Bougas Δημοσ. 1 Απριλίου 2006 Δημοσ. 1 Απριλίου 2006 εχετε ακουσει ποτε την εκπομπη fight club,που μεταδιδεται καθε βραδι στις 22:00 απο τον superspor-fm 94.6? κορυφαια στιχακια,αποκλειστικα της εκπομπης,με θεμα τον αθλητισμο,και κυριος το ποδοσφαιρο: ο γκραβεσεν τον μπεκαμ,να κανει κουνια μπελα? του χαρτσον τα προβατα βαρεσανε μπιελα? ο πιτερ κραουτς στο συνταγμα,τσολιας με φουστανελα? ο λακης να λεει στον κουγια,ελα μωρο μου ελα? ο γεωργατος για καφε πηγαινει στην καστελα? η ο λεμενς στην μυκονο να κανει πασαρελα? ο ερβιν λεμενς στην ελλαδα,αλλο δεν την παλευει? ο μπεκαμ με το γκραβεσεν συρτακι να χορευει? η ο μπαμπακιτα,την κουλιανου στοχευει? ο ταισον εσπασε του ροναλντινιο τη μασελα? ο σχορτσιανιτης για γλυκο τραβαει πασαρελα? μπεκαμ βγαλε το στριγκακι,και με τον κ.....λο ελα? η ο γκραβεσεν ντυμενος τσολιας με φουστανελα? στα αποδητηρια βρηκανε του σακελαροπουλου τη χτενα? ο μπαμπακιτα να βλεπει τη χουανα την παρθενα? ο βαιμακης τσαρκα με τον εντου τον ντρασενα? η ο γκραβεσεν να καλει τον κολινα στην αρενα? ο νερι αλμπερτο εριξε,10 οκκαδες ξυλο? ο τσανκο γροθωκοπησε τον μπρουνο τον τσιριλο? ο λεμενς αποκαλεσε τον τραορε βρομιλο? η ο κοκκαλης θα φερει τον μπασινα στον θρυλο? ο σολιντ ανακοινωσε πως τον ραουλ θα παρει? του μπρουνο το σκισμενο σορτς,του εκοψε το παπ....ρι? ο εντνι με ντεσκαλιφιε την αγουσα θα παρει? η ο σχορτσιανιτης εφαγε 30 κιλα μοσχαρι? στην τσελσι του μουρινιο,ο τσιμι τραορε? Ο ΝΕΡΙ ΑΛΜΠΕΡΤΟ ΜΕ ΚΛΟΤΣΙΑ ΞΑΠΛΩΝΕΙ ΤΟΝ ΤΟΥΡΕ? η μπαρτσελονα με ετο οκκα και μπαμπακιτα? ο ροναλντινιο καναπε να βλεπει την κλαριτα? η ο κωτσιος φραπεδια με τον ιαγκουιτα? Προκειται για μια απιστευτη εκπομπη,με παρα παρα πολυ γελιο! Πιθανος καποιοι,οι οποιοι δεν εχουν ακουσει την συγκεκριμενη εκπομπη,να θεωρισουν τα στιχακια,ανοητα. Αν καποιοι ομως την ακουνε,ας ποσταρουν εδω,και ας στηλουν και το δικο τους στιχακι. Υ.Γ.τα παραπανο στιχακια,ειναι απο ακροατες του συγκεκριμενου σταθμου.
Cromb Δημοσ. 1 Απριλίου 2006 Δημοσ. 1 Απριλίου 2006 Είμαι φαν της εκπομπής χρόνια... http://manousakas.tripod.com/ Το τελευταίο τετράλημμα πολυ καλό...
Bougas Δημοσ. 1 Απριλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 1 Απριλίου 2006 Είμαι φαν της εκπομπής χρόνια...http://manousakas.tripod.com/ δικε μου,σε παω με χιλια!!!!!στηλε κανα στιχακι!
grigas Δημοσ. 1 Απριλίου 2006 Δημοσ. 1 Απριλίου 2006 Πωωωωωωωω τι μου θυμήσατε τώρα...ατελείωτες ώρες σκοπιάς ακούγοντας Fight Club!!!
Bougas Δημοσ. 1 Απριλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 1 Απριλίου 2006 καλος ηρθες και συ στο κλαμπ!!! σε λιγο θα ανοιξουμε και συνδεσμο fight clyb!
kostelo Δημοσ. 1 Απριλίου 2006 Δημοσ. 1 Απριλίου 2006 Εγω σταματησα να ακουω fight club απο τοτε που εφυγαν απο την ερα σπορτ και απεδειξαν οτι δε διαφερουν σε τιποτα απο τον μπαγεβιτς που επισης σαν αεκτζης λατρεψα αλλα με πουλησε στεγνα για την κονομα . Εκτος αυτου δε πιανω και εδω χαλκιδα.
Bougas Δημοσ. 1 Απριλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 1 Απριλίου 2006 Εγω σταματησα να ακουω fight club απο τοτε που εφυγαν απο την ερα σπορτ και απεδειξαν οτι δε διαφερουν σε τιποτα απο τον μπαγεβιτς που επισης σαν αεκτζης λατρεψα αλλα με πουλησε στεγνα για την κονομα . Εκτος αυτου δε πιανω και εδω χαλκιδα. και εσυ τι κερδιζες οσο καιρο ηταν στην ερα?τα επερνες? :-D
kostelo Δημοσ. 1 Απριλίου 2006 Δημοσ. 1 Απριλίου 2006 Οχι ρε φιλε αλλα ηταν αλλιως. Ο κυριος ογκος των μηνυματων που επερναν ηταν απο ολη την υπολοιπη Ελλαδα που πλεον για τον λογο της μηδενικης ή αδυναμης καλυψης του σταθμου πολλοι δεν ακουν πλεον. Μην ξεχνας οτι γι αυτο το λογο ηταν η εκπομπη που εφερνε τα μεγαλυτερα νουμερα απο οποιαδηποτε αλλη ραδιοφωνικη εκπομπη με πανελλαδικη εμβελεια. Ο κοσμος τους εκανε αυτο που ειναι και πλεον εκ των πραγματων εχασαν ενα μεγαλο μερος του. Edit: Χασαμε και τον Π.Π και τον Ζαν Πολ Κοντοζαν που ηταν βασικα στελεχη.
Bougas Δημοσ. 1 Απριλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 1 Απριλίου 2006 φιλε μου,τους ακουω μονο απο σπορ fm.δεν τους ηξερα πριν,και δεν γνωριζω αυτους που λες.πες μας 2 λογια.
kostelo Δημοσ. 1 Απριλίου 2006 Δημοσ. 1 Απριλίου 2006 φιλε μου,τους ακουω μονο απο σπορ fm.δεν τους ηξερα πριν,και δεν γνωριζω αυτους που λες.πες μας 2 λογια. Λοιπον για να θυμουνται οι παλιοι και να μαθαινουν οι καινουριοι της μετα-Ερα σπορ εποχης, Π.Π ηταν ο Πετρος Μαυρογιαννιδης, ο επονομαζομενος Παραγωγος-Προαγωγος της εκπομπης και ο Ζαν πολ Κοντοζαν ειναι ο Παυλος Κοντογιαννιδης με αποψη περι των παντων αλλα κυριως σε σεξουαλικου περιεχομενου ζητηματα. Ριξε μια ματια στο site του μανουσακα στο section "Περι" που αναφερει ολα τα ιστορικα στοιχεια.
Steven Δημοσ. 2 Απριλίου 2006 Δημοσ. 2 Απριλίου 2006 Φάν από παλιά!! Έρα Σπορ εποχή!!! Κι εμένα μου την έδωσε που έφυγαν από εκεί και για μερικούς μήνες δεν άκουγα αλλά τελικά υπέκυψα, καθώς οι τύποι είναι απίστευτοι!! Όπως επίσης χίλιες φορές το τραγούδι του fight club από το ramaya!! Για τους παλίους μου έχει λείψει πολύ η Monica Belluci!! Τι χάσαμε ρε γαμώτω...Όπως βέβαια και ο πανμέγιστος Παύλος Κοντογιαννίδης... Κάθε τρίτη ήμουν κολλημένος να ακούσω τις γνοστές ατάκες... "Ο διαιτητής μας έπαιξε 80 - 10... Τι παθέκαμε!!!!" Tuo Francesco!!! Manousakas rulezzzzzzz!!
Cromb Δημοσ. 2 Απριλίου 2006 Δημοσ. 2 Απριλίου 2006 Τι κι αν έφυγαν από έρα σπόρ... εξακολουθούν να έχουν την καλύτερη εκπομπή στο ελληνικό ραδιόφωνο.... Κι εμένα με ξένισε αρχικά η μεταγραφή αλλα....τσαουσοβαιμάκιδες rulezzzz!
KaizerSoze Δημοσ. 2 Απριλίου 2006 Δημοσ. 2 Απριλίου 2006 Οντως τα παιδια λενε τρελα,ειδικα με τις ατακες περι μεγαλης Ατθλετικο Μπιλμπαο,Αλεκ Ντελ Πιερο κτλ
4saken Δημοσ. 2 Απριλίου 2006 Δημοσ. 2 Απριλίου 2006 Χμχμχμχμ... Aυτος ο Μαλαπερδεν που λενε τελευταια ποιος ειναι?Οσο για το κορυφαιο παρατσουκλι:Kαλομοιρας!!!! Και μενα μου την εσπασε που φυγαν απο την Ερα και εχουν γινει τωρα ντελαληδες του Maxim και της Citroen.
Bougas Δημοσ. 2 Απριλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 2 Απριλίου 2006 για το maxim που λες εχεις απολυτο δικιο.και εμενα μου την δινει αυτο. εμενα μ'αρεσουν τα σχολεια περι...........: τζον χαρτσον τζιμι τραορε αρουνα μπαμπακιτα πιτερ κραουτς αλαν σμιθ γιαννη σωτηρχο ερβιν λεμενς ηλια κωτσιο σανμαρτεαν και ο ιγκορ μπιστσαν!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.