Προς το περιεχόμενο

World Cup 2006

4saken

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
δεν ειναι η πρωτη φορα που γινεται κωλοπαιδο και αλητης ομως, τωρα θα μου πεις, αν ο αλλος σου λεει καποια "γαλλικα" καποια στιγμη, χανεις τον ελεγχο...

Προσωπικά δεν είδα να χάνει τον έλεγχο ο Zidane...Του την έχωσε και μετά σα να μη συνέβη τίποτα....

• Απαντ. 1,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Επισκέπτης
Δημοσ.
Όσο για το πέναλτι, τα είπαμε. Η πλειοψηφία του φίλαθλου κόσμου το χαρακτήρισε ως "ανεκδιήγητο" τόσο εντός όσο και εκτός Ελλάδας αλλά προφανώς όποιος αντιτίθεται στο σκεπτικό σου είναι μονόπλευρος.

Ο "φίλαθλος κόσμος" είναι αντιΙταλία. Αν δεν το παραδέχεσαι και αυτό...

Μονόπλευρος δεν είναι όποιος αντιτίθεται στο σκεπτικό μου, αλλά όποιος είναι απόλυτος, για κάτι που είναι τουλάχιστον αμφισβητούμενο. Για μένα μπορεί να είναι καθαρό το πέναλτυ, αλλά αν δεν το έδινε δε θα έγραφα ποτέ κάτι του τύπου "Δεν έδωσε ανεκδιήγητα πεντακάθαρο πέναλτυ". Τέλος πάντων, επειδή μπήκε στην κουβέντα και όλος ο φίλαθλος κόσμος, θα είναι δύσκολο να πω επιχειρήματα. Προσπάθησε πάντως να σκεφτείς την αντίστοιχη φάση με τον Ροναλντίνιο (ή όποιον άλλο σου αρέσει) και πες μου μετά αν θα συζητιόταν έτσι. Ξέρεις τι θα ακουγόταν; "Πωπω! Κοιτάξτε πόσο έξυπνα το κέρδισε το πέναλτυ! Εδώ φαίνεται ο μεγάλος παίχτης", και γι'αυτό μπορείς να είσαι σίγουρος. Ουφ πια...

Δημοσ.

Προσέξτε λίγο το βίντεο στην αρχή αρχή εκεί που είναι "αγκαλιασμένοι" Και δείτε καπάκι τον Ζιντάν να του λέει κάτι και να κοιτάει τον ώμο του.... που είχε χτυπήσει πριν, Λέτε από κει να ξεκίνησε? Δλδ ο βρωμοιταλός εκεί που αγκαλιαζόταν να τον "ζούπηξε" στον ήδη χτυπημένο ώμο του? Αν ισχύει αυτό πάντως δείχνει πόσο "μεγάλους" παίχτες έχει η παγκόσμια πρωταθλήτρια. Συν το ότι σχεδόν όλοι είναι μπλεγμένοι στα στησίματα. Ε να τους χ@@ω εγώ τέτοιους πρωταθλητές κόσμου.

Δημοσ.

Αν λέτε για το πέναλτι με την Αυστραλία , η φάση αυτή κρατήθηκε από τους διαιτητές για τα σεμινάρια.....Σε ποιες φάσεις να δείχνουν κίτρινη για εκβιασμό πέναλτυ :P

Δημοσ.
Είπα Σεπτέμβρη γιατί δεν νομίζω να αντέξεις στη δίαιτα μέχρι τον Μάιο. Άκυρο στο Άκυρο!!!!

Εγω μια χαρα αντεχω,εσυ δεν βλεπω να τρως ουτε καν γλαροσουπα και να την βγαζεις με Τριντεντ και πατατακια:mrgreen: :mrgreen: Αν με εννοησες...:mrgreen:

Οποτε οπως θα τσιμπας το ακυρο απο το τελετεξτ,πισω απο την τηλεοραση εχω και κατι καμψεις,δεν πας να παρεις μερικες?

Δημοσ.
Αν λέτε για το πέναλτι με την Αυστραλία , η φάση αυτή κρατήθηκε από τους διαιτητές για τα σεμινάρια.....Σε ποιες φάσεις να δείχνουν κίτρινη για εκβιασμό πέναλτυ :P

Και η αποβολη του Ματερατσι για την αλλη μερα στο μαθημα "Πως να αποβαλλεται καποιον χωρις λογο"

Δημοσ.
Και η αποβολη του Ματερατσι για την αλλη μερα στο μαθημα "Πως να αποβαλλεται καποιον χωρις λογο"

Υπονοείς μήπως πως γενικά δεν ευνοήθηκε η Ιταλία? Ή μήπως το πέναλτυ στον Μαλουντά δεν ήτανε? Και αυτό υπέρ της Γαλλίας ήτανε, έστω και για ένα τικ είχε επαφή...και έτσι σαν ταγάρι όπως πήγε στη φάση έφτανε.

Δημοσ.

Ακη, δεν ήταν πέναλτυ αυτό, ούτε 1 στο εκατομμύριο, όπως κ δεν ήταν κ των Ιταλών με την Αυστραλία. Το θέμα δεν είναι αυτό όμως. Είναι οτι παρόλο που ΕΚΟΨΑΝ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΤΩΝ ΙΤΑΛΩΝ, ( γιατί όταν χάνεις σε τελικό Π.Κ. στο 7' απο πέναλτυ ανύπαρκτο 1-0 όσο να ναι σε ρίχνει απίστευτα ), είχαν τον ΤΣΑΜΠΟΥΚΑ να το πάρουν το ματς.

Όλα τα άλλα ας τα αφήσουμε, ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥΣ Κ ΞΑΝΑΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥΣ κ γιατί πέταξαν την διοργανώτρια έξω κ γιατί γύρισαν το ματς στον τελικό κ απέδειξαν οτι είχαν ΨΥΧΑΡΑ!

Δημοσ.

Όλα τα άλλα ας τα αφήσουμε' date=' ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥΣ Κ ΞΑΝΑΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥΣ κ γιατί πέταξαν την διοργανώτρια έξω κ γιατί γύρισαν το ματς στον τελικό κ απέδειξαν οτι είχαν ΨΥΧΑΡΑ![/b']

Μ'αρέσει όπως τα λες.....:mrgreen: :mrgreen: VIVA ITALIA!!!!

Δημοσ.

Sto 19 ισοφαρησαν, η ψυχολογία δεν ήταν με το μέρος τους? Τι έκαναν? Και ήταν πέναλτυ, μη λέμε κι ότι θέλουμε...τουλάχιστον όλος ο ξένος τύπος το είπε. άντε πες εμείς είμαστε άσχετοι...όλοι άσχετοι είναι πια? Για του Μαλουντά δεν είπες τίποτα όμως...και όπως ήταν το ματς δεν υπήρχε περίπτωση να αντιδράσουν οι Ιταλοί. Παθητικοί τελείως...και ειλικρινά από μερικούς αυτό το διάστημα που γράφουμε εδώ περίμενα να έχουνε καλύτερο γούστο στη μπάλα. Αν αυτό το μίζερο ,παθητικό πρόσωπο που έδειξαν στον τελικό το ερμηνέυετε ως τσαμπουκά,,,οκ, πάσο, έχετε δίκιο.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...