Προς το περιεχόμενο

World Cup 2006

4saken

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Tρομοκράτη τον αποκάλεσε ο Ματεράτσι σύμφωνα με την Αγγλική Guardian, kai δεν ξέρω για σας αλλά εγώ το τόπικ δεν το βρίσκω :P

Επισκέπτης
Δημοσ.

Blueviper, ok, το αναλύσαμε αρκετά πιστεύω. Η κουβέντα από εδώ και πέρα απλά θα ανακυκλώνεται, οπότε...

Θα μπορούσα εύκολα να σου απαντήσω βάσει μονόπλευρης λογικής ότι "ήταν πεντακάθαρη κόκκινη" και "δε θυμάσαι καλά" στο στυλ δλδ που απαντάς αλλά έτσι δεν πρόκειται να βρούμε άκρη. (Βέβαια δεν ξέρω κιόλας αν με νοιάζει να βρω άκρη αλλά τέλος πάντων).

Ισχυρίζεσαι ότι έγραψα ότι "ήταν πεντακάθαρο πέναλτυ" ; Έγραψα καθαρό. Και μάλιστα κερδισμένο. Όσον αφορά το δε θυμάσαι, αναφέρομαι στην κάρτα την οποία προφανώς είχες ξεχάσει (όπως και όλοι βέβαια μετά τον αγώνα), αφού και εσύ παραδέχεσαι ότι ήταν τραβηγμένη και όχι στην μνήμη σου σε σχέση με το πέναλτυ. Μ'αρέσει πάντως που κατηγορείς τη δική μου λογική ως μονόπλευρη, τη στιγμή που γράφεις για το πέναλτυ ότι ήταν ανεκδιήγητο...

Για τα υπόλοιπα, απλά είδαμε άλλον αγώνα. Αυτά ακριβώς που γράφεις είδα εγώ. Ότι η Ιταλία έπαιζε πολύ καλύτερα από την Αυστραλία μέχρι που έμεινε με 10 παίχτες. Εννοείτε βέβαια ότι και πριν δεν έπαιζε όπως η Βραζιλία (και ευτυχώς για μενα) αλλά με το στυλ της. Κάνεις πάντως μεγάλο λάθος αν νομίζεις ότι δεν επηρεάζεται η Ιταλία από την απώλεια ενός παίχτη. Δεν είναι απλά απώλεια. Είναι τεράστια απώλεια. Τέλος πάντων, εδώ δεν υπάρχουν επιχειρήματα. Πραγματικά είναι μίλια μακριά αυτό που είδα εγώ με αυτό που είδες εσύ.

Δημοσ.
Ισχυρίζεσαι ότι έγραψα ότι "ήταν πεντακάθαρο πέναλτυ"; Έγραψα καθαρό.Και μάλιστα κερδισμένο.

Δεν έχει διαγορά το ένα απ' το άλλο όταν μιλάμε για τέτοια μούφα.

Όσον αφορά το δε θυμάσαι, αναφέρομαι στην κάρτα την οποία προφανώς είχες ξεχάσει (όπως και όλοι βέβαια μετά τον αγώνα), αφού και εσύ παραδέχεσαι ότι ήταν τραβηγμένη και όχι στην μνήμη σου σε σχέση με το πέναλτυ. Μ'αρέσει πάντως που κατηγορείς τη δική μου λογική ως μονόπλευρη, τη στιγμή που γράφεις για το πέναλτυ ότι ήταν ανεκδιήγητο...

Έχω την εντύπωση ότι είτε δεν ξαναδιαβάζεις αυτά που γράφεις είτε άλλα θες να πεις και άλλα λες. Πού κολλάει το "προφανώς είχες ξεχάσει" απ' τη στιγμή που εξήγησα τί πιστεύω για την κάρτα?

Όσο για το πέναλτι, τα είπαμε. Η πλειοψηφία του φίλαθλου κόσμου το χαρακτήρισε ως "ανεκδιήγητο" τόσο εντός όσο και εκτός Ελλάδας αλλά προφανώς όποιος αντιτίθεται στο σκεπτικό σου είναι μονόπλευρος.

Για τα υπόλοιπα, απλά είδαμε άλλον αγώνα. Αυτά ακριβώς που γράφεις είδα εγώ. Ότι η Ιταλία έπαιζε πολύ καλύτερα από την Αυστραλία

Ισχύει ότι είπα παραπάνω. Διαβάζεις αυτά που γράφεις? Καταλαβαίνεις ότι εκτός απ' το ότι αναφέρεις άλλα απ' αυτά που είπα, ακόμη κι έτσι αυτοαναιρείσαι?

Δημοσ.

Αφού ζει ακόμα ο Σεφτσένκο, πάλι καλά... Όσο για την Ιταλία, μπορεί να πήγα ταμείο αλλά τώρα που κέρδισαν, ας πάρουν το τρόπαιο να τον βάλουν στο κούλο τους να ησυχάσουμε με τους άμπαλους, τους σιχάθηκε η ψυχή μου, 112 παίχτες κάτω από τη σέντρα. Αει στα κομμάτια!

• Moderators
Δημοσ.

Χμ το άτομο το έχει μπερδέψει το mortal kombat με το ποδόσφαιρο....

(όχι πως αυτό εξιλεώνει το Zidane)

Δημοσ.

βρες αμα μπορείς το Βιντεάκι με τις κουτουλιές τα πατήματα σε πεσμένους αντιπάλους κ το χαστούκι που έχει ρίξει ο Ζιντάν + τις πόσες αγωνιστικές τιμωρία έτρωγε κάθε φορά. Τι να λέμε τώρα...(!)

Ο άνθρωπος είναι επιθετικός μέσος κ κατόρθωσε να πάρει σε 6 παιχνίδια στο Μουντιάλ 3ς κίτρινες κ 1 κατακόκκινη (!)

Στο κάτω-κάτω ο Ματεράτσι είναι κ αμυντικός, θα κάνει κ σκληρά φάουλ. Ο Ζιντάν όμως είναι ΑΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΟΣ. Κ δε νομίζω στο χθεσινό παιχνίδι να έκανε τπτ τέτοια ο Ματεράτσι.

Δημοσ.
δείτε λίγο αυτό..

http://www.youtube.com/watch?v=rKGcUr0S-FU

Προσωπικά δεν έχω δει μαζεμένες και τόσο δολοφονικές ενέργειες ποδοσφαιριστή. Αυτός κανονικά σε κάθε αγώνα δεν πρέπει ούτε φίλαθλος να είναι, Σε αστυνομικό τμήμα να βρίσκεται όταν παίζουν μπάλα...Αλλά ξέχασα, όλα είναι μέσα στο πλάνο των Ιταλών που τα έχουν όλα μελετημένα :P

Kάτι ανάλογο με τον αρχιβρωμιάρη τον Γκατούζο υπάρχει? Τουλάχιστον ο Ματεράτσι τα'κανε φανερά , να δούμε πως γίνονται και τα μουλωχτά!

Εκτελεστες , ε όχι επειδή είναι αμυντικός και καλά δικαιολογείται. Μη το χέσουμε, Αυτά δεν ήταν σκληρά φάουλ. δολοφονικά και πέρα για πέρα αντιαθλητικά ήτανε. Ή πιστεύεις πως δεν ήτανε βρώμικα? Ο Ζιντάν είχε 12 αποβολές στην καριέρα του. Αλλά δε κατάλαβα, προσπαθείς να δικαιολογήσεις τους ύπουλους και βρωμιάριδες Ιταλούς? Ή μήπως είναι αγγελούδια?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...