρες (βλ,μιχαλακοαντωνακηδες, παπανικολαου,χατζηαντωνιου κλπ)

6) Όσο και να λοιδωρησει ο οποιοσδηποτε τα "μικρα" αθληματα,δε με αγγιζει..γιατι οπως λενε και οι mad , "ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ"!

• Απαντ. 300
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
1) Εσεις (οταν λεω εσεις,εννοω καποια ηγετικα μελη της θυρας (λ)εφτα), ησασταν που κοροιδεψατε τον στιχο "πρωταθλητη σε ΟΛΑ τα σπορ παντοτινε", προτασσοντας τους τιτλους σας!

Αρχικώς όταν μου απευθύνεσαι, να μη με εμπλέκεις με θύρες και με θυρεούς. Ούτε έχω δηλώσει ποτέ μέλος της 7, ούτε σημάινει πως με εκφράζουν άπαντα τα πιστεύω της κι οι όποιες ιαχές της. Αν εσύ λοιπόν έχεις εμμονή με τη 13, να κάνεις τα παράπονά σου στον Τσουκαλά που εκφράζει την 7 κι όχι σε μένα.

"Εσύ" λοιπόν από εδώ και πέρα, γιατί μόνο τον εαυτό μου εκφράζω κι ο ίδιος και μόνο αυτόν εξυπηρετώ. Ξηγημένα πράγματα από την αρχή, για να μην έχουμε να λέμε αργότερα.

2) αν θυμαμαι καλα, το ονομα της ομαδας μου δεν ειναι Παναθηναικος Αθλητικος Ομιλος Ποδοσφαιρου κ Μπασκετ,αντε κ Βολλευ αντρων... και αντστοιχα ΟΥΤΕ του γαβρου ειναι καπως ετσι!

Τεχνική λεπτομέρεια που χρησιμοποιείται για τις εντυπώσεις μια και αποφεύγει συνειδητά την ουσία. Πήαγινε σε έναν μέσο Έλληνα, Ευρωπαίο, Αμερικανό και κάνε του κουνήματα για τα χιλιάδες πρωταθλήματα στο "πινγκ πονγκ" που ενδέχεται να έχεις, όταν στη δική του συνείδηση σημασία έχουν 3-4 αθλήματα όλα κι όλα. Φυσικά με τη σειρά σου μπορείς να κομπάζεις όσο θες, είτε για τα 480, είτε για τα 4080, αλλά αυτό δεν αναιρεί μια επιβληθείσα πραγματικότητα.

Και ο Αθλητικός Όμιλος Λος Τσούτσος στη Βραζιλία σαρώνει στο μπάντμιγκτον, κατακτώντας το ένα πρωτάθλημα πίσω από το άλλο εδώ και 40 χρόνια, αλλά η ποδοσφαιρική του ομάδα παίζει στην τοπική κατηγορία του beach football της Κόπα Καμπάνα. Που είσαι Σάντος να ζηλέψεις...

3) Σου αντιστρεφω λοιπον το επιχειρημα σου,και σου λεω,οτι ΜΟΝΟ στην ελλαδα,και μονο οι συγκεκριμενοι οπαδοι της συγκεκριμενης ομαδας του λιμανιου, με τη βοηθεια των παντα ΕΓΚΡΙΤΩΝ δημοσιογραφων, καταφερνουν να υποβιβαζουν ΤΟΣΟ πολυ τιτλους σε αθληματα που ο ολυμπιακος δεν παει καλα, κ ο πυρινος κοσμος του δεν ακολουθει!!!

Άσε τα 'ΜΟΝΟ" κατά μέρος. Τα ίδια κόπρανα είναι οι οπαδοί, οι δημοσιογράφοι κι οι διοικούντες όλων των ομάδων ανεξαιρέτως, με μικρές διαβαθμίσεις στο χρώμα και στο άρωμα. Προσωπικά δεν εθελοτυφλώ, ούτε καταχωνιάζω σαν τη γάτα τα "κακά" της δικής μου ομάδας, προσπαθώντας να εξωραΐσω τα πάντα. Συνήθως μάλιστα είμαι τόσο δεικτικός απέναντί της που το πιθανότερο είναι να με έδερναν οι 7θυρίτες, αν το είχαν πρόχειρο.

Απορώ όμως που εκπλήσσεσαι κι όλας. Εδώ οι φίλοι μας Παναθηναϊκοί, για να δώσουν το καλό παράδειγμα προφανώς, υποβιβάζουν τα πρωταθλήματα που κατακτώνται στο πλέον δημοφιλές άθλημα, όχι στη Χονολουλού, ούτε στο Τιμπουκτού, αλλά στην Ελλάδα. Τι αναζητάς λοιπόν...σύνεση και λογική;

Συνεχίζω όμως να πιστεύω και να με συγχωρείς γι' αυτό, πως ένα πρωτάθλημα στο γυναικείο βόλεϊ, δεν έχει την ίδια αξία, ούτε εκτιμάται ισότιμα με ένα πρωτάθλημα στο ποδόσφαιρο αντρών. Αν δεν καταλαβαίνεις τους λόγους, λυπάμαι αλλά δεν μπορώ να το δώσω και με τη μορφή Μιλούπα.

4) στους 250+ τιτλους που εσεις ειπατε οτι εχετε, δεν προσμετρησατε δηλαδη κολυμβηση,πινγκ πονγκ και ολα τα αλλα μικρα αθληματα? Ποιος φταιει που εμεις εχουμε παραπανω?εσεις αρχισατε το συγκεκριμενο θεμα, υποθετω απο αγνοια!!!

Εγώ δεν άρχισα τίποτα προσωπικά.

5) Φυσικα και η μεγαλη μου κα...λα κ μενα ειναι το ποδοσφαιρο,αλλα ομως, επειδη ειμαι ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ παναθηναικος, πληροφορω οποιον δεν το εχει ζησει ως συναισθημα, οτι το να πηγαινεις στα κοριτσια του βολλευ,στο πολο (οπου ο γαβρος οποου μας βρισκει μας κανει ...πατητη),ή ακομα και στο αντρικο βολλευ (α ρε πανταλεων,ακομα θυμαμαι το πανο μεσα στο Γ.Μοσχος!),κ να τους βλεπεις οταν τελειωνει το παιχνιδι να ΚΛΑΙΝΕ κ να χειροκροτουν τον κοσμο,ειναι ενα ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ συναισθημα,κατι που εχει μερικως ή ακομα κ ολικως εκλειψει απο ποδοσφαιρο κ μπασκετ,κ στις 2 ππλευρες (βλ,μιχαλακοαντωνακηδες, παπανικολαου,χατζηαντωνιου κλπ)

Εγώ πάλι πάνω απ' όλα προσπαθώ να είμαι σκεπτόμενο ον..ούτε Ολυμπιακός, ούτε Παναθηναϊκός, ούτε Απόλλων Λεμεσού. Έχω δει και τα έκτροπα και τις καφρίλες που γίνονται κατά καιρούς και σε αυτούς τους "ερασιτεχνικούς" χώρους. Σε συγχαίρω φυσικά που στηρίζεις κάθε τμήμα του συλλόγου σου...δε σκοπεύω να υποδείξω και σε κανέναν πόσο πρέπει να αγαπάει ή/κα να τα "σκάει" γι' αυτήν.

6) Όσο και να λοιδωρησει ο οποιοσδηποτε τα "μικρα" αθληματα,δε με αγγιζει..γιατι οπως λενε και οι mad , "ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ"!

Να έλεγαν μόνο αυτό οι MAD καλά θα ήταν. Τέλος πάντων.

Το όμορφο σε αυτή τη ζωή είναι πως ο καθένας επιλέγει αν θέλει να πιστεύει πως στις 3 το μεσημέρι εν Ελλάδι έχει πέσει σκοτεινιά ή ο ήλιος λάμπει για τα καλά. Αν κάποιος θέλει ντε και καλά να εξισώνει κάθε άθλημα, έχει καλώς...το σύνολο της εκάστοτε κοινωνίας όμως είναι εκείνο που καθορίζει τη "χρηματιστηριακή αξία" κάθε αθλήματος.

Δημοσ.

δυστυχως,πρεπει να φυγω τωρα,και δεν προλαβαινω να απαντησω. ζητω συγγνωμη αν σε κατεταξα καπου που δεν ανηκεις,με αφορμη εσενα απλα μιλησα προς ολυμπιακους,δεν σε "εκραξα" προσωπικα. θα σου απαντησω αυριο,οχι φυσικα για να σε πεισω,απλα για να δειξω σε τριτα ατομα που παρακολουθουν την συζητηση,τις διαφορες νοοτροπιας μεταξυ οπαδων! ο καθε ανθρωπος κανει τις επιλογες του σε αυτη τη ζωη αλλωστε...

tomorrow...

Δημοσ.

Δε με έθιξες antreaslam. Δεν μπορούμε όμως και μονίμως να θέτουμε τον κάθε οπαδό/φίλαθλο υπόλογο των επιλογών της εκάστοτε θύρας. Είναι αστείο να απολογούμαι εγώ, εσύ κι ο άλλος για τις καφρίλες και τα καραγκιοζιλίκια της κάθε 7, 13, 21 κοκ. Αν ήμουν μέλος τους και υιοθετούσα έμπρακτα τις αισθητικές τους, θα δεχόμουν να απαντήσω σε όλα αυτά. Τώρα όμως, ούτε σκοπεύω, ούτε κι υπάρχει λόγος από τη στιγμή που δε με εκφράζουν και δε με ενδιαφέρουν.

Δημοσ.
Αρχικώς όταν μου απευθύνεσαι' date=' να μη με εμπλέκεις με θύρες και με θυρεούς. Ούτε έχω δηλώσει ποτέ μέλος της 7, ούτε σημάινει πως με εκφράζουν άπαντα τα πιστεύω της κι οι όποιες ιαχές της. Αν εσύ λοιπόν έχεις εμμονή με τη 13, να κάνεις τα παράπονά σου στον Τσουκαλά που εκφράζει την 7 κι όχι σε μένα.

δεν εχω εμμονη με την 13, αλλα μιλαω σε επιπεδο γενικο, των οπαδων της καθε ομαδας! δεν εχω προβλημα να πω οτι κ εμεις μαλ...ια καναμε με τη χθεσινη ανακοινωση περι γαβρου κ ερτ,κ σκαει σημερα το δικο μας παραμυθι!

απλα θεωρω πιο "σωστο",εφοσον ειμαι ΟΠΑΔΟΣ του Παναθηναικου, να μην αφοριζω τους υπολοιπους οταν κανουν κατι λαθος (δε μιλαω για ακραιες περιπτωσεις ετσι,ξυλο,βια κλπ...μην κολλησουμε εκει!

Τεχνική λεπτομέρεια που χρησιμοποιείται για τις εντυπώσεις μια και αποφεύγει συνειδητά την ουσία. Πήαγινε σε έναν μέσο Έλληνα' date=' Ευρωπαίο, Αμερικανό και κάνε του κουνήματα για τα χιλιάδες πρωταθλήματα στο "πινγκ πονγκ" που ενδέχεται να έχεις, όταν στη δική του συνείδηση σημασία έχουν 3-4 αθλήματα όλα κι όλα. Φυσικά με τη σειρά σου μπορείς να κομπάζεις όσο θες, είτε για τα 480, είτε για τα 4080, αλλά αυτό δεν αναιρεί μια επιβληθείσα πραγματικότητα.

Και ο Αθλητικός Όμιλος Λος Τσούτσος στη Βραζιλία σαρώνει στο μπάντμιγκτον, κατακτώντας το ένα πρωτάθλημα πίσω από το άλλο εδώ και 40 χρόνια, αλλά η ποδοσφαιρική του ομάδα παίζει στην τοπική κατηγορία του beach football της Κόπα Καμπάνα. Που είσαι Σάντος να ζηλέψεις...

το οτι αναφερθηκες στη σαντος,ειναι τυχαιο παραδειγμα? (joking)!

το οτι οι οπαδοι του ολυμπιακου το ξεκινησαν αυτο,ειναι αδιαμφισβητητο!

απο κει κ περα,επειδη για μενα,η ομαδα μου ειναι μια ιδεα,σαφως και χαιρομαι που ως συλλογος (και οχι συλλογος ποδοσφαιρου),εχω τους διπλασιους τιτλους απο τον αντιπαλο μου! και επισης,σαφως δε μου προσφερει την ιδια "ηδονη" ο τιτλος του πινγκ πονγκ,με αυτον της μπαλας,αλλά όμως, δεν ειμαι αυτός που θα απαξιώσει τα πρωταθλήματα του γαβρου στο πολο,επειδή εγω εκει σερνομαι! όπως λεει το συνθημα,"στις χαρες κ στις λυπες μαζι,ΜΟΝΑΧΑ ΠΑΟ ΕΣΥ". αυτο σημαινει,ΠΑΟ(κ παω) παντου! για μενα αυτο ειναι ο Παναθηναικος Αθλητικός Σύλλογος ! αν για εσας,με το εσας εννοω τους γαβρους,ΟΣΦΠ,σημαινει μπλα μπλα...Π=ποδοσφαίρου, ε,τοτε,δικαια μιλάω για διαφορες νοοτροπίας)! Για παραδειγμα,σκεψου να εκαναν σε εμας την κινηση για μελη...κ αναρωτησου..θα γραφοντουσαν πανω απο 2000 ,μονο κ μονο για να εχουν την αποδειξη "παναθηναικοφροσυνης" με υπογραφη προεδρου κ δημαρχου???

Άσε τα 'ΜΟΝΟ" κατά μέρος. Τα ίδια κόπρανα είναι οι οπαδοί' date=' οι δημοσιογράφοι κι οι διοικούντες όλων των ομάδων ανεξαιρέτως, με μικρές διαβαθμίσεις στο χρώμα και στο άρωμα. Προσωπικά δεν εθελοτυφλώ, ούτε καταχωνιάζω σαν τη γάτα τα "κακά" της δικής μου ομάδας, προσπαθώντας να εξωραΐσω τα πάντα. Συνήθως μάλιστα είμαι τόσο δεικτικός απέναντί της που το πιθανότερο είναι να με έδερναν οι 7θυρίτες, αν το είχαν πρόχειρο.

Απορώ όμως που εκπλήσσεσαι κι όλας. Εδώ οι φίλοι μας Παναθηναϊκοί, για να δώσουν το καλό παράδειγμα προφανώς, υποβιβάζουν τα πρωταθλήματα που κατακτώνται στο πλέον δημοφιλές άθλημα, όχι στη Χονολουλού, ούτε στο Τιμπουκτού, αλλά στην Ελλάδα. Τι αναζητάς λοιπόν...σύνεση και λογική;

Χρησιμοποιείς σε πολύ καλό επίπεδο την ελληνική γλώσσα! και αυτο ειναι σημαντικό όταν εκφράζεις την αποψή σου!

το ΜΟΝΟ,πηγαινε στο οτι οταν ο ολυμπιακος με αναμφισβητητα καποιες φορες μεθοδους τρομοκρατιας, (εποχες ιωαννιδη κ ριζουπολη,επιθεση στο πουλμαν -ομαδα μπασκετ,μαρμαρο στο κεφαλι του αντωνακη στο ισως κ στημενο 3-4, για παραδειγμα),το επαιρνε,ηταν ο ΜΑΓΚΑΣ Ο πειραιωτης! οταν (ΚΑΚΩΣ) ο παναθηναικος κατεφυγε στις ιδιες μεθοδους "προστασιας" της ομαδας του (καφες στο μαυρογενιδη,φαπες στον ευθυμιαδη,ή κυνηγι του ξανθου απο τον φανη,φαπα στον κουρνετα), ήταν ΝΤΡΟΠΗ,ΑΙΣΧΟΣ και λοιπα! και προσεξε,οτι ειδικα οι φαπες στον ευθυμιαδη,δεν ηρθαν ΠΡΙΝ το παιχνιδι,οπως συνεβη στη ριζουπολη,αλλα μετα! εχει διαφορα στο τελικο αποτελεσμα αν μη τι αλλο! ελπιζω να παραδεχτεις την διαφορα στη συμπεριφορα των δημοσιογραφων στα παραπανω γεγονοτα!

Συνεχίζω όμως να πιστεύω και να με συγχωρείς γι' αυτό' date=' πως ένα πρωτάθλημα στο γυναικείο βόλεϊ, δεν έχει την ίδια αξία, ούτε εκτιμάται ισότιμα με ένα πρωτάθλημα στο ποδόσφαιρο αντρών. Αν δεν καταλαβαίνεις τους λόγους, λυπάμαι αλλά δεν μπορώ να το δώσω και με τη μορφή Μιλούπα.

ναι,αλλα φανταζομαι οτι δεν το διαγραφεις κιολας! ολοι μιλησαν για τον υπεροχο πυρινο κοσμο του ολυμπιακου που επεστρεψε στο μπασκετ,αλλα αλλη ομαδα εκανε 4 συνεχομενα sold out! αυτα για το 2ο αθλημα (περυσι ο ολυμπιακος στην ευρωλιγκα για να θυμησω,περασε ΜΟΝΟ την αεκ)! στο 3ο αθλημα στην ελλαδα δε,που εχετε χρονια τωρα πολυ καλη ομαδα, επισης απεχεται . οποτε,δεν απαιτω απο εσας να καταλαβετε την αξια του ερασιτεχνικου αθλητισμου,την αξια των παιδιων που παιζουν για τη φανελα! και μπορει τα μεγαλα αθληματα να ειναι επαγγελματικα,για να σε προλαβω,αλλα επειδη εγω δεν κερδιζω ουτε 0,001 ευρωω απο αυτα,συνεχιζω να ειμαι ρομαντικος,και να μην θελω τον μητροπουλο,τον αποστολακη κ τον παπανικολαου στην ομαδα μου, και να σιχαινομαι τους μιχαλακοαντωνακηδοοικονομου κλπ,που τοσο ευκολα ξεχασαν!

Εγώ πάλι πάνω απ' όλα προσπαθώ να είμαι σκεπτόμενο ον..ούτε Ολυμπιακός' date=' ούτε Παναθηναϊκός, ούτε Απόλλων Λεμεσού. Έχω δει και τα έκτροπα και τις καφρίλες που γίνονται κατά καιρούς και σε αυτούς τους "ερασιτεχνικούς" χώρους. Σε συγχαίρω φυσικά που στηρίζεις κάθε τμήμα του συλλόγου σου...δε σκοπεύω να υποδείξω και σε κανέναν πόσο πρέπει να αγαπάει ή/κα να τα "σκάει" γι' αυτήν.

φυσικα και τα εχεις δει κ εσυ κ εγω κ ολοι μας! αλλα ΠΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ εχεις δει ενα τιτλο σε φυλλαδα ή ειδήσεις, για το ότι 50 - 100 ατομα ταξιδεψαν μαζι με τη γυναικεια ομαδα του παναθηναικου στο final4? Η τα 500 ατομα με το βολλευ αντρων στη μαγιορκα(και ΟΧΙ επιδοτουμενα ετσι?)! ή τα 200-1000 ατομα,που ακολουθουν τα κοριτσια μας? αυτό για μένα,είναι το "πολυ εξυπνα στημενο παιχνιδι" των ΜΜΕ... εκει που δε μπορουμε να λοιδωρησουμε, απλα το απαξιωνουμε,ή δεν το αναφερουμε...και οταν γινει κατι ασχημο..τοτε τους ξεσκιζουμε!!!!

Να έλεγαν μόνο αυτό οι MAD καλά θα ήταν. Τέλος πάντων.

θα με ενδιεφερε ιδιαιτερα να μαυω τι αλλο λενε οι mad που σε χαλασε ωστε να το αναφερεις ετσι....

τελος παντων,ολοκληρη επιστολη εγραψα παλι!

ομως,δε θελω ουτε καν να φανταστω τι θα γινοταν αν το ΣΥΝΟΛΟ των τιτλων ηταν αναποδα! τι θα ακουγα για θρυλο πραγματικο,για το συλλογο (ισως) με τους περισσοτερους τιτλους στην ευρωπη,για την ΙΔΕΑ να εισαι ολυμπιακος...και ναααα τα αφιερωματα απο τους Κυριους ξυδη,χελακη,χριστογλου κ λοιπους....!

Δημοσ.

Σήμερα δεν βλέπω καμμιά ανακοίνωση της 13 κατά της ΕΡΤ και του προέδρου της μαζευτήκανε .

Πάντως τα ποσά που ακούστηκαν εαν ισχυουν και για τους δύο είναι υπερβολικά και απορώ εφόσον ο Alpha ισχυρίζεται οτι μπήκε μέσα απο την συμφωνία με Ολυμπιακό εαν στην ΕΡΤ περιμένουν κέρδη.

Και να μην έρθουν να μου πείς οι μ@λ@κες πληρώνουν δεν τρέχει μια...

Εδώ άκουσα ότι έχουν δαπανήσει περίπου 10 δις δρχ!!! για να αγοράσουν τις παιδικές ταινίες που προβάλουν, στα ψίχουλα ΟΣΦΠ και ΠΑΟ θα κολλήσουν..

Δημοσ.

harkouts, ΕΔΩ ΣΥΜΦΩΝΩ 100% μαζι σου! κ αν ειναι μαγκες οι δικοι μας,πρεπει να βγαλουν ΠΑΛΙ ιδια ανακοινωση! καιρος να ξυπνησουμε, οχι μονο ως οπαδοι,αλλα κ ως πολιτες ! ελεος πια με την ερτ,κ τα συμφεροντα! οχι αλλο καρβουνο!

• 6 μήνες μετά...
Δημοσ.
Απ' ότι βλέπω όχι χωρίς να χαθούν οι υπάρχουσες ψήφοι.

ΜΗΝ τολμήσεις να πειράξεις τίποτα, μέχρι να γυρίσει στο μαγαζί κάνας παλιός μάστορας που να ξέρει να φτιάχνει τέτοια πράγματα.

Άντε να ξαναβρεθεί αυτός που ψήφισε Εθνικό. Άντε, και είμαι με την ψήφο στο χέρι και περιμένω....

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...