Προς το περιεχόμενο

Fight Club!!!!

Bougas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 72
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
αυτο θα ηθελα να το κανεις επικοληση στο:

http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=45829

:-D

Μου χει τύχει να δω περίπτωση σε ζευγαρι η κοπέλα να βλεπει φανατικά μπάλα (φανατικη ολυμπιακός) και το αγόρι να μη γουστάρει καθόλου τη μπάλα και να τσακώνονται γι αυτό....:-D

(Δε θέλω σχόλια για τον ανδρισμό του αγοριου! :-D )

Δημοσ.
:-D

Μου χει τύχει να δω περίπτωση σε ζευγαρι η κοπέλα να βλεπει φανατικά μπάλα (φανατικη ολυμπιακός) και το αγόρι να μη γουστάρει καθόλου τη μπάλα και να τσακώνονται γι αυτό....:-D

(Δε θέλω σχόλια για τον ανδρισμό του αγοριου! :-D )

με τιμει,που οταν θελω να δω μπαλα,στελνω τις γυναικα μου να πλυνει πιατα?

μπαλα και γυναικα,δεν παει!

Ασχετο!!!!

θυμαστε τον χρηστο δαρα?

ειχε βγαλει καμοια 50αρια παιχτες του ολυμπιακου με κακωση μινισκου(ενω ειχαν ενα απλο καταγμα),με σκοπο να τους προμηθευει με τα ακριβα φαρμακα που προμηθευοταν,για να τα οικονομαει?

θυμαμαι,πριν αρκετα χρονια ολυμπιακο-ηρακλη

πεφτει κατω ο βαρεσανοβιτς!

και ενας ολυμπιακος απο τους επισημους φωναζει...........

ρε μαλακα μιρσα............σηκω πανω ερχετε ο δαρας!!!

Δημοσ.

σΗΜΕΡΑ ειχε ρεσιταλ σε στοιχακια με Νορντιν Βουτερ

Το ενα νομιζω ελεγε

Τρελαθηκε ο Μπεργκαμπ και μπαινει σε αεροπλανο?

Εφαγε ο Μπαστον ταπα απο τον Πελεκανο?

Η ο Βοουτερ στο Φορτ Μπουαγιαρντ να τρωει και τον νανο???

Να τονισω πως η εκπομπη ειναι επικινδυνη.Οταν διαβασαν το τελευταιο με πιασανε γελια και αρχισα να δακρυζω ενω οδηγουσα και εκανα δεξια με αλαρμ και πανω που ηρεμουσα με ξαναπιανε γιατι οι παπαρηδες τους ειχε πιασει νευρικο γελιο με τον νανο και με κολλησαν

Ειχε και ενα αλλο καλο

Η ανασα του Μαντζουρακη διαλυει και το θειαφι?

Η ο Βοουτερ μεςα στο βρακι κρυβει ενα μπολ πιλαφι?

Δημοσ.

ναι,αυτο με τον νανο και τον βουτερ κορυφαιο!!!!

σημερα δεν ειχε:evil:

αυτος που μου την δινει,ειναι ο καραγκανης ο μ@λ@κ@ς.

τελικα κανεις δεν εχει ακουσει αλεξη απο χαλανδρι τον αυθεντικο?

KaizerSoze το αλλο το ειχες ακουσει?ακου και αυτο.........

Η ΑΕΚ ΝΙΚΑΕΙ ΤΟ ΒΑΖΕΛΟ ΜΕ ΓΚΟΛ ΒΑΣΙΛΗ ΛΑΚΗ?

Ο ΧΟΥΤΟΣ ΔΙΝΕΙ LISTERINE ΣΤΟ ΓΙΑΝΝΗ ΜΑΝΤΖΟΥΡΑΚΗ?:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Δημοσ.

Ποιόν?Τον Αλέξη απο Χαλάνδρι αυθεντικό και τεκμηριωμένο?Που θα έβαζε 5 μπαλάκια για πλάκα ο ΠΑΟ στην ΑΕΚ του καλάμια Λυμπερόπουλου? :-p

(Δίνει και κινητό στον αέρα για στοιχήματα ........οτι να ναι ...)

Δημοσ.
Ποιόν?Τον Αλέξη απο Χαλάνδρι αυθεντικό και τεκμηριωμένο?Που θα έβαζε 5 μπαλάκια για πλάκα ο ΠΑΟ στην ΑΕΚ του καλάμια Λυμπερόπουλου? :-p

Και όχι μόνο. Κατά τον Αλέξη, ο ΠΑΟ θα έβαζε από 5 γκολ σε Μπάρτσα και Βέρντερ (μάλλον ανάποδα τα είχε δει, γιατί τα έφαγε τα 5 :P).

Δημοσ.
Και όχι μόνο. Κατά τον Αλέξη, ο ΠΑΟ θα έβαζε από 5 γκολ σε Μπάρτσα και Βέρντερ (μάλλον ανάποδα τα είχε δει, γιατί τα έφαγε τα 5 :P).

αφου κοιμηθηκε ο θεος,τι να κανει το παλικαρι?αυτος σωστα τα ελεγε!

Δημοσ.

αλλο,παλιο!

η θυρα 7 τιμαει,το γιαγια τον τουρε?

ο λεμενς κανει αποδραση,απ'το γεντι κουλε?

βρομανε τα ποδια του τζιμη τραορε?

η ο mutu καπνιζει στον παγκο ναργιλε?

ο μπεκαμ τον γκραβεσεν στα ματια να κοιταει?

ο μπουλουτ στο μπαμπακιτα φυστικια να πεταει?

η ο τσαουσης στο στουντιο την γεωργια(κοντουλη)να πηδαει?

Δημοσ.
ναι' date='αυτο με τον νανο και τον βουτερ κορυφαιο!!!!

σημερα δεν ειχε:evil:

αυτος που μου την δινει,ειναι ο καραγκανης ο μ@λ@κ@ς.

τελικα κανεις δεν εχει ακουσει αλεξη απο χαλανδρι τον αυθεντικο?

KaizerSoze το αλλο το ειχες ακουσει?ακου και αυτο.........

Η ΑΕΚ ΝΙΚΑΕΙ ΤΟ ΒΑΖΕΛΟ ΜΕ ΓΚΟΛ ΒΑΣΙΛΗ ΛΑΚΗ?

Ο ΧΟΥΤΟΣ ΔΙΝΕΙ LISTERINE ΣΤΟ ΓΙΑΝΝΗ ΜΑΝΤΖΟΥΡΑΚΗ?:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:[/quote']

Eλα ρε τον ακουγα τον Αλεξη.Εχω γραψει πολλες εκπομπες με Αλεξη.Τωρα εχει χαθει βεβαια. Βγαινει που και που στο Λεανη το μεσημερι.

Ακουω σπορ φμ απο την πρωτη μερα λειτουργιας και εχουν περασει πολλα νουμερα απο το σταθμο,αλλα τωρα εχει το πιο πληρες προγραμμα απο ποτε (και ας μην ειναι Μπραουδακης μεσα)

Αληθεια υπαρχει κανας παλιος που να ακουγε Ζαραλικο_παπαγεωργιου το πρωι,τον Τσακατσουκα στα καλα του (φαρσες με Ελενη Λουκα,Κορκολη),τον Νικολαιδη απογευμα,Μπραουδακη με εναν αλλον οφιτζη(δεν θυμαμαι ονομα) το βραδυ.

Οι καλλιτερες εποχες...

Δημοσ.

Ζαραλικο-Παπα ακουγα εγω τα πρωινα(πιο πριν ακουγα και Θαναηλακη-Θιακο) που πηγαινα σχολη,φοβερες φαρσες Μπαμπη (θυμαμαι μια που κανουν με τον Λεανη οτι ειναι μπατσοι και οτι μια κυρια τους περνει τηλεφωνο στο τμημα και να λεει η κυρια "Μα δεν πηραμε εμεις την αστυνομια" και να κανει οτι κλαιει ο Λεανης "Εσεις περνετε,αμαν πια,μας εχουν σπασει τα νευρα,δεν αντεχω,θα πυροβοληθω" και τετοια)και Μπραουδακη το βραδυ.

Δυστυχως Ζαραλικος-Παπα με ξενερωσαν για 2 πραγματα....αλλο το μιλαω και για αλλα εκτος απο αθλητικα και αλλο μιλαω για αλλα και λιγο για αθλητικα.Επισης φερανε το στυλακι με τις μιμησεις και τους διαλογους που κανανε στο σταντ-απ κομεντι.Δεν εχω τιποτα,απλα δεν μαρεσει αυτο το ειδος χιουμορ,ας πουμε δεν με κανει να γελαω...Γιαυτο προτιμω τους απειρως πιο ατακατους Καρπετ-Ντμιτρι που στο φιναλε μπορει να πουνε και 5 μαλακιες αλλα ειναι απο τις σπανιες εκπομπες που πραγματικα λενε το κατι διαφορετικο.Ζαραλικοι,Μπαμπηδες,Λεανηδες,Χαραλαμποπουλοι κτλ δεν λεω,καλοι,αλλα ρε παιδι μου ΠΟΛΥ ΚΛΙΣΕ,λες και ακουω τις αποψεις του πατερα μου ειναι

Δημοσ.

(Δίνει και κινητό στον αέρα για στοιχήματα ........οτι να ναι ...)

Καλά ρε σεις, το άλλο που έχει πει αυτός ο καμμένος και κατακαημένος βάζελος δεν το έχετε ακούσει?

Πριν το Μπάρτσα-βαζελα είχε πει για το Ροναλντίνιο "Σιγά μη μας βάλει και γκολ ο δόντιας" !!!

Δημοσ.

Και ο περιπτερας που παιρνει στο Λεανη εχει πολυ γελιο.Αλλα εγω γουσταρω αυτον που μιμιται τον ρεπορτερ του ολυμπιακου(Νικολακοπουλος)."Τι γινετεεε???Ε να μωρε ειχα παει τα παιδια στο φροντιστιριο..."

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...