ierax Δημοσ. 1 Απριλίου 2006 Δημοσ. 1 Απριλίου 2006 Edw kai 10 meres den leitourgei pleon o EPAK kai mas exei na mpainoume me ari8mo me astikh xrewsh. Kai oi ypallhloi sto thlefwno den dinoun kammia plhroforia... Gnwrizei kaneis tipota?
szaf Δημοσ. 1 Απριλίου 2006 Δημοσ. 1 Απριλίου 2006 http://www.adslgr.com/forum/showthread.php?t=35549
ierax Δημοσ. 4 Απριλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 4 Απριλίου 2006 Ακάλυπτες επιταγές? Διακοπή σύνδεσης απο τον ΟΤΕ?!! Και εμίς οι φουκαράδες οι συνδρομητές που μένουμε τώρα ξεκρέμαστοι, τι μπορούμε να κάνουμε? :twisted: :evil:
elteo Δημοσ. 4 Απριλίου 2006 Δημοσ. 4 Απριλίου 2006 άστα έχω ξεμείνει με μία 56άρα panafonet να 'ναι καλά ένα παιδί που μου την έδωσε...
ierax Δημοσ. 4 Απριλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 4 Απριλίου 2006 Μήπως πρεπει να οργανωθούμε να κάνουμε καμμιά μύνηση?
ntountou Δημοσ. 5 Απριλίου 2006 Δημοσ. 5 Απριλίου 2006 Μήπως πρεπει να οργανωθούμε να κάνουμε καμμιά μύνηση? Βασικά να κάνεις λίγη υπομονή φίλε μου μέχρι να δρομολογηθούν εξελίξεις.. και δε πρόκειται να αργήσουν γιατί κανέναν δε συμφέρει αυτό.. επίσης λάβε υπόψιν σου ότι υπάρχει ένα "Α" πελατολόγιο που δε πρόκειται να μείνει ξεκρέμαστο γιατί αφενός είναι μεγάλη λεία για τους μεγαλοκαρχαρίες του χώρου και αφετέρου αυτό θα γυρίσει μπούμερανγκ στον πΟΤΕ για την στάση του.. δε γίνεται να επεκταθώ περισσότερο, απλά κάνε λίγο υπομονή
elteo Δημοσ. 5 Απριλίου 2006 Δημοσ. 5 Απριλίου 2006 ...υπομονή ναι κάνουμε ούτως ή άλλως αλλά ο καιρός περνά και αυτό το σύντομα είναι πολύ γενικό και ακαθόριστο. [2 εβδομάδες είμαστε πλέον]
ierax Δημοσ. 5 Απριλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 5 Απριλίου 2006 2 βδομαδες τωρα μπαινω με 801 (αστικη χρέωση...) Όλα αυτα τα χρήματα που πληρώνω για αστικό τηλεφώνμα ποιός θα μου τα δώσει πίσω?
platongr Δημοσ. 5 Απριλίου 2006 Δημοσ. 5 Απριλίου 2006 Κανένας... εδώ χρωστάνε σε όλο τον κόσμο, σιγά μην δώσουν στους συνδρομητές...
deathlok Δημοσ. 5 Απριλίου 2006 Δημοσ. 5 Απριλίου 2006 2 βδομαδες τωρα μπαινω με 801 (αστικη χρέωση...)Όλα αυτα τα χρήματα που πληρώνω για αστικό τηλεφώνμα ποιός θα μου τα δώσει πίσω? kala pigene pare mia kartoula propliromenou xronou internet na baineis me epak (bgazoun sxedon oles oi eteries kai tis poulane akoma kai sta periptera) giati tha pathis kana egefaliko molis dis to logariasmo tou ote
dzerv Δημοσ. 6 Απριλίου 2006 Δημοσ. 6 Απριλίου 2006 Θα είναι κρίμα να κλείσει. Ειναι μία απο τις πρώτες εταιρείες που δημιουργήθηκαν στην Θεσσαλονίκη
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.