panoulis23 Δημοσ. 2 Απριλίου 2006 Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2006 kamia idea re paidia??????? mou exei spasei ta nevra to anemistiraki!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giannisk1 Δημοσ. 2 Απριλίου 2006 Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2006 Γίνε λίγο πιο συγκεκριμένος,πότε δεν σταματάνε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panoulis23 Δημοσ. 3 Απριλίου 2006 Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2006 re paidia eseis oi texikoi edw mesa den exete kapoio kolpo gia tetoiou eidous provlimata san to diko mou Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
geo29 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2007 Share Δημοσ. 8 Μαρτίου 2007 Notebook Hardware Control παιδια αυτο το προγραμμα για vista εχει βγει ξερει κανεις; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
21century Δημοσ. 8 Μαρτίου 2007 Share Δημοσ. 8 Μαρτίου 2007 Λοιπον εχει συμβει και σε μενα με ενα hp οποτε τα φανς σταματουσαν μονο μετα απο επανεκκινηση η μετα απο απενεργοποιηση του φορητου....σε οτι αφορα το προγραμμα αυτο καλο θα ειναι να εξετασει σε σχεση με τα Βιστα, ωστοσο υπαρχει και το mobilemeter... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hazopoulis Δημοσ. 8 Μαρτίου 2007 Share Δημοσ. 8 Μαρτίου 2007 Geokok είμαι και εγώ κάτοχος του ίδιου Laptop αλλά στην έκδοση με 1.86 cpu. Το πρόγραμμα που χρησιμοποιώ για διαχείριση ενέργειας είναι το Notebook Hardware Control και οι θερμοκρασίες που έχω παρατηρήσει είναι οι εξής: Σε idle τα ανεμιστηράκια ξεκινούν πάντα στους 67 βαθμους και σαν κάτω όριο που σταματούν νομίζω έχει αλλες φορές τους 48 ή τους 52 αν θυμάμαι καλά. Σε απαιτητικές εφαρμογές η θερμοκρασία ειναι σταθερή καπου στους 55 με τα ανεμιστηράκια να θυμίζουν Delonghi LOL!!! Με το περιστατικό που σου συνέβη σκεφτομαι μήπως έπαθε κατι ο αισθητήρας της θερμοκρασίας ή ίσως να εφραζες εισόδους ή εξόδους του αέρα (υπόψην ειναι και οι εξαγωγές 2).Σχετικά με το Υ.Γ. νομίζω ότι όταν έβαλες το χέρι μπροστά έγινε περισσοτερο θορυβώδες επειδή έγινε δυσκολη η απαγωγή θερμότητας και το ότι σταμάτησε οφείλεται στο ότι έπιασε την απαιτούμενη θερμοκρασία. Πάντως τα fans του συγκεκριμένου μοντέλου είναι όντως πολύ θορυβώδη...Στο πρόγραμμα " Notebook Hardware Control " υπάρχει κάπου επιλογή για την ρύθμιση των fans αλλά πρέπει πρώτα να κάνεις κάποιες ρυθμίσεις, ίσως να γραψεις και δικό σου κώδικα...Υπάχουν οδηγίες παντως στο site, αν το κάνει κανείς γενναιος ας μου στείλει pm. Συγγνώμη για τους τόνους, πρόβλημα με πληκτρολόγιο (οχι του laptop:-D ). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hazopoulis Δημοσ. 8 Μαρτίου 2007 Share Δημοσ. 8 Μαρτίου 2007 Panoulis δοκίμασε να τα καθαρίσεις χωρίς να το ανοίξεις, με πεπιεσμένο αέρα που κυκλοφορεί στο εμπόριο ή με αέρα από κομπρεσέρ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.