Προς το περιεχόμενο

Χ1600PRO AGP vs. 6600GT AGP

innos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τελεια εγω την πηρα την αποφαση μου αναμεσα σ'αυτες τις 2.Τωρα μεχρι να παραγγειλω μπορει και να μου μπει η ψωρα για ποιο πολλα εξοδα αν και το θεωρω μεγαλη βλακεια να δωσω περισσοτερα για AGP πλεον.

Τωρα θα ηθελα να ρωτησω κατι αλλο.Μιας και η FX 5700 που εχω τωρα,παει για αντικατασταση κοινως ΠΕΤΑΜΑ μπορω να κανω κατι για να ανεβασω την αποδοση της.

Βασικα εδω και μερες μου την εχει δωσει η κατασταση με το OBLIVION.

ΧΑΛΙΑ ΜΑΥΡΑ Η FX !!!

Εχω δοκιμασει OC,αυτη τη στιγμη η καρτα δουλευει σταθερα στα 479 core και 645 memory αλλα ματαια σε οτι αφορα το OBLIVION τα ιδια αποτελεσματα.

Μπορει κανεις να προτεινει κατι ?

Σας ευχαριστω παιδια ουτως η αλλως μεχρι τωρα. :)

• Απαντ. 59
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

to mono poy kataferneis me O/C se palio hardware trexontas simerines efarmogew einai na zorizeis to hardware...de tha deis para apiroelaxisti, kai an deis dld, diafora.

Δημοσ.

Pantws egw me to idio setup pira mia 9600XT me 256MB RAM. Meta apo tin 5200FX Ultra pou eixa ola mou fainontai na trexoun se diplasies taxytites (se oti afora grafika). I poiotita twn xrwmatwn episis kalitereyse kai to contrast twn grammatwn episis.

Na pw oti einai i prwti mou ATI kai tin protimisa apo mia 6600Ultra sta idia leyta kai eimai poly eyaxaristimenos gia ayto. San teleytaia anavathmisi gia to Athlonaki mou nomizw oti itan mia oikonomiki kai kali epilogi.

Telos na episimanw oti den eimai apo aytous pou psaxontai me trela grafika kai filtra sta paixnidia. To NFSU2 sta 800x600 paizei xwris kanena kollima me tin 9600XT enw i 5200 ta kataferne oriaka kai me polla efe komena.

Gia na katalixw loipon, i gnwmi mou einai oti gia enan ypologisti o opoios to kalokairi tha einai 2 genies pisw pia i 6600GT einai mia aristi epilogi an thes na dwseis kati parapanw kai na exeis to kefali sou isixo oti tha exei panta ypostirixi kai drivers. Ase ti X1600 kai panw gia to epomeno H/Y sou me ta 2 i 4 core kai tin DDR2 kai ta asylipta grafika sta paixnidia kai to theobari grafiko periballon twn Windows Vista kai DirectX10.

Δημοσ.

Νομιζω οτι το θεμα δεν θελει αλλη συζητηση.

Αυτη η ιστορια με τις AGP ηδη μου καθετε στο στομαχι...

Συντομα επιβαλεται μια καλη γενικη αναβαθμιση! :)

Thanks σε ολους

Δημοσ.

Εγώ φιλαράκι σίγουρα θα αγώραζα την ATI x1600 αν και έχω σε pci-e 2x1600xt sapphire crossfire mode και σε άλλο pc agp 8x 6600gt 128 που συμπεριφέρεται πολύ καλά καλλήτερα από 9600 προ 256mb

Πάρε x1600 και θα είσαι καλά.

Δημοσ.

δεν συμφωνω με οσους μιλανε για agp με περιφρονηση αφου μεχρι περσυ agp ειχαν οι μητρικες!!! Να το λετε σε κανα δυο χρονια αυτο. Σιγα λες και κατι εγινε που αλλαξαμε θυρα. και τι θα κανουν ρε φιλε αυτοι που πηραν υπολογιστη πριν εναμιση χρονο και εχουν socket 478 και pentium με prescott? μηπως πρεπει να κανουν αναβαθμιση? Αν καθε λιγο και λιγακι κανεις αναβαθμιση δεν θα σου μεινει φραγκο!!! Απλα η βιομηχανια των computer εχει βρει τον τροπο να μας τρωει τα λεφτα και γουσταρει και μεις την ακολυθουμε πιστα

Οσον αφορα τις 2 καρτες εχω και τις 2 αλλα σε pci express σε 2 διαφορετικα συστηματα ομως οποτε δεν μπορω να συγκρινω. παντως με την ati ειμαι ικανοποιημενοσ απολυτα παιζω oblivion με full τα παντα σε 1024 768 χωρις κανενα κολλημα.

Δημοσ.
δεν συμφωνω με οσους μιλανε για agp με περιφρονηση αφου μεχρι περσυ agp ειχαν οι μητρικες!!!

Μέχρι πρόπερσι ;)

Να το λετε σε κανα δυο χρονια αυτο. Σιγα λες και κατι εγινε που αλλαξαμε θυρα. και τι θα κανουν ρε φιλε αυτοι που πηραν υπολογιστη πριν εναμιση χρονο και εχουν socket 478 και pentium με prescott? μηπως πρεπει να κανουν αναβαθμιση? Αν καθε λιγο και λιγακι κανεις αναβαθμιση δεν θα σου μεινει φραγκο!!! Απλα η βιομηχανια των computer εχει βρει τον τροπο να μας τρωει τα λεφτα και γουσταρει και μεις την ακολυθουμε πιστα

Έτσι έχουν τα πράγματα. Κάθε 7-8 χρόνια αλλάζει το bus. Έτσι ήταν πάντα, έτσι είναι και τώρα. Όπως έχω ξαναπεί, όποιος θέλει σοβαρό gaming στο PC τα σκάει, αλλιώς κονσόλα παίδες :)

Δημοσ.

Παραπάνω ανέφερες οτι τελικά αποφάσισες. Την παρήγγειλες και αν ναι ποια? Όταν έρθει πες τις εντυπώσεις σου γιατί και εγώ ανάμεσα σε αυτές τις δύο είμαι.

Δημοσ.

Δεν εχω παραγγειλει τιποτα ακομα αλλα απο βδομαδα που γυριζω Ελλαδα θα κουμπωσει κανονικα στην Mητρικη μου η X1600.

Αμεσως μετα θα γραψω της εντυπωσεις μου,απροκαληπτα και με αυστηροτητα....

lol

Δημοσ.
δεν συμφωνω με οσους μιλανε για agp με περιφρονηση αφου μεχρι περσυ agp ειχαν οι μητρικες!!! Να το λετε σε κανα δυο χρονια αυτο. Σιγα λες και κατι εγινε που αλλαξαμε θυρα. και τι θα κανουν ρε φιλε αυτοι που πηραν υπολογιστη πριν εναμιση χρονο και εχουν socket 478 και pentium με prescott? μηπως πρεπει να κανουν αναβαθμιση? Αν καθε λιγο και λιγακι κανεις αναβαθμιση δεν θα σου μεινει φραγκο!!! Απλα η βιομηχανια των computer εχει βρει τον τροπο να μας τρωει τα λεφτα και γουσταρει και μεις την ακολυθουμε πιστα.

Φιλε μου δεν ηθελα να εννοησω αυτο.Και γω με τετοιο συστημα ειμαι εδω και 3 χρονια...

Δεν ειμαι απο αυτους που κανουν αναβαθμισεις ετσι στεγνα ακολουθωντας την τεχνολογια.Απλα ειμαι λιγο περισσοτερο απο οσο θα επρεπε κολλημενος με τα games..

Καλα τα λεει ο Kombatant '' κονσόλα παίδες ''

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...