angelheart.gr Δημοσ. 3 Απριλίου 2006 Δημοσ. 3 Απριλίου 2006 @chriszg Φίλε μου, τα release notes τα διάβασα και εγώ. Ήλπιζα σε κάποια προσωπική εμπειρία. Ανέφερα λόγου χάρην οτι είχα και εγώ "μπουκώματα" πράγμα για το οποίο το 9108 έχει κατηγορηθεί σε forums, ουκ ολίγες φορές. Άλλαξε τίποτα επ' αυτού ; Κάτι τέτοιο εννοώ... Να είσαι καλά πάντως Σίμος
GIORGARAS Δημοσ. 21 Απριλίου 2006 Δημοσ. 21 Απριλίου 2006 Μπορεί κάποιος να μου πει τις επιλογές για wireless? Είχα ένα d-link μόνο router και στο laptop έχω μια κάρτα της cisco και έπαιζε απλά με χαμηλό σήμα λόγω εμποδίων. Τώρα δεν παίζει. Έτυχε χθες να βρει σήμα και νομίζω μόλις έβαλα Mac filter χάθηκε και δεν βρήκε ξανά σήμα. Μετά έβγαλα το mac filter και πάλι τίποτα. Αν μπορεί αρχικά να μου πει κάποιος τις πιο απλές ρυθμίσεις σωρίς ασφάλεια για δοκιμή πρώτα. Ευχαριστώ!!
sotris Δημοσ. 8 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2006 Προβλημα: εχω ενα 9108 Annex B (over isdn) και τωρα θελω να το χρησιμοποιησω σε απλη PSTN, εχω ψαξει παντου για firmware ή patch που αλλαζει, καπου διαβασα οτι ειναι compatitable και με τα δυο αλλα δεν εχω βρει update πουθενα.... εχω dsl otenet και δεν μπορω να βγαλω απο τη μεση το sagem με τιποτα καθως τι 9108 δεν συγχρονιζει με τιποτα
BillT Δημοσ. 8 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2006 Προβλημα: εχω ενα 9108 Annex B (over isdn) και τωρα θελω να το χρησιμοποιησω σε απλη PSTN' date=' εχω ψαξει παντου για firmware ή patch που αλλαζει, καπου διαβασα οτι ειναι compatitable και με τα δυο αλλα δεν εχω βρει update πουθενα.... εχω dsl otenet και δεν μπορω να βγαλω απο τη μεση το sagem με τιποτα καθως τι 9108 δεν συγχρονιζει με τιποτα[/quote'] μη σκας φιλε μου. η λυση ειναι απλη. ακολουθωντας αυτον τον οδηγο μπορεις να φλασαρεις το Usr σου με οποιο firmware θελεις. στο ιδιο site στην περιοχη downloads θα βρεις και το firmware για annex A που θελεις. εγω ειχα αγορασει το 9108 για pstn στην αρχη γιατι δεν μπορουσα να βρω για isdn και το φλασαρα πολυ ευοκλα με αυτο τον οδηγο. τωρα λογω μετακομησης εβαλα pstn και το ξαναγυρισα σε annex A. το κακο ειναι οτι τωρα περιμενω τη γραμμη:???:
mikelamar Δημοσ. 8 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2006 Εχω το προηγουμενο μοντελο και αν κ δεν εχω χρησημοποιησει αλλο modem/router το μονο που μπορω να του καταλογησω ειναι οτι καμια φορα τρωει κανα σκαλωμα και χρειαζεται να το σβισω κ να το ξανανοιξω(οχι το pc) απο το διακοπτη του. Ποτε δεν με εχει πεταξει εξω...σε αντιθεση με τα απλα dsl modem.
sotris Δημοσ. 8 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2006 Ολα δουλεψαν τελεια, ξεκιναω downloading!!! Ευχαριστω για το tip....
nhn Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2007 san printserver ipostirizi to polymixanima epson rx520?
sb01053 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2007 Υπάρχει κάπου κάποια λίστα με τους υποστηριζόμενους εκτυπωτές?
Souls33k Δημοσ. 15 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2008 Φαντάζομαι πως τους υποστηρίζει όλους, sb01053. Συμπαθέστατο ρουτεράκι, γενικότερα. Βέβαια δεν έχω βρει ακόμα αν υπάρχει η δυνατότητα να κλειδωθούν οι RJ ports που δε χρησιμοποιούνται... Αν έχει καμιά ιδέα κανείς, ας τη ρίξει...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.