virgo Δημοσ. 10 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2006 Α δηλαδη σωστα πηρε το αυτι μου...που στην Αφρικη?τι γηπεδα εχουν εκει?
nontasg Δημοσ. 10 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2006 Α δηλαδη σωστα πηρε το αυτι μου...που στην Αφρικη?τι γηπεδα εχουν εκει? Με χορτάρι,γραμμές και τέρματα....Α και με κερκίδες!!!! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
KaizerSoze Δημοσ. 10 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2006 Ν.Αφρικη Για γηπεδα μια χαρα τα κοβω,οτι τους δινουν για φαι θα το κανουν χορταρι
virgo Δημοσ. 10 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2006 Με χορτάρι,γραμμές και τέρματα....Α και με κερκίδες!!!! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: θε`χει και κερκιδες????μεγαλεια στην Γαλλια... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Narayan Δημοσ. 10 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2006 Μην το γελάτε καθόλου, έχω βρεθεί πρόσφατα στη Ν. Αφρική και έχουν καλά γήπεδα... το κοινό δε είναι αρκετά ποδοσφαιρόφιλο (τουλάχιστον όταν υποστηρίζουν τις ομάδες τους)
blueviper Δημοσ. 10 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2006 Αμαρτία και μόνο που βάζουμε στη ζυγαριά έναν ανύπαρκτο δολοφόνο του ποδοσφαίρου, με έναν τεχνίτη των άκρων. Όπως ακριβώς πετάνε έξω από τα fora τους διάφορους flamers, έτσι θα έπρεπε να διώχνουν και κάτι καθικάκια τύπου Ματεράτσι, που έχουν ανάγει σε υπέρτατο ποδοσφαιρικό σκοπό την εξόντωση του αντιπάλου. Το συγκεκριμένο μπουμπούκι έκανε το Βάιο Καραγιάννη, το Ninja, τον Ανατολάκη και τους λοιπούς εγχώριους αστέρες του είδους, να μοιάζουν μαμόθρεφτα. Τέτοια χειρουργικής ακρίβειας χτυπήματα ομολογώ πως είχα καιρό να δω. Πλούσια γκάμα ο Bruce Lee...γονατιές, καλαμιές, πατημασιές, κλωτσιές και γροθιές στους όρχεις, στην πλάτη, στο πρόσωπο, στην κνήμη κι όπου υπάρχει σάρκα και κόκαλο. Γεια σου ρε παγκόσμιε Ματεράτσι...να χαρώ εγώ κλάση!
KaizerSoze Δημοσ. 10 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2006 Μαρεσει που ολοι ασχολουμαστε με τον Ζιζου αντι με την Παγκοσμια Πρωταθλητρια Ιταλια ΤΕΤΟΙΟ ΜΕΓΕΘΟΣ κυριοι ειναι ο Ζινταν!! Ο Ροναλντινιο αυτη την στιγμη δεν ειναι ουτε μια τριχα απο τα...φρυδια του Ζιζου(βεβαια εχει μπροστα του αλλα 7 χρονια καλο ποδοσφαιρο και ειλικρινα ΜΑΚΑΡΙ να με διαψευσει γιατι εχουμε αναγκη ενα νεο σταρ.Και δυστυχως στον 2ο ημιτελικο και στον τελικο του ΤΛ και στο Μουντιαλ εδειξε κουρασμενος.)
kirileman Δημοσ. 10 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2006 Καλά kaizer μη φας το καλοκαίρι, το Σεπτέμβρη που θα αρχίσει το CL θα έχουμε γλάρο! Άντε, να χάσεις και κάνα κιλό!!!!!!!!!!!!!!!! Εκτός και αν κυριολεκτείς όταν λες "αυτή τη στιγμή", δηλαδή 6 και 24 περίπου λέω γω τώρα!
KaizerSoze Δημοσ. 10 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2006 Καλά kaizer μη φας το καλοκαίρι' date=' το Σεπτέμβρη που θα αρχίσει το CL θα έχουμε γλάρο! Άντε, να χάσεις και κάνα κιλό!!!!!!!!!!!!!!!! Εκτός και αν κυριολεκτείς όταν λες "αυτή τη στιγμή", δηλαδή 6 και 24 περίπου λέω γω τώρα![/quote'] Τον μηνα τον πετυχες παντως.Σεπτεμβρη,εκει στους ομιλους,μεχρι εκει καλα εισαι,για παραπερα τι κανουμε τωρα που εφυγε και ο Λαρσον? Οποτε σελιδα 6969 του τελετεξτ της Ερτ εχει κατι ακυρα,τσιμπα ενα....
kirileman Δημοσ. 10 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2006 Είπα Σεπτέμβρη γιατί δεν νομίζω να αντέξεις στη δίαιτα μέχρι τον Μάιο. Άκυρο στο Άκυρο!!!!
N1ghtW0lf Δημοσ. 10 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2006 Προσωπικά δεν έχω δει μαζεμένες και τόσο δολοφονικές ενέργειες ποδοσφαιριστή. Αυτός κανονικά σε κάθε αγώνα δεν πρέπει ούτε φίλαθλος να είναι' date=' Σε αστυνομικό τμήμα να βρίσκεται όταν παίζουν μπάλα...Αλλά ξέχασα, όλα είναι μέσα στο πλάνο των Ιταλών που τα έχουν όλα μελετημένα Kάτι ανάλογο με τον αρχιβρωμιάρη τον Γκατούζο υπάρχει? Τουλάχιστον ο Ματεράτσι τα'κανε φανερά , να δούμε πως γίνονται και τα μουλωχτά! Εκτελεστες , ε όχι επειδή είναι αμυντικός και καλά δικαιολογείται. Μη το χέσουμε, Αυτά δεν ήταν σκληρά φάουλ. δολοφονικά και πέρα για πέρα αντιαθλητικά ήτανε. Ή πιστεύεις πως δεν ήτανε βρώμικα? Ο Ζιντάν είχε 12 αποβολές στην καριέρα του. Αλλά δε κατάλαβα, προσπαθείς να δικαιολογήσεις τους ύπουλους και βρωμιάριδες Ιταλούς? Ή μήπως είναι αγγελούδια?[/quote'] Συμφωνω μαζι σου φιλε μου, μου θυμιζει τον Ανατολακη πριν κατι χρονια...
SeXBOX Δημοσ. 10 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2006 http://www.youtube.com/watch?v=j1i_l0OeeMc Τώρα αν αυτό ακυρώνει την μεγαλειώδη πορεία ενός ποδοσφαιριστή... τότε τι να πω... 16 δεύτερα κακής στιγμής μπροστά σε 1000 λεπτά μαγείας και Fairplay είναι μια κουράδα στον ωκεανό.
nontasg Δημοσ. 10 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2006 http://www.youtube.com/watch?v=j1i_l0OeeMc[/url'] Τώρα αν αυτό ακυρώνει την μεγαλειώδη πορεία ενός ποδοσφαιριστή... τότε τι να πω... 16 δεύτερα κακής στιγμής μπροστά σε 1000 λεπτά μαγείας και Fairplay είναι μια κουράδα στον ωκεανό. Φοβερή κεφαλιά πάντως....Ούτε μπάλα να ήταν ο Ματεράτσι.... :mrgreen: :mrgreen:
N1ghtW0lf Δημοσ. 10 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2006 δεν ειναι η πρωτη φορα που γινεται κωλοπαιδο και αλητης ομως, τωρα θα μου πεις, αν ο αλλος σου λεει καποια "γαλλικα" καποια στιγμη, χανεις τον ελεγχο...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.