Προς το περιεχόμενο

Fight Club!!!!

Bougas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Καλά ρε σεις' date=' το άλλο που έχει πει αυτός ο καμμένος και κατακαημένος βάζελος δεν το έχετε ακούσει?

Πριν το Μπάρτσα-βαζελα είχε πει για το Ροναλντίνιο "Σιγά μη μας βάλει και γκολ ο δόντιας" !!![/quote']

Καλά ο Αλέξης ο αυθεντικός και τεκμηριωμένος δεν παίζεται το άτομο.Που να δείς τι είπε μετά το παιχνίδι Barca-βάζελος!!!

Οτι το σκόρ ήταν πλασματικό!!!!!!!:confused: :confused: και εαν έμπαιναν οι ευκαιριάρες όπως είπε χαρακτηριστικά του Κονσεισαο και του Παπαδόπουλου θα το είχε καθαρίσει το ματς ο Παναθηναικός:mrgreen: :mrgreen: και πως το χάρηκε το παιχνίδι επειδή ο δόντιας είχε σκηλιάσει :mrgreen: αλλά γκόλ δεν τους έβαλε

Πάντως όταν βγαίνει και μιλάει παρότι είμαι Ολυμπιακός γελάω αφάνταστα μέ αυτα που λέει

• Απαντ. 72
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Και ο περιπτερας που παιρνει στο Λεανη εχει πολυ γελιο.Αλλα εγω γουσταρω αυτον που μιμιται τον ρεπορτερ του ολυμπιακου(Νικολακοπουλος)."Τι γινετεεε???Ε να μωρε ειχα παει τα παιδια στο φροντιστιριο..."

ο ψινακης?......

Δημοσ.

Συντονιστειτε ολοι στις 00:00 να ακουσουμε διονυση ελευθερατο,αλεξη απο χαλανδρι αυθεντικο και τεκμιριομενο να δουμε τι θα πει τωρα που πουλαγε σε παναθηναικους εισητηρια για πραγα χαχαχαχαχαχα!

θα πεσει πολυ γελιο!

θα πει..............ας εμπενε το τριποντο του αρχηγου,και θα σας ελεγα εγω!

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

Ακουγα την εκπομπη απο τον πρωτο της καιρο στην ΕΡΑ μεχρι που εφυγαν.. Και ξαφνικα 3,5 χρονια μετα ακουω και παλι γι'αυτα τα 2 παιδια που μας εκαναν παρεα καθε βραδυ..

Απο τοτε που εφυγαν απο την ΕΡΑ ορκιστηκα να μην τους ξανακουσω! Ειμαι σιγουρος οτι απο τοτε εχασαν πολλους ακροατες (θεωρηθηκαν και προδοτες) και τους περισσοτερους εκτος Αθηνας..

ΘΕλω να συμφωνησω με τον κοστελο και αυτα που γραφει (οπως για τον Ζαν Πωλ και τον Π.Π. που οι νεοι αγνοουν) αλλα και να θυμησω αλλους οπως ο Αρης Γατας με τα 9 παιδια κ.α. πολλα...

Δημοσ.

(ΣΥΝΕΧΕΙΑ)

Βεβαια δεν ειχα και την δυνατοτητα να τους ακουσω καθως στην επαρχια δεν πιαναμε σπορ φμ..

Τωρα πια (Θεσσαλονικη ομως) ειμαι και παλι εδω....

(μεσω ΙΝΗΤΕΡΝΕΤ)

Δημοσ.

ΒΑΛΕ ΦΙΝΑ geotaf.

Το θεμα του Bougas ξεθαφτηκε μετα απο 2 χρονακια... αλλα δεν πειραζει.

Κι εγω ακουω συστηματικα απο τοτε που ηταν ακομα στην ΕΡΑ μαζι με τον Ποντιο τον Κοντογιαννιδη.

Δημοσ.

Λοιπόν το πρωι στο αυτοκίνητο πάντα με μηνά και ζωρζ και το βράδυ ελευθεράτο με τρέλα ( η καλύτερη εκπομπή απο θέμα απόψεων και συζήτησης κ.τ.λ. ) όποτε πετυχαίνω καρπετόπουλο και πανούτσο, συνήθως αλλάζω γιατί βαριέμαι...

Αυτά! Και εννοείται fight club. Ποιά άλλη εκπομπή προτείνετε;

Δημοσ.
Λοιπόν το πρωι στο αυτοκίνητο πάντα με μηνά και ζωρζ και το βράδυ ελευθεράτο με τρέλα ( η καλύτερη εκπομπή απο θέμα απόψεων και συζήτησης κ.τ.λ. ) όποτε πετυχαίνω καρπετόπουλο και πανούτσο, συνήθως αλλάζω γιατί βαριέμαι...

Αυτά! Και εννοείται fight club. Ποιά άλλη εκπομπή προτείνετε;

'Αμπαλοι Ο.Ε. κάθε Σάββατο 6-8 το πρωί, όπως λέει και ο Γερασίμου είναι η μοναδική εκπομπή που πέρνουν τηλέφωνο οι ακροατές για να μιλήσουν οι παραγωγοί. Έχει ακούσει κανείς το "Παιδί" να τραγουδάει στον Γερασίμου; Όλα τα λεφτά το παληκάρι.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Πω ενταξει τι μου θυμισατε δευτερα τριτη λυκειου να λιωνω ακουγοντας Ερα αλλα με μοναδικη αδυναμια σε αυτα τα ρεμαλια χεχε απιστευτοι απλα εχω να τους ακουσω απο τοτε που τελειωσα κ εχουν περασει κ 4 χρονια κοντα κριμα να πανε στο spor fm παντα θα τους θυμαμαι Ερα κ ισως καλυτερα δεν τους εχω ακουσει απο τοτε μηπως απογοητευομουνα.Παντως μεγαλο κουραγιο τον καιρο των πανελληνιων ηταν κ 2 τοτε οι χρονιες:/ ακομα θυμαμαι το νουμερο για τα sms 4160 το εχω κ σαν πιν ακομα στο παλιο κιν.Κοντογιανιδης απιστευτος απλα ταιριαζε γαντι στην εκδρομη...Νοσταλγησαμε τα παλια:P

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...