Panathachamp Δημοσ. 10 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2006 Οι περισσότεροι θέλουν στα 2 δευτερόλεπτα που άκουσε ότι άκουσε και στο 1 ακόμα μέχρι να πάρει την απόφαση να γυρίσει και να τρέξει να δώσει την κουτουλιά, να έκανε εσωτερικό μονόλογο: "Κάτσε τι κάνω τώρα; Να του την χώσω ή να μην του την χώσω; Πόσος κόσμος με παρακολουθεί; Είμαι σύμβολο; Μήπως έχω γεράσει; Θα απογοητέυσω πολύ κόσμο αν πάρω αποβολή στο τελευταίο μου ματς; Ποιος είμαι; Που πάω; κλπ.". Και μένα δεν μου άρεσε αυτό που έκανε, αλλά μόνο και μόνο επειδή σήμαινε αποβολή και άρα ότι δε θα έβλεπα τον καλύτερο εν ενεργεία παίκτη που είδε η γενιά μου να μην έχει άλλη ευκαιρία να έκανε τα δικά του...
ramsakis Δημοσ. 10 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2006 Ισως να ειμαι ο μονος που χαρηκα κατα καποιο τροπο με αυτο που εκανε ο zidane..δεν αλλαξε κατι στην αποψη μου οτι ειναι μεγαλη μορφη γιατι δεν εκανε κατι καινουριο..συνεχισε να ειναι αυτος που ειναι με ολα του τα μειονεκτηματα μιας και ειναι ανθρωπος μαγκια του που ποτε δεν κρυφτηκε και εδειχνε αυτο που ηταν και ειναι.. και μην ξεχναμε τον Θεο Μαραντονα,τον Best, ακομη και ελληνες που ειναι παρα πολλοι..που ολο μεθυσια και γυναικες και τωρα τουσ δειχνουμε και λεμε:"Να ο Ταδε που επαιζε στον Απατιακο για την φανελα" και στην πραγματικοτητα τα τρωγανε απο τα πρακτορεια προπο και το κρατος.. Οποτε μην το σκαλιζουμε γιατι δεν ειναι ολα οσο ομορφα θελουμε να τα λεμε.. και να σας πω και την αληθεια αν με εβριζαν σε αγωνα δεν θα εριχνα μονο μια κουτουλια γιατι το πνευμα του αθλητισμου ξεκινα απο τον Ματερατσι και καταληγει στον Ζινταν..αρα ενας Σωστος αθλητης θα ηταν ο πρωτος που θα εναντιονοταν σε αυτον που παει να χαλασει το αθλημα.. λιγο μπερδεμενο αλλα σκεφτητε το..
KaizerSoze Δημοσ. 10 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2006 O πιο βρωμοστομος και στην πουστια παικτης του ΝΒΑ,που οπως εχει πει ο Τζορνταν την πρωτη φορα που παιξαν αντιπαλοι τον ειχε κανει σκουπιδι και τον βαραγε εκτος φασης, ειναι ο Λαρρυ Μπερντ.Μειωνει αυτο την αξια του Λαρρυ Μπερντ?
Moderators Praetorian Δημοσ. 10 Ιουλίου 2006 Moderators Δημοσ. 10 Ιουλίου 2006 Καλά ο Ζιντάν έχει μια ιστορία πίσω του και είναι/ήταν και γ*μω τους παίκτες. ΟΚ, ως εδώ. Αλλά η κίνηση του ήταν απαράδεκτη, αντιαθλητική και η αποβολή του 100% δικαιολογημένη. Ναι, γίνεται τόσο θόρυβος είναι γιατί αυτό που έκανε, έγινε σε τελικό μουντιαλ, ενώ έπαιζε για την εθνική ομάδα στο τελευταίο παιχνίδι της καριέρας του. Και όπως και να το κάνουμε και απλός παίκτης σε εθνική ομάδα που φτάνει σε τελικό μουντιαλ να είσαι, έχεις κερδίσει πολύ σε σεβασμό και έχεις καταξιωθεί σε πολλά μάτια. Ε δεν καβαλάς το καλάμι (όσο και αν είναι γενικότερα στο χαρακτήρα σου) και κάνεις ότι θέλεις στο γήπεδο. Κάτσε ρε φίλε, ποιος βγήκε τελικά κερδισμένος απο την κουτουλιά; ή μήπως άξιζαν τα 2-3 δευτερόλεπτα "εκδίκησης" τις υπόλοιπες μέρες (ή ποιος ξέρει πόσο χρόνο) θαψίματος και αμαύρωσης της εικόνας σου; Και στην τελική μπορεί να είχε ζοχάδες απο πριν και να τα είδε όλα μπλε, μπορεί να του είπαν κάτι βαρύ, κλπ κλπ... ...αλλά αν αυτο του το είχαν πει πχ στη μεγάλη περιοχή της Γαλλίας θα αντιδρούσε παρόμοια;;;;;; Αν ήταν έτσι θα είχαν γεμίσει τα ματς πέναλτι
ramsakis Δημοσ. 10 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2006 O πιο βρωμοστομος και στην πουστια παικτης του ΝΒΑ,που οπως εχει πει ο Τζορνταν την πρωτη φορα που παιξαν αντιπαλοι τον ειχε κανει σκουπιδι και τον βαραγε εκτος φασης, ειναι ο Λαρρυ Μπερντ.Μειωνει αυτο την αξια του Λαρρυ Μπερντ? Αυτο ακριβως..απλα ισως επειδη εμεισ τους θαυμαζουμε και τους μεγαλοποιουμε εχουμε μεγαλυτερες απαιτησεις..οπως συμβαινει και με αγαπημενα προσωπα π.χ. οι γονεισ μας.. δεν μπορουμε να δεχτουμε οτι υπαρχουν ορια..και μην ξεχναμε οτι οσα φερνει η ωρα δεν τα φερνει ο χρονοσ ολος..δεν σημαινει δηλαδη κατι η χρονικη στιγμη που εγινε το συμβαν..
nontasg Δημοσ. 10 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2006 O πιο βρωμοστομος και στην πουστια παικτης του ΝΒΑ,που οπως εχει πει ο Τζορνταν την πρωτη φορα που παιξαν αντιπαλοι τον ειχε κανει σκουπιδι και τον βαραγε εκτος φασης, ειναι ο Λαρρυ Μπερντ.Μειωνει αυτο την αξια του Λαρρυ Μπερντ? Τότε ο Τζόρνταν γιατί δεν κουτούλιασε τον Λάρι Μπέρντ ούτε μια φορά στα τόσα παιχνίδια??Ή γιατί δεν του έκανε κανά κεφαλοκλείδωμα ας πούμε??Μήπως επειδή ήταν πραγματικός επαγγελματίας ενώ κάποιος άλλος χθες αποδείχτηκε ότι δεν είναι και τόσο επαγγελματίας,αν και πολύ μεγάλος παίκτης???Λέω μήπως..... Και ναι,μειώνει την αξία του Λάρρυ Μπέρντ.....
ramsakis Δημοσ. 10 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2006 nontasg o jordan εχει κατηγορηθει για ξυλοδαρμο μιας γυναικας!και επισης εχει ακομα μπλεξιματα με κατι φοροδιαφυγες απο μια ομαδα που ηταν προεδρος..ειχανε πει και για ξεπλημα χρηματος αλλα τελικα δεν ισχυει..ολοι κατι εχουνε..η μαλλον καλυτερα οσο πιο γνωστος εισαι τοσα περισσοτερα μαθαινει ο κοσμος για σενα ή ισως τοσο περισσοτερο σε πολεμανε..
nontasg Δημοσ. 10 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2006 nontasg o jordan εχει κατηγορηθει για ξυλοδαρμο μιας γυναικας!και επισης εχει ακομα μπλεξιματα με κατι φοροδιαφυγες απο μια ομαδα που ηταν προεδρος..ειχανε πει και για ξεπλημα χρηματος αλλα τελικα δεν ισχυει..ολοι κατι εχουνε..η μαλλον καλυτερα οσο πιο γνωστος εισαι τοσα περισσοτερα μαθαινει ο κοσμος για σενα ή ισως τοσο περισσοτερο σε πολεμανε.. Καλά όλα αυτά,αλλά μες στο γήπεδο τι έκανε??Αυτό είναι το θέμα συζήτησης,δηλ ο επαγγελματισμός του καθενός και όχι η προσωπική ζωή του...
SeXBOX Δημοσ. 10 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2006 Τότε ο Τζόρνταν γιατί δεν κουτούλιασε τον Λάρι Μπέρντ ούτε μια φορά στα τόσα παιχνίδια??Ή γιατί δεν του έκανε κανά κεφαλοκλείδωμα ας πούμε??Μήπως επειδή ήταν πραγματικός επαγγελματίας ενώ κάποιος άλλος χθες αποδείχτηκε ότι δεν είναι και τόσο επαγγελματίας' date='αν και πολύ μεγάλος παίκτης???Λέω μήπως..... Και ναι,μειώνει την αξία του Λάρρυ Μπέρντ.....[/quote'] Μήπως γιατι ο Λάρρυ ήταν θεριό και δεν τον έπερνε τον Τζόρνταν? :p :p
nontasg Δημοσ. 10 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2006 Μήπως γιατι ο Λάρρυ ήταν θεριό και δεν τον έπερνε τον Τζόρνταν? :p :p Λες ε???? :mrgreen: :mrgreen:
ramsakis Δημοσ. 10 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2006 Καλά όλα αυτά,αλλά μες στο γήπεδο τι έκανε??Αυτό είναι το θέμα συζήτησης,δηλ ο επαγγελματισμός του καθενός και όχι η προσωπική ζωή του... Συμφωνοι..εχεις δικιο απλα θελω να πω οτι δεν υπαρχει δικαιολογια σχεδον για τιποτα!ποσες φορες εχεις κανει κατι και το επομενο δευτερολεπτο το εχεις μετανοιωσει?εγω πανω στα νευρα μου εχω βαλει 7-8 φορες γυψο και δεν σου λεω για χτυπημα σε αλλον..μια μερα νευριασα στην δουλεια με ενα μαλλλ..και εσκασα ενα κουτουλιδι στο τραπεζι και τρομαξαν και τελικα ωρηκα το δικιο μου μαζι με μια κορδελα στο κεφαλι και 5 μερες στο κρεββατι..φυσικα και το μετανοιωσα αλλα ακομα δεν μπορω να θυμιθω γιατι το εκανα!!
nontasg Δημοσ. 10 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2006 Συμφωνοι..εχεις δικιο απλα θελω να πω οτι δεν υπαρχει δικαιολογια σχεδον για τιποτα!ποσες φορες εχεις κανει κατι και το επομενο δευτερολεπτο το εχεις μετανοιωσει?εγω πανω στα νευρα μου εχω βαλει 7-8 φορες γυψο και δεν σου λεω για χτυπημα σε αλλον..μια μερα νευριασα στην δουλεια με ενα μαλλλ..και εσκασα ενα κουτουλιδι στο τραπεζι και τρομαξαν και τελικα ωρηκα το δικιο μου μαζι με μια κορδελα στο κεφαλι και 5 μερες στο κρεββατι..φυσικα και το μετανοιωσα αλλα ακομα δεν μπορω να θυμιθω γιατι το εκανα!! Χμμμ....Μπορείς να μου πεις γιατί δεν ξέσπασες σε εκείνον που στη βίδωσε αλλά προτίμησες να ξεσπάσεις στον εαυτό σου...Μήπως επειδή ήσουν στη δουλειά σου και σκέφτηκες ότι θα είχε άσχημες επιπτώσεις σε σένα αν το έκανες αυτό?? Όσον αφορά αυτό που ρώτησες,πολλές φορές,αλλά πάντα φροντίζω να επανορθώσω...Και ο Ζιντάν με το να μη βγει χθες να πάρει το μετάλλιό του κάθε άλλο παρά επαγγελματία ποδοσφαιριστή έδειξε... Μου θύμισε το Βαζέχα που πριν λίγα χρόνια σε έναν τελικό κυπέλλου με τον Πανιώνιο,μετά την ήττα του ΠΑΟ εκνευρισμένος αρνήθηκε να παραλάβει το μετάλλιό του,αλλά αργότερα ζήτησε δημόσια συγγνώμη.Αυτή η συγγνώμη του τον έκανε πραγματικό επαγγελματία φίλε....
KaizerSoze Δημοσ. 10 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2006 Τότε ο Τζόρνταν γιατί δεν κουτούλιασε τον Λάρι Μπέρντ ούτε μια φορά στα τόσα παιχνίδια??Ή γιατί δεν του έκανε κανά κεφαλοκλείδωμα ας πούμε??Μήπως επειδή ήταν πραγματικός επαγγελματίας ενώ κάποιος άλλος χθες αποδείχτηκε ότι δεν είναι και τόσο επαγγελματίας' date='αν και πολύ μεγάλος παίκτης???Λέω μήπως..... Και ναι,μειώνει την αξία του Λάρρυ Μπέρντ.....[/quote'] Aφενος ο Τζορνταν δεν εχει βγει στην καλυτερη αμυντικη πενταδα 3 φορες γιατι χαιδευε τους παικτες Αφετερου ο ιδιος εχει πει οτι ο Μπερντ τον εμαθε πως να "παιζει με το στομα".Αν αμφιβαλλεις ρωτα τον Μπραιον Ρασελ τοτε των Τζαζ τι του ελεγε ο Τζορνταν στους τελικους Επιπλεον στο μπασκετ ειναι πολυ πιο δυσκολο να αντιδρασεις στην πουστια λογω περιορισμενου χωρου Και τελος,παιζει και ο χαρακτηρας ρολο.ΔΕΝ επικροτω την κινηση του Ζινταν,λεω οτι παντα ετσι ηταν,δεν ανακαλυψαμε την Αμερικη χτες το βραδυ Α,και ΟΧΙ,δεν μειωνει την αξια του Λαρυ Μπερντ,οπως δεν μειωνει την αξια του Ντιεγκο που ειπε το 86 οτι "Δεν ειναι ντροπη να κλεβεις τον κλεφτη" και που απο την κοκα ειχε γινει σαν τον Τονυ Μοντανα.Οπως εχει πει ο Ντιεγκιτο "Αν θελετε ηρωες,να κοιτατε την μανα σας και τον πατερα σας.Εμεις ειμαστε ποδοσφαιριστες,δεν ειμαστε ηρωες" Η χθεσινη εικονα του Ζινταν ηταν ενα μαθημα ζωης.Οτι στην ζωη μας δεν υπαρχει το μαυρο και το ασπρο αλλα απειρες αποχρωσεις του γκρι.Οποιος θελει ασπιλες εικονες παιδκων ηρωων να δει καμια ταινια του Μαικλ Μπευ ή του Ρον Χαουαρντ.Ο Ζιζου ειναι ο παικταρας και ο αλητης.Οπως ο Ελβις ηταν ο σουπερσταρ και ο παιδοφιλος.Οπως ο Οσκαρ Ουαιλντ ηταν ο φιλοσοφος και ο εριστικος.
ramsakis Δημοσ. 10 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2006 Χμμμ....Μπορείς να μου πεις γιατί δεν ξέσπασες σε εκείνον που στη βίδωσε αλλά προτίμησες να ξεσπάσεις στον εαυτό σου...Μήπως επειδή ήσουν στη δουλειά σου και σκέφτηκες ότι θα είχε άσχημες επιπτώσεις σε σένα αν το έκανες αυτό?? Τι να σου πω?μηπως ξερω και εγω?αν ημουν ο ζινταν θα τον ειχα κανει μπλε!γενικα ξεσπαω περιεργα γιατι κρατιεμαι και ειμαι και λιγο νευροσπαστος.. Φαντασου στο σχολειο και στο περιβαλλον μου γενικα με ψηλοφοβουνται γιατι λενε αυτος χτυπιεται μονος του φαντασου να πιασει κανεναν στα χερια του! χαζομαρες οτανμ δεν αντιδραμε ηρεμα ολο βλακειες γινονται..παντως καλο ειναι να τα δεχομαστε και να παμε μπροστα..
nontasg Δημοσ. 10 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2006 Εκτός του ότι τόση ώρα συγκρίνουμε NBA με ποδόσφαιρο και αυτή η σύγκριση κάθε άλλο παρά λογική είναι....Άλλο το gaming εκεί,αλλο εδώ... Πχ μπορείς να συγκρίνεις το ράγκμπυ με το soccer???
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.