gtonizuka Δημοσ. 1 Απριλίου 2006 Δημοσ. 1 Απριλίου 2006 Καλημέρα σε όλους. Όπως συνήθιζα κι εγώ όπως και άλλοι πολλοί λοιπόν, μπήκα σήμερα στο *** link deleted ***. Για όσους δεν το γνωρίζουν, είναι ένα site με αρχεία torrent πάσης φύσεως ιαπωνικών. Anime, JPop, Dramas, Manga ακόμη και Hentai. Προς μεγάλη μου έκπληξη, αντίκρισα τα παρακάτω γραμμένα, μαζί με το έμβλημα του αετού της Αμερικής. The United States Supreme Court unanimously confirmed that using this service to trade copyrighted material is ILLEGAL. Copying copyrighted files using unauthorized peer-to-peer services is ILLEGAL and is prosecuted by copyright owners. There are legal services for downloading music and movies. This service is not one of them. YOUR IP ADDRESS IS (το αφήνω κενό για ευνόητους λόγους) in Greece AND HAS BEEN LOGGED. Don't think you can't get caught. You are not anonymous. Αφού έμεινα με ανοιχτό το στόμα, και διάβασα το πόσο "φοβερή και τρομερή" είναι η αμερικανική κυβέρνηση, όσο και πόσο "έξυπνη" είναι στον αγώνα της να πατάξει την "πειρατεία" (δεν ήξερα πως οι Αμερικανοί νοιάζονται τόσο για το πνευματικό υλικό των Ιαπώνων, καλά θα έκαναν να νοιάζονται περισσότερο για το πνευματικό επίπεδο αυτών που είναι σε πολύ ανώτερα επίπεδα) τώρα ετοιμάζω ταξίδι (μοναχάαα για πάρτηηη σουυυ), έβαλα την οικογένεια μου σε υπόγειο καταφύγιο, κλείδωσα τα anime που έχω κατεβάσει σε ασφαλή θυρίδα σε Ελβετική τράπεζα και τρέχω στη Βραζιλία να κάνω πλαστική για να μη με βρούνε ποτέ. Μη σας πω και αλλαγής φύλου. Τότε δε θα με αναγνωρίσουνε. PS: Mετά από λίγο, η σελίδα εμφανίστηκε, με ελάχιστη ανανέωση στα αρχεία της και με τον χαρακτηρισμό Hentai σε όλα. LOL τελείως!
georgepre10 Δημοσ. 1 Απριλίου 2006 Δημοσ. 1 Απριλίου 2006 auta sxetika me anagnorisei einai asteio etsi? giati kai ego mpika sto site
Super Moderators paredwse Δημοσ. 1 Απριλίου 2006 Super Moderators Δημοσ. 1 Απριλίου 2006 Πρωταπριλιάτικο.
Luxx Δημοσ. 1 Απριλίου 2006 Δημοσ. 1 Απριλίου 2006 πειτε και το site. εστω δωστε το με λιγα γραμματα.. χωρις τα www και τα coms..
Super Moderators paredwse Δημοσ. 2 Απριλίου 2006 Super Moderators Δημοσ. 2 Απριλίου 2006 Να'το το site
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.