Bougas Δημοσ. 4 Απριλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 4 Απριλίου 2006 με πρωϊνή και βραδινή δουλειά φίλε μου είναι λιγάκι ανωμαλία να ξυπνάω πιο νωρίς για τέτοιους λόγους...! μονο εγω ειμαι ανωμαλος τελικα?
Greg7vas Δημοσ. 5 Απριλίου 2006 Δημοσ. 5 Απριλίου 2006 καλημερααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα greg και συ τους ακούς τους τρελούς ε!!! εγώ από τις 7 και ύστερα... Κακως,χανεις το καλλιτερο κομματι της εκπομπης 6.00-6.30 Eγω τους ακουω εδω και 3 χρονια. Οχι δεν δουλευω ουτε τιποτα τετοιο. Καμμενος φοιτητης ειμαι και τους ακουω σερι απο νυχτερινο ξενυχτι. Υ.Γ. Μiαουλης RulezzZ
gregdais Δημοσ. 5 Απριλίου 2006 Δημοσ. 5 Απριλίου 2006 το ξέρω οτι χάνω το καλυτερο αφού καμιά φορα έχει τύχει να ξυπνήσω πολύ νωρίς και να έχω ακούσει...
Bougas Δημοσ. 6 Απριλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 6 Απριλίου 2006 Καμμενος φοιτητης ειμαι και τους ακουω σερι απο νυχτερινο ξενυχτι. Υ.Γ. Μiαουλης RulezzZ μεγαλε,ακουμε και ελευθερατο?διογο?πεταει το βραδινο team! ΕΝΑ ΘΑ ΠΩ! ΑΛΕΞΗΣ ΑΠΟ ΧΑΛΑΝΔΡΙ ΑΥΘΕΝΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΤΕΚΜΗΡΙΟΜΕΝΟΣ!
Bougas Δημοσ. 6 Απριλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 6 Απριλίου 2006 Καλα,ρεσιταλ σημερα,τρελο γελιο με το λαρα γκαρσια ντανι?
Cromb Δημοσ. 6 Απριλίου 2006 Δημοσ. 6 Απριλίου 2006 καλά είχε σήμερα fight club? Νόμιζα οτι δεν έχει λόγο αγώνων... Η' εννοείς τον ελευθεράτο? (δεν ακούω)
Bougas Δημοσ. 6 Απριλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 6 Απριλίου 2006 καλά είχε σήμερα fight club?Νόμιζα οτι δεν έχει λόγο αγώνων... Η' εννοείς τον ελευθεράτο? (δεν ακούω) ειπε ενας για ξενυχτι,και του τονισα τον ελευθερατο......... ειχε και σημερα fight club! πολυ γελιο. προσβαλε ενας με sms τον λαρα γκαρσια ντανι,και εγινε χαμος!
Cromb Δημοσ. 6 Απριλίου 2006 Δημοσ. 6 Απριλίου 2006 Οχι ρε γμτο! Πως μου ρθε εμένα οτι δεν έχει και τό χασα...
Bougas Δημοσ. 6 Απριλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 6 Απριλίου 2006 Οχι ρε γμτο!Πως μου ρθε εμένα οτι δεν έχει και τό χασα... φιλε,αν ξαναμιλησεις ετσι για τον λαρα γκαρσια ντανι,θα βρεθεις ενοπιο ολου του ακροατηριου που τον λατρευει! και κατι αλλα τρελα λεγανε τα ατομα!
giannisk1 Δημοσ. 6 Απριλίου 2006 Δημοσ. 6 Απριλίου 2006 Μήπως να κάνουμε κανα club τα βαμπίρια του SS fm???heheheh Μιάου δεν ακούει κανείς;;
the_maniac Δημοσ. 6 Απριλίου 2006 Δημοσ. 6 Απριλίου 2006 Εγω εγω!!! Και Μιαου και Διονυση και Ελα Καλημεεεεεεεερααααααααααααα
Bougas Δημοσ. 6 Απριλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 6 Απριλίου 2006 Μήπως να κάνουμε κανα club τι κλαμπ?σαντουιτς? μολις θημηθηκα ενα στιχακι που ελεγε........... ο σαββας ο κοφιδης,να ακουει hevvy metal? ο μπεκαμ με το γκραβεσεν στο inter-continental? ΥΓ.μαγκες............... τιμει τον cromb που αντι να κατσει σπιτι του να ακουσει τσαουσοβαημακιδες,βγηκε βολτα με την γκομενα?
Cromb Δημοσ. 6 Απριλίου 2006 Δημοσ. 6 Απριλίου 2006 ΥΓ.μαγκες...............τιμει τον cromb που αντι να κατσει σπιτι του να ακουσει τσαουσοβαημακιδες' date='βγηκε βολτα με την γκομενα?[/quote'] Μπάρτσα έβλεπα ρεεεεε! Στο σεντόνι δε χωράνε οι γυναίκες...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.