geioannou Δημοσ. 1 Απριλίου 2006 Δημοσ. 1 Απριλίου 2006 μηπως ξερετε τιποτα ρυθμισεις???????????? το firewall το εχω απενεργοποιηση.
giannisk1 Δημοσ. 1 Απριλίου 2006 Δημοσ. 1 Απριλίου 2006 Σου βγάζει κάποιο συγκεκριμένο μήνυμα; Αν δουλεύει το ίντερνετ σωστά,δεν χρειάζεται έξτρα ρυθμίσεις.Καλύτερο είναι να κατεβάσεις κάποιον FTP client
geioannou Δημοσ. 1 Απριλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 1 Απριλίου 2006 θελω να το κανω με τον explorer ια να δω εαν εχω σεταρι σωστα στο αλλο μηχανιμα το ceberus ftp.δεν με αφηνει να μπω ουτε στο ftp της δουλειας.οποτε κατι αλλο πρεπει να ριθμησω σχετικα με τον explorer μου.
poulinos Δημοσ. 9 Απριλίου 2006 Δημοσ. 9 Απριλίου 2006 kanonika den xriazetai na setareis tipota.dokimase px na mpeis ftp.zyxel.com an se balei tote o explorer sou blepei kanonika ftp.
geioannou Δημοσ. 13 Απριλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 13 Απριλίου 2006 εχω 2 μηχανιματα που ειναι στο δυκτιο μεσο ενος ρουτερ.παω να τσεκαρο το emote desktop (τα firewall einai apenergopioimena).δεν ξερω ακριβος τι γινετε με τις ip του ρουτερ.η καθε θυρα εχει την δικη της ,η εμεις δηλωνουμε μια????
poulinos Δημοσ. 13 Απριλίου 2006 Δημοσ. 13 Απριλίου 2006 tin ip i tin pernoun automata apo to dhcp tou router otan to exeis sto automato i tis diloneis karfota sto tcp ip tis kartas diktiou.koinos bazeis oti thes sto idio class panta px 192.168.1.x
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.