takisx Δημοσ. 1 Απριλίου 2006 Δημοσ. 1 Απριλίου 2006 Δεν μου εμφανίζει καθόλου την ταινία, ενώ κολλάει συνεχώς και παγώνει ο υπολογιστής στη συνέχεια. Μου το εμφάνισε μετά από εγκατάσταση και απεγκατάσταση του avi2vcd και του audiosynth αν θυμάμαι καλά το όνομα του τελευταίου. Μαζί με το subtitle workshop κολλάει και ο windows media player ενώ ο classic παίζει κανονικά. Το θέμα είναι ότι παρόλο που το εγκατέστησα-απεγκατέστησα 3 φορές συνεχίζει να κολλάει και ειδικά στις ταινίες του ενός CD (700MB περίπου με mp3;;; ήχο) και στα επεισόδια με αποτέλεσμα να μου 'χουν σπάσει τα νεύρα και να μην μπορώ να συνγχρονίσω τίποτα.
takisx Δημοσ. 1 Απριλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 1 Απριλίου 2006 Από κεκτημένη ταχύτητα το δημοσίευσα 2 φορές. Συγνώμη και διαγράψτε το ένα παρακαλώ.
takisx Δημοσ. 1 Απριλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 1 Απριλίου 2006 Απεγκατέστησα όλους τους codecs. Μπορεί να μου πει κάποιος ποιους να βάλω; γιατί κολλάει και ο media player. Eυχαριστώ
kastel Δημοσ. 2 Απριλίου 2006 Δημοσ. 2 Απριλίου 2006 Το ποιο πιθανό είναι κατά την απεγκατάσταση να διάγραψες κάποια share dll και σου δημιουργεί αυτό το πρόβλημα. Πριν από πάρα πολύ καιρό είχα κι εγώ παρόμοιο πρόβλημα και λύση μετά από πάρα πολλές ενέργειες που έκανα, βρήκα σε format. Την επόμενη φορά εγκατέστησα κάποιο restore prog (μη κάνουμε και διαφήμηση στο prog αυτό) και οτι πρόβλημα εμφανιζόταν έκανα restore σε σημείο πριν την εμφάνισή του και όλα OK.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.