users Δημοσ. 1 Απριλίου 2006 Δημοσ. 1 Απριλίου 2006 γεια σας έχει κανείς βρει δημοσιευμένα tests ως προς το κόστος χρήσης των εκτυπωτών της αγοράς σήμερα ? πόσα ευρώ ανά σελίδα δηλαδή εννοείται ότι δεν έχει νόημα το πόσο κάνει ένα μελάνι αν δεν ξέρεις πόσο διαρκεί ή τουλάχιστον αν υπάρχουν πίνακες με τα κόστη των μελανιών και τη διάρκεια τους (πόσες σελίδες εκτυπώνουν δηλαδή) γιατί θέλω να βρω έναν εκτυπωτή, όχι που να είναι φτηνός, αλλά που η χρήση του να κοστίζει φτηνά υποθέτω ότι όλοι οι εκτυπωτές σήμερα έχουν ικανοποιητική ποιότητα εκτύπωσης, ακόμα και αυτοί που που θεωρούνται ότι έχουν τη χειρότερη ποιότητα εκτύπωσης και μη μου πει κανείς ότι εξαρτάται από το τι θα εκτυπώσω (σωστό, αλλά μιλάμε για ένα μέσο όρο) δε με ενδιαφέρει τόσο πολύ η ποιότητα, δεν πρόκειται να εκτυπώσω επαγγελματικές φωτογραφίες για κορνίζα (δεν έχω τέτοιο βίτσιο), απλά κάποια διαγράμματα, σχεδιαγράμματα, σχήματα, φωτογραφίες κτλ από επιστημονικά άρθρα και βιβλία thanks
Remali-R- Δημοσ. 2 Απριλίου 2006 Δημοσ. 2 Απριλίου 2006 Βασικά φιλαράκο εγώ έχω υπολογίσει το κόστος του χαρτιού και του μαύρου μελανιού σε εκτύπωση draft του HP5740 σε 0,04ευρω η σελίδα εμπρός / πίσω. Έχω διαπιστώσει ότι είναι καλύτερα να εκτυπώνω τις σημειώσεις των μαθημάτων μου από να της φωτοτυπώ. Οι εκτυπώσεις ήταν γράμματα και σε αραιά τακτικά διαστήματα κάποιες γραφικές παραστάσεις που έβγαιναν μαύρες….. φαντάσου κάτι έγχρωμο σε μαυροασπρη φωτοτυπία. Για άλλους εκτυπωτές δε ξέρω κάτι. Πάντως με ενδιαφέρει και θα το ψάξω
bloodraven Δημοσ. 2 Απριλίου 2006 Δημοσ. 2 Απριλίου 2006 Εαν ο εκτυπωτής που χρησημοποιεις εχει την κεφαλή εκτίπωσης ενσωματωμένη με το μελάνι, μπορεις πολύ ευκολα να το ξαναγεμίσεις με καποιο μελάνι που θα παρεις απ' το εμποριο, δεν ειναι η ιδια ποιοτητα με τα γνήσια μελάνια αλλα μειώνεται πόλύ το κοστος. το κοστος εκύπωσης μιας απλής σελίδας με κειμένο χρησημοποιοντας original cartige ειναι περίπου απο 0,04 εως 0,10 ευρώ.. το κοστος εκύπωσης μιας απλής σελίδας με κειμένο ξαναγεμίζοντας το cartige ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ* ειναι περίπου απο 0,01 εως 0,025 ευρώ.. *τουλαχιστον στο μαυρο ειναι πολύ ευκολο...
giankyr Δημοσ. 2 Απριλίου 2006 Δημοσ. 2 Απριλίου 2006 pioi ektypwtes exoun thn kefalh epanw sta melania? einai kapoies etairies pou to kanoun auto se ola tous ta montela 'h einai pio periploka ta pragmata?
users Δημοσ. 2 Απριλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 2 Απριλίου 2006 δυστυχώς πολύ καλό για να είναι αληθινό δοκίμασα από αυτό το μαγαζί και έχω να πω ότι η ποιότητα των εκτυπώσεων είναι ΑΘΛΙΑ τουλάχιστον κρίμα που και εδώ ισχύει το ό,τι πληρώσεις παίρνεις... ελπίζω να βρεθεί κάτι πιο αξιόλογο...
users Δημοσ. 2 Απριλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 2 Απριλίου 2006 α! και κάτι άλλο ως προς το http://www.byron-shops.com/ τα άτομα πουλάνε ένα κομμάτι αντιολισθητικό πλαστικό από 5 ευρώ. το πουλάνε τώρα 1 ευρώ!!! ΑΚΟΥΣΟΝ ΑΚΟΥΣΟΝ!!!! δηλαδή είχαν κέρδος 500% !!!! (και τώρα με ένα ευρώ που το δίνουν θα έχουν μεγάλο κέρδος προφανώς!) ΜΙΑ ΑΓΟΡΑΝΟΜΙΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑΑΑΑΑΑΑ! σημείωση: έχω βρει στη λαική με 1 ευρώ ολόκληρο ρολό από αυτό το πλαστικό, όχι μόνο αυτό το κομματάκι που πουλάνε στα byron shops λυπάμαι αυτούς που τα αγόρασαν με 5 ευρώ.... όχι για τα λεφτά (σιγά το ποσό), αλλά για την κοροιδία
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.