Προς το περιεχόμενο

Δεν κάνει Update ο norton μετά σε ADSL ?

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ο norton 2002 έκανε liveupdate κάθε μέρα. Μετά από format έκανε μόνο αν το έβαζες εσύ(αν και ήταν τσεκαρισμένο το auto). Εδώ και μερικές μέρες έβαλα ADSL over ISDN και όταν πατάω το live update μου βγάζει αυτό: nitializing...

Connecting to liveupdate.symantecliveupdate.com...

Unable to connect to host

LU1841: LiveUpdate could not connect to your Internet Service Provider. Verify your dial-up information is correct.

LiveUpdate session is complete.

Να πω ότι έχω το conn-x 384, speedtouch 530i και είναι συνδεμένο στην ethernet θύρα του modem/router. Υπάρχει ακόμη ένα PC συνδεμένο στην usb θύρα του modem/router στο οποίο δεν έχω το norton για να δοκιμάσω αν εκεί μπορεί να κάνει update.

Απ' ότι καταλαβαίνω to norton προσπαθεί να συνδεθεί μόνο με dial up και δεν βλέπει την adsl σύνδεσή μου???

Την βοήθεια σας παρακαλώ! :confused:

Δημοσ.

καλά εσύ ακόμα έχεις το 2002?Αγόρασε την τελευταία έκδοση και δεν θα έχεις πρόβλημα,και με το 2003 σίγουρα δεν θα έχεις πρόβλημα,αλλά αν δεν θες να αγοράσεις τπτ απλά κατέβασε το νέο liveupdate και θα σου λειτουργήσει μια χαρά..

Δημοσ.
καλά εσύ ακόμα έχεις το 2002?Αγόρασε την τελευταία έκδοση και δεν θα έχεις πρόβλημα,και με το 2003 σίγουρα δεν θα έχεις πρόβλημα,αλλά αν δεν θες να αγοράσεις τπτ απλά κατέβασε το νέο liveupdate και θα σου λειτουργήσει μια χαρά..

Κατέβασα το νεο liveupdate έκδοση 3 , αλλά πάλι το ίδιο κάνει. Όταν ξεκινά ακούω το εσωτερικό 56αρι μόντεμ που προσπαθεί να κάνει κλήση και δεν μπορεί φυσικά, γιατί δεν είναι συνδεμένο με την γραμμή του τηλεφώνου.

Δημοσ.

Να πω ακόμη ότι έχω norton 2003 από λάθος έγραψα 2002. Ακόμη έκανα απεγκατάσταση ολόκληρο το norton και ξανά τα ίδια. Help !

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Έβαλα το norton στο 2ο PC που είναι συνδεμένο στην USB θύρα του speedtouch και κάνει κανονικά update. Στο PC που είναι συνδεμένο με ethernet δεν κατάφερα τίποτα ότι και αν έκανα ???

Δημοσ.
Από Norton antivirus χρησιμοποιώ μόνο το corporate πλέον.

Σωστός!!!Είναι πιο ελαφρύ από το κλασικό και πιο απλό!Το ίδιο έχω και εγώ.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...