pande Δημοσ. 1 Απριλίου 2006 Δημοσ. 1 Απριλίου 2006 επειδη ειχα δει πολλες ερωτησης για το καθαρισμα με πεπιεσμενο αερα,θα πω τη δικη μου αποψη που καθαρισα χτες το φορητο. ανοιξα το καπακι απο κατω και αρχισα το καθαρισμα.παιδια εβγαλε τρελη σκονη.attension!μην το επιχειρησετε σε κλειστο χωρο.εγω το καθαρισα στο μπαλκονι.ειχαν μαζευτει πολλα χνουδια στους αναμιστηρες.επισης εβγαλε πολυ σκονη και το πληκτρολογιο,και ολα τα σκουπιδακια απο κατω εξαφανιστηκαν. παντος αξιζει να παρει κανεις πεπιεσμενο αερα για να καθαρισει το φορητο
tom-f Δημοσ. 2 Απριλίου 2006 Δημοσ. 2 Απριλίου 2006 Και εγώ ήθελα να το κάνω με πεπιεσμένο αέρα όπως εσύ, αλλά πριν ρίξω στο φορητό το δοκίμασα σε μια λεία επιφάνεια για να διαπιστώσω αν βγάζει κανένα υγρό.Μετα λύπης παρατήρησα υγρό στην επιφάνεια οπότε εγκατέλειψα την ιδέα.Μάλλον θα πάω σε κανα συνεργείο να ρίξω σκέτο αέρα.Ίσως όμως να φταίει και το συγκεκριμένο προιόν που αγόρασα.Προτεινε μου αυτό που πήρες σε pm για να μην κάνουμε και διαφήμιση.
soniasim Δημοσ. 2 Απριλίου 2006 Δημοσ. 2 Απριλίου 2006 Ναι βρε παιδιά κι εγώ της Connect ο πεπιεσμένος αέρας που πήρα μου φαίνεται υγρός...Είναι φυσιολογικό αυτό;
firewalker Δημοσ. 2 Απριλίου 2006 Δημοσ. 2 Απριλίου 2006 Το υγρό μήπως ήταν κάποιο καθαριστικό ή λιπαντικό που περιέχει? Αν πάτε σε συνεργείο, προσέξτε την πίεση του αέρα. Εγώ την πρώτη φορά μάζευα τα πλήκτρα
xalia Δημοσ. 2 Απριλίου 2006 Δημοσ. 2 Απριλίου 2006 Ότι προϊόν με πεπιεσμένο αέρα έχω χρησιμοποιήσει αφήνει ένα υγρό που εξαφανίζεται αμέσως. Έχω ψεκάσει μητρικές, cpu, κάρτες ότι μπορείτε να φανταστείτε! ποτέ δεν έπαθα κάτι.
nucleuspower Δημοσ. 2 Απριλίου 2006 Δημοσ. 2 Απριλίου 2006 Ακόμη και το πιεστικό μηχάνημα βγάζει μια υγρασία. Πιστεύω ότι είναι από την πίεση του αέρα και τη θερμοκρασία αλλά δε δημιουργεί το παραμικρό πρόβλημα και εξαφανίζεται αμέσως.
_BASSstarlet_ Δημοσ. 2 Απριλίου 2006 Δημοσ. 2 Απριλίου 2006 Tα μπουκάλια αυτά με τον αέρα,βγάζουν υγρασία όταν την ώρα που πατάμε για να βγει ο αέρας, τα κρατάμε με κλήση. Και τα κομπρεσέρ αρχίζουν και βγάζουν υγρασία,αλλά μετά από αρκετή ώρα.
pande Δημοσ. 3 Απριλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 3 Απριλίου 2006 παιδια το υγρο αυτο που βγαινει δεν ειναι τιποτα.οπως ειπε και ο φιλος πιο πανω κραταμε το μπουκαλι με μια κληση. παντος εμενα το υγρο αυτο ψεκαστηκε και σε σκληρο και επεξεργαστη και ram... και απολυτος κανενα προβλημα.ειναι κατι σαν ξηρο αζωτο που παγωνει και φευγει αμεσως.ακομη και στο γερμανο αυτο χρεισημοποιουναι για να καθαρισουν τα κινητα και τις πλακετες τους
dwarves Δημοσ. 3 Απριλίου 2006 Δημοσ. 3 Απριλίου 2006 einai h ygropoihsh tou aera...gia auto prepei meta apo kapoio xroniko diasthma (an rixneis me piestiko) na stamathseis kai na to afhseis gia kana 10lepto... exw ena kompreser me aera kai tha to katharisw kai egw... kai kalo einai na to kratas se apostash...kai na mhn to plhsiazeis poly sto shmeio pou thes na kathariseis...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.