EKTELESTES Δημοσ. 10 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2006 Καντινσκυ, αν δεις το ριπλέι απο τη πίσω κάμερα, θα δεις οτι ΖΗΤΗΜΑ ΝΑ ΤΟΝ ΑΓΓΙΞΕ τον Γάλλο! Καταλαβαίνει οτι δε προλαβαίνει την μπάλα κ μαζεύει το πόδι, ενώ ο Γάλλος βλέπει πόδι απλωμένο κ ΒΟΥΤΑΕΙ.
Narayan Δημοσ. 10 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2006 @Narayan' date=' καλά δε σχολιάζω τπτ άλλο, άστο. Έλα να παίξουμε καμια μπάλα καλύτερα, γιατί εσύ έβλεπες άλλο παιχνίδι χθες.[/quote'] Τελευταία φορά που κοίταξα δεν ήταν ποινικά κολάσιμο να επισημαίνω το προφανές. Μιας που το φέρνει η κουβέντα' date='[b'] οι Ιταλοί ισοφάρισαν στο 19' και 3-4 λεπτά μετά είχαν δοκάρι, μπέρδεψες λίγο τα λεπτά.[/b] Θα με τουφεκίσετε επιτόπου ή θα μου κάνετε τη χάρη να περάσω από δίκη για ψευδομαρτυρία πρώτα; Εδώ ο Ανρί στις δηλώσεις του είπε οτι οι Ιταλοί ήταν καλύτεροι στο 1ο' date=' οι Γάλλοι καλύτεροι στο 2ο.[/b'] Ποιος, ο Ανρί που σπάνια παραδέχεται οτι οι αντίπαλοι ήταν καλύτεροι (!) Μπα, ξαφνικά σε ενδιαφέρει τι λέει ο "Αρνί";
nontasg Δημοσ. 10 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2006 Καντινσκυ, αν δεις το ριπλέι απο τη πίσω κάμερα, θα δεις οτι ΖΗΤΗΜΑ ΝΑ ΤΟΝ ΑΓΓΙΞΕ τον Γάλλο! Καταλαβαίνει οτι δε προλαβαίνει την μπάλα κ μαζεύει το πόδι, ενώ ο Γάλλος βλέπει πόδι απλωμένο κ ΒΟΥΤΑΕΙ. Και εγώ την ίδια άποψη έχω.... Επίσης θεωρώ απαράδεκτο που πήρε ο Zidane τη χρυσή μπάλα...Και όχι μόνο για την κόκκινη αλλά επειδή γενικά δεν την άξιζε ρε παιδιά....
strassenmeister Δημοσ. 10 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2006 Οι Γαλλοι με μια μερα λιγοτερη ξεκουρασης,μετα το 60 ετρεχαν πολυ περισσοτερο και ο κυριος Ζιζου στο τελευταιο ματς της καριερας του "βγηκε" ευκολα εκτος εαυτου για την περισταση.Πηγαινει το μυαλο κανενος πουθενα????
sniper_206 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2006 Kαι τελικά : WORLD CUP: Zinedine Zidane wins Golden Ball award for best player of the tournament despite red card in the final. Έτσι να γουστάρω! Κάτι σήκωσε τελικά κι ο Ζιζού και το άξιζε παρά τη μαλακία που έκανε, έκλεισε την καριέρα του με τρόπο που του άρμοζε αν και θα έπρεπε να σηκώσει και την κούπα! Ποιός ήταν καλύτερος δηλαδή; Ο Καναβάρο; Ή μήπως ο Ροναλντίνιο;
random Δημοσ. 10 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2006 Η ατάκα της χρονιάς * αν δεν κατάλαβες... "ο Πάπας ειναι Γερμανός, αλλα ο Θεός ειναι Ιταλός"
Επισκέπτης Δημοσ. 10 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2006 Η πλάκα είναι ότι μιλάμε για ανύπαρκτο πέναλτι υπέρ των Γάλλων (το οποίο αν δει κανείς τη φάση δεν είναι ανύπαρκτο διότι πέφτει γονατιά στον επιτιθέμενο)' date=' τη στιγμή που παίζεται αν θα ήταν η Ιταλία στον τελικό εάν δεν υπήρχε εκείνο το ανεκδιήγητο πέναλτι με την Αυστραλία. Το πήρε η Ιταλία πάει και τελείωσε. Η ιστορία έγραψε. Αλλά δεν έχουν περάσει και τόσα χρόνια ρε παιδιά ώστε να μη θυμόμαστε τί έχει γίνει....[/quote'] καλύτερα να μην καμαρώνεις και πολύ για την μνήμη σου. Γιατί ξεχνάς ότι στο ίδιο παιχνίδι αποβλήθηκε παίχτης της Ιταλίας στο 55' και έπαιζε με 10 για το υπόλοιπο του παιχνιδιού, με όχι απλά υπερβολική αλλά αστεία κόκκινη κάρτα από το πουθενά (για μένα υπερβολική θα ήταν και η κίτρινη στη συγκεκριμένη φάση). Αλλά βέβαια αυτό δε σχολιάστηκε από κανέναν. Όλοι αυτό που σχολίασαν ήταν κατα πόσο ήταν πέναλτυ αυτό της Ιταλίας. Κατα τη γνώμη μου πάντως, ήταν καθαρό πέναλτυ (σίγουρα πάντως όχι ανεκδιήγητο). Κερδισμένο μεν, αλλά πέναλτυ δε. blueviper, έχω καταλάβει την άποψη σου. Δεν κατάφερα να σε βάλω να σκεφτείς με τη λογική τη δική μου και των Ιταλών φιλάθλων και έτσι δεν μπορέσαμε να αποφύγουμε εκφράσεις όπως Το χαρακτηρισμό του συγκεκριμένου μουντιάλ ως "καταπληκτικό" τον θεωρώ τουλάχιστον υπερβολικό. Έχω δει χειρότερα' date=' έχω δει και καλύτερα από κάθε άποψη. Οι γείτονες πάντως μια ζωή θιασώτες αυτού του μίζερου 75λεπτου Κι εκεί όμως αποδείχθηκε το μεγαλείο τους...προτίμησαν προφανώς να γίνουν βορά στις επικριτικές διαθέσεις του φίλαθλου κόσμου, αντί να πατήσουν αδίστακτα τα γέρικα γαλλικά κορμιά.[/quote'] Νομίζω πάντως ότι κακώς έχεις τόσο σίγουρη άποψη ότι αυτά που πρεσβεύεις εσύ και προβάλλουν τα ΜΜΕ είναι οι απόψεις του φίλαθλου κόσμου. Δεν είναι μόνο αυτοί οι άνθρωποι ο φίλαθλος κόσμος και ούτε καν είναι η συντριπτική πλειοψηφία κατά τη γνώμη μου. Απλά η τηλεόραση πάντα έχει την τακτική να μαζοποιεί τις απόψεις του κόσμου και δυστυχώς το πετυχαίνει πολύ καλά, γιατί όταν κάποιος σαν εμένα βγαίνει να πει μια άλλη άποψη, τον παίρνουν με τις πέτρες ή τον θεωρούνε αστείο και γελοίο που δεν αποδέχεται τις αντικειμενικές απόψεις που υπάρχουν στον κόσμο και έχουν καθιερωθεί. Δηλαδή φαινόμαστε σαν να είμαστε στην κοσμάρα μας. Ίσως η αντιμετώπιση των ΜΜΕ προς τις καταλήψεις θα έπρεπε να σε είχε πείσει για αυτήν την τόσο ολοφάνερη τακτική τους. Που σε όποιον και να έλεγες ότι όλες οι σχολές είναι υπο κατάληψη σε κοίταζε λοξά και σου έλεγε "τι λες μωρέ τώρα; Εγώ δεν άκουσα τίποτα" και σε κοίταζε σαν να ήσουν κανένας παλαβός που κατέβηκε από τον Άρη. Πάντως και από τα υπόλοιπα σχόλια που κάνεις, συμπεραίνω ότι θεωρείς πως τα όσα λες και λένε οι εκφωνητές είναι οι ορισμοί και όχι απόψεις. Και αυτό φαίνεται όταν λες ας πούμε "Να με συμπαθάς, αλλά δεν μπορώ να μυρίσω και τα νύχια μου προκειμένου να φανταστώ την πρωτότυπη ερμηνεία που δίνεται σε κοινώς αποδεκτές έννοιες." Καθόλου κοινά αποδεκτές έννοιες δεν είναι. Τα ΜΜΕ δεν είναι ο κόσμος. Εγώ από τους γνωστούς μου, με ελάχιστους συζητάμε ποτέ στην ίδια βάση που κανουν αναλύσεις οι αθλητικογράφοι. Συνήθως τους βλέπουμε και γελάμε με τα φοβερά τους σχόλια. Τώρα αν θέλεις την ορολογία αυτών των ανθρώπων να την κάνουμε και κοινά αποδεκτή, τι να πω...
Επισκέπτης Δημοσ. 10 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2006 Ποιός ήταν καλύτερος δηλαδή; Ο Καναβάρο; Ή μήπως ο Ροναλντίνιο; Ο Καναβάρο
EKTELESTES Δημοσ. 10 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2006 ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΤΣΑΚΩΜΟΥΣ Κ ΔΗΛΩΝΟΥΜΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΓΙΑ ΤΟ ΙΝΣΟΜΝΙΑ 5Χ5 Νο 2 ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 14/7 ΣΤΙΣ 19:00 ( δείτε διπλανό ποστ )
nontasg Δημοσ. 10 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2006 Άντε και καλές ζιντανοκουτουλιές.... :mrgreen: :mrgreen:
strassenmeister Δημοσ. 10 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2006 Μια ψήφο στον Καναβάρο και από μένα. Kι απο μενα.Δυστυχως οι περισσοτεροι δε καταλαβαινουν ποσο μεγαλο παιχνιδι εκανε αλλα και τουρνουα γενικοτερα..Στο χθεσινο τελικο ηταν με διαφορα ο καλυτερος του γηπεδου,πολυ διαφορα..
blueviper Δημοσ. 10 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2006 Νομίζω πάντως ότι κακώς έχεις τόσο σίγουρη άποψη ότι αυτά που πρεσβεύεις εσύ και προβάλλουν τα ΜΜΕ είναι οι απόψεις του φίλαθλου κόσμου. Το κατενάτσιο καλέ μου φίλε έχει καταδικαστεί ιστορικά κι έχει αποτελέσει το μεγαλύτερο εχθρό του θεαματικού ποδοσφαίρου. Ήλπιζα πως δε θα χρειαστεί να επικαλεστώ και καμιά έρευνα της Opinion επ' αυτού, μια και μιλάμε για προφανέστατες διαπιστώσεις, που δεν έχουν αγκαλιαστεί μονάχα από εμένα και τα ΜΜΕ, αλλά από τη συντριπτική πλειοψηφία του κόσμου, ήδη από τα μέσα του '60 που έκανε την εμφάνισή του. Δεν παραγνωρίζω την ανάγκη να καταφύγεις και σε τέτοιες τακτικές, όταν χρειάζεται, αλλά αυτό δε σημαίνει πως έχουμε να κάνουμε με κάποια ελκυστική ποδοσφαιρική έκφανση. Έτερον εκάτερον. Κι η κοπρολαγνεία αρεστή είναι από ορισμένους, αλλά δε νομίζω πως είναι χρήσιμο να την αναδείξουμε σε κοινό τόπο από τη στιγμή που δεν είναι έτσι. Ίσως η αντιμετώπιση των ΜΜΕ προς τις καταλήψεις θα έπρεπε να σε είχε πείσει για αυτήν την τόσο ολοφάνερη τακτική τους. Που σε όποιον και να έλεγες ότι όλες οι σχολές είναι υπο κατάληψη σε κοίταζε λοξά και σου έλεγε "τι λες μωρέ τώρα; Εγώ δεν άκουσα τίποτα" και σε κοίταζε σαν να ήσουν κανένας παλαβός που κατέβηκε από τον Άρη. Συνεχίζεις να με μειώνεις ως συνομιλητή, θεωρώντας με έρμαιο και φερέφωνο των ΜΜΕ. Επειδή ακριβώς δε γνωρίζεις τις πηγές μου, μήπως θα ήταν καλύτερο να μη συνεχιστεί η κουβέντα σε αυτό το επίπεδο αντιπαράθεσης; Εκτός κι αν πρέπει να το γυρίσω κι ο ίδιος σε "αγαπητικούς" που τόσο δε σου άρεσε. Πάντως και από τα υπόλοιπα σχόλια που κάνεις, συμπεραίνω ότι θεωρείς πως τα όσα λες και λένε οι εκφωνητές είναι οι ορισμοί και όχι απόψεις. Και αυτό φαίνεται όταν λες ας πούμε "Να με συμπαθάς, αλλά δεν μπορώ να μυρίσω και τα νύχια μου προκειμένου να φανταστώ την πρωτότυπη ερμηνεία που δίνεται σε κοινώς αποδεκτές έννοιες." Καθόλου κοινά αποδεκτές έννοιες δεν είναι. Τα ΜΜΕ δεν είναι ο κόσμος. Εγώ από τους γνωστούς μου, με ελάχιστους συζητάμε ποτέ στην ίδια βάση που κανουν αναλύσεις οι αθλητικογράφοι. Συνήθως τους βλέπουμε και γελάμε με τα φοβερά τους σχόλια. Τώρα αν θέλεις την ορολογία αυτών των ανθρώπων να την κάνουμε και κοινά αποδεκτή, τι να πω... Για να μη χάσω και το λίγο νιονιό που μου έχει απομείνει: To "ομαδικό" ποδόσφαιρο δεν επιδέχεται περισσότερο αναλύσεις ως όρος από αυτό που ακριβώς εννοεί το οποιοδήποτε λεξικό...τουτέστιν "ομαδικό" είναι "αυτό που γίνεται από ομάδες". Πουθενά δεν αναφέρεται πως ομαδικό = συντηρητικό ή μη θεαματικό. Αν λοιπόν εσύ κι ο κάθε άλλος έχετε επιλέξει να του δώσετε δική σας ερμηνεία, ταυτίζοντάς το με τα παραπάνω, μην αναμένεις εύλογα να γίνεσαι κατανοητός από τον περίγυρό σου. Νομίζω πως όταν επικοινωνούμε, το πράττουμε συνήθως με κοινούς κώδικες κι όχι με ό,τι κατεβάσει η κούτρα του καθενός. Αν αύριο μεθαύριο πάω στο ξαδελφάκι μου και του αποκριθώ με ένα "γεια σου τσόγλανε", το πιθανότερο είναι να με αγριοκοιτάξει...κι άντε μετά να του εξηγήσω πως εγώ το "τσόγλανε" το εξισώνω με το "φίλε μου". Δε μιλάμε λοιπόν για ορολογία των ΜΜΕ, αλλά για την ελληνική γλώσσα που είναι πολύ συγκεκριμένη σε αρκετές περιπτώσεις, για να μπορούμε να τη μεταχειριζόμαστε έτσι διαστρεβλωτικά.
Kandinsky Δημοσ. 10 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2006 καλύτερα να μην καμαρώνεις και πολύ για την μνήμη σου. Γιατί ξεχνάς ότι στο ίδιο παιχνίδι αποβλήθηκε παίχτης της Ιταλίας στο 55' και έπαιζε με 10 για το υπόλοιπο του παιχνιδιού, με όχι απλά υπερβολική αλλά αστεία κόκκινη κάρτα από το πουθενά (για μένα υπερβολική θα ήταν και η κίτρινη στη συγκεκριμένη φάση). Αλλά βέβαια αυτό δε σχολιάστηκε από κανέναν. Όλοι αυτό που σχολίασαν ήταν κατα πόσο ήταν πέναλτυ αυτό της Ιταλίας. Κατα τη γνώμη μου πάντως, ήταν καθαρό πέναλτυ (σίγουρα πάντως όχι ανεκδιήγητο). Κερδισμένο μεν, αλλά πέναλτυ δε. Θα μπορούσα εύκολα να σου απαντήσω βάσει μονόπλευρης λογικής ότι "ήταν πεντακάθαρη κόκκινη" και "δε θυμάσαι καλά" στο στυλ δλδ που απαντάς αλλά έτσι δεν πρόκειται να βρούμε άκρη. (Βέβαια δεν ξέρω κιόλας αν με νοιάζει να βρω άκρη αλλά τέλος πάντων). Έτσι, για να γίνεται κουβέντα δλδ, τραβηγμένη η κόκκινη, κανείς δεν είπε το αντίθετο. Αλλά δεν επηρέασε το ματς στο βαθμό που το έκανε το πέναλτι μια και μέχρι εκείνη τη στιγμή δεν θυμάμαι να είχε κλείσει η Ιταλία τους Αυστραλούς στα καρέ τους. Όπως έπαιζαν και με 11 έτσι συνέχισαν και με 10 και όσο κι αν φαντάζει απλοϊκό αυτό μια και το παιχνίδι αλλάζει με την αφαίρεση παίκτη, ο τρόπος που αγωνίζεται η Ιταλία δεν άφησε να φανεί το κενό. Το αν θα ήταν επιθετικότερη δεν το εξετάζω μια και δεν το έκανε ούτε χθες που οι αντίπαλοι έμειναν με 10.Το σίγουρο λοιπόν είναι ότι δεν είδαμε και πολύ διαφορετικά πράγματα απ' τους Ιταλούς. Άλλο λοιπόν να μένεις με 10 παίκτες και να διατηρείς τις ελπίδες σου, όπως δλδ έγινε και χτες με τη Γαλλία, και άλλο στο 93' να σφυράνε πέναλτι που καλώς ή κακώς φίλε μου, το 99% του κόσμου που το είδε το είπε πέτσινο εκτός απ' τους υποστηρικτές της Ιταλίας.
akis401 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2006 Eπειδή αναφέρθηκε κάπου ότι η ψηφοφορία για ανάδειξη καλύτερου-πολυτιμότερου παίκτη έγινε πριν τον τελικό να πω πως ήταν η πρώτη φορά σ'αυτό το μουντιάλ που η ψηφοφορία έγινε μετά τον τελικό. Το τόπικ για τον Ζιντάν σβήστηκε?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.