dimitris74 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2006 Πάντως η αντίδραση του ζινταν ήταν πολύ αντρίκια.Γυρνάω και σκάω κουτουλιδι. Και ενας 2'30 και 300 κιλά με 8 ντάν να ήταν (που δεν θα τολμούσε μαγκίτσες και κλανίτσες ο ζιντάν) θα την έτρωγε την κουτουλιά κανονικότατα. Ασε που και τιποτα να μην είπε ο Ματεράτσι (θα μπορούσε να του ειχε πει "γ@μησε μας και εσυ ρε ζιντάν' date=' τσουρέκια μας τα έκανες"), εφοσον ο ένας και μοναδικός Ζινταν, ο γιγαντας των γηπέδων έριξε κουτουλιά (την 3η έτσι, και οι άλλοι την Αλγερία θα του ειχαν βρίσει) τοτε εκ των πραγμάτων ο Ματεράτσι του ειπε κάτι πολύ χοντρο (α και προς θεου, ο Ζινταν εκει στα σπρωξίματα στα corner δεν έριξε ποτέ καντήλια στην ζωή του). Α και επιπλέον, μονο ο Ζιντάν και 5-6 ακόμα αξίζουν σεβασμό. Οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές είναι τα τσουτσέκια που πρέπει να έχουμε στο γήπεδο (γιατι μόνοι τους δεν μπορούν να παίξουν οι γίγαντες, οι τιτάνες κτλ). Ποιος τον γαμεί τον Ματεράτσι μωρεεεεεε....[/quote'] ενω ο ενας και μοναδικος ματερατσι, την παραμονη της αποφασης για τα στημένα παιχνιδια στην ιταλια απεδειξε με απλά λογια πως μπορείς να κερδίσεις ενα ματς. ολος ο κοσμος περίμενε το φαβορί να παίξει μπάλα και να αποδείξει οτι το ολο σκηνικο που εξελισεται στην ιταλία ειναι η εξαίρεση και οχι ο κανόνας και απλα απέδειξε οτι για να μπορέσεις να βγείς πρώτος αρκει να ξέρεις να παίζεις παρασκηνιακά. Το να εκμεταλευεσαι στιγμές ανθρώπινης αδυναμίας, γιατι ο ζινταν το έχει αποδείξει παλαιότερα και προφανώς πολλοί συμπαικτες του απο την γιουβέντους το ήξεραν οτι θα αντιδράσει γιαυτο κιολας το πήγαν εκει ειναι χειρότερο απο μία κουτουλια που του έσκασε. Γιατι δεν κάνει ζημια η κουτουλια αλλα η νοοτροπία του πονηρού και του ιταλου που χρησιμοποιεί όλα τα μέσα για να κερδίσει.
bandito Δημοσ. 10 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2006 Για μένα, μετά από αυτό που έκανε ο Ζιντάν, πέφτει κάτω από το επίπεδο του "ε, τελικά είναι ένας απλός άνθρωπος όπως όλοι μας". Όχι δεν είναι. Είναι χειρότερος. Γιατί μπορεί και εγώ να υπάρχει η πιθανότητα να χώσω μπουνιά σε κάποιον που θα μου βρίσει τη μάνα, αλλά δεν υπάρχει περίπτωση να το κάνω αν θα είμαι (λέμε τώρα) πρόεδρος της δημοκρατίας. Δηλαδή σύμβολο. Και ο Ζιντάν είχε παραγίνει σύμβολο σε αυτό το Μουντιάλ. Έτσι οπως το θέτεις, καλά έκανε και την έριξε. Το τελευταίο που μας έλειπε είναι politically correct ποδοσφαιριστές. Το τελευταίο βέβαια είναι ένα θέμα. Η FIFA μας τα έχει κάνει ΤΣΟΥΡΕΚΙΑ ΜΕ ΤΟ FAIR PLAY. Έχει μάλιστα βρεί ένα δικό της FAIR PLAY που σημαίνει "Δεν έχει σημασία αν θα του σπάσω τα πόδια, δεν έχει σημασία αν θα τον στείλω εκτος γηπέδων για 6 μήνες, σημασία έχει οτι μετά θα πετάξω την μπάλα έξω. Οι δέ ποδοσφαιριστές το έχουν βρεί το κολπο. Κάνεις επίθεση με 10 παίχτες και αν δεν σου βγεί πέφτει ο ένας κάτω και κα΄νει οτι σφαδάζει, οι φίλαθλοι γιουχάρουν και ο άλλος χάνει την αντεπίθεση. Αυτά βέβαια αν ειναι 0-0 ή αν κερδίζεις. Αν χάνεις, και πολλαπλά κατάγματα να πάθεις, σηκώνεσαι και τρέχεις.
bandito Δημοσ. 10 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2006 ενω ο ενας και μοναδικος ματερατσι' date=' την παραμονη της αποφασης για τα στημένα παιχνιδια στην ιταλια απεδειξε με απλά λογια πως μπορείς να κερδίσεις ενα ματς. ολος ο κοσμος περίμενε το φαβορί να παίξει μπάλα και να αποδείξει οτι το ολο σκηνικο που εξελισεται στην ιταλία ειναι η εξαίρεση και οχι ο κανόνας και απλα απέδειξε οτι για να μπορέσεις να βγείς πρώτος αρκει να ξέρεις να παίζεις παρασκηνιακά. Το να εκμεταλευεσαι στιγμές ανθρώπινης αδυναμίας, γιατι ο ζινταν το έχει αποδείξει παλαιότερα και προφανώς πολλοί συμπαικτες του απο την γιουβέντους το ήξεραν οτι θα αντιδράσει γιαυτο κιολας το πήγαν εκει ειναι χειρότερο απο μία κουτουλια που του έσκασε. Γιατι δεν κάνει ζημια η κουτουλια αλλα η νοοτροπία του πονηρού και του ιταλου που χρησιμοποιεί όλα τα μέσα για να κερδίσει.[/quote'] Και πως ακριβώς εκμεταλλεύτηκε την αδυναμία του ζιντάν; Α ναι ναι, ξερω. Είμαστε ολοι 100% σίγουροι οτι του έβρισε την μανα. Η οχι οχι. Την Αλγερια. Περίεργο πράγμα ρε παιδί μου. Στο μπάσκετ που οι μάνες πάνε και έρχονται γιατι δεν ρίχνουν σε κάθε αγώνα απο 3 κουτουλίδια; Στοιχημα για το αν θα φάει κόκκινη ο ζιντάν υπήρχε; Και αν ναι, με τι απόδοση;
dimitris74 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2006 Εγώ αυτό που κρατάω μετά το σημερινό είναι ένα: Ο Ζιντάν είναι μεγάλος μλκς σαν χαρακτήρας. οπώς όλοι μας εδω στην ελλάδα που κρίνουμε κάποιον απο μια στιγμη. να υποθέσω οτι για σένα ο μαραντόνα ειναι απλά ενα πρεζόνι? Και πως ακριβώς εκμεταλλεύτηκε την αδυναμία του ζιντάν; Α ναι ναι' date=' ξερω. Είμαστε ολοι 100% σίγουροι οτι του έβρισε την μανα. Η οχι οχι. Την Αλγερια. Περίεργο πράγμα ρε παιδί μου. Στο μπάσκετ που οι μάνες πάνε και έρχονται γιατι δεν ρίχνουν σε κάθε αγώνα απο 3 κουτουλίδια; Στοιχημα για το αν θα φάει κόκκινη ο ζιντάν υπήρχε; Και αν ναι, με τι απόδοση;[/quote'] δυο ατομα ξερουν τι ειπωθηκε κανένας άλλος. στην ιστορια του αθλητισμού δεν ειναι μοναδικό το φαινόμενο να συμβαινε αυτο που έγραψα. μπορεις να θυμηθεις κάτι μπανάνες που κουναγαν στην αγγλία στην εξέδρα σε καποιους και το τι συνέβη απο κει και πέρα?
blueviper Δημοσ. 10 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2006 Χώματα του κερατά ήταν οι Ιταλιάνοι στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα. Μπράβο τους που το πήραν, όπως το πήραν, για τους ίδιους και για να χαρούν οι φίλοι τους, αλλά από εκεί κι έπειτα ας μην προσπαθούμε με το στανιό να το ονοματίσουμε αυτό το πράγμα "όμορφο ποδόσφαιρο", γιατί στο τέλος θα χάσουμε τη μπάλα. Δε με δένει τίποτα ούτε με τη Γαλλία, ούτε με την Ιταλία...κρίνω αυτό που είδα και θεωρώ ανάξιο νικητή την Ιταλία με βάση τις ευκαιρίες και την απόδοση της κάθε ομάδας. Δεν αιθεροβατώ φυσικά...ένας αγώνας δεν κερδίζεται με τα παραπάνω, αλλά αυτό δε σημαίνει πως δεν κρίνονται άπαντες σε κάθε επίπεδο στη συνείδηση του κόσμου. Τι να πούμε δηλαδή...πως μάγεψαν οι Ιταλοί παίζοντας πεντόβολα με το Μπουφόν στο μεγαλύτερο μέρος του παιχνιδιού; Aπέναντι στα "γερόντια" και τους "τελειωμένους" του Euro ώρες ώρες δεν μπορούσαν καν να πάρουν τα πόδια τους. Όταν μάλιστα έμειναν οι Αστερίξ με 10 παίχτες και τους έβλεπα να μην μπορούν να κάνουν ούτε μισό σουτ στον ξεχασμένο από θεούς κι ανθρώπους Μπαρτέζ, έφυγαν αυθόρμητα 10 φάσκελα και 5 σιχτήρια για τη σκοπιμότητα (καθότι ανίκανοι δεν είναι). Τόσο χεσμένα δεν παίξαμε εμείς σε ολόκληρο Euro... Και δε νομίζω πως ζήτησε κανείς να παίξουν οι αντίστοιχοι γκλομπερτρότερς για να χαρούμε τσαλίμια. Μην παρερμηνεύουμε επί σκοπώ την καθ' όλα δίκαιη απαίτηση ενός ψυχρού παρατηρητή να δει λίγη ανθρώπινη μπαλίτσα. Οι Γάλλοι δηλαδή δεν ήθελαν το κύπελο κι επέλεξαν να παίξουν πιο στρωτά κι ευχαριστηθήκαμε και 2-3 ενέργειες παραπάνω; Εδώ βέβαια ορισμένοι θεωρούν ιέρεια της θεατρικής τέχνης τη Μιμή Ντενίση...στο αν έπαιξαν μπάλα οι Ιταλοί ή όχι θα συμφωνήσουμε;
Επισκέπτης Δημοσ. 10 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2006 E καλά, μεταξύ μας ...δε τρελαθήκαμε κιόλας! Ένας ματς καλό έκανε, με τους Γερμανούς, στα υπόλοιπα ήταν πολύ μέτρια, ειδικά σήμερα τι στρατηγική είχε? Παιδιά είμαστε πτώμα στην κούραση, ας πάμε στα πέναλτυ και εκεί έχει ο Θεός!! Ή μήπως είδες κάτι άλλο εσύ? Για τα υπόλοιπα ματς, τι να πρωτοπώ; Το ματς με την Γκάνα; Άντε με τις ΗΠΑ το παιχνίδι χάλασε με τις κόκκινες κάρτες. Αλλά με την Τσεχία; Γενικά θεωρείς ότι είναι τυχαίο ότι δε δέχτηκε γκολ; Το ότι οι παίκτες της ομάδας βρίσκονταν σχεδόν πάντα στο κατάλληλο σημείο; Το ότι ομάδα είχε πάντα μέσα όποιους ακριβώς παίχτες χρειαζόταν; Τον Τόνι μπροστά για να κερδίζει τα φάουλ; Τον Πίρλο για να εκτελεί μετά αυτά τα φάουλ; Από τα πλάγια Ζαμπρότα, Γκρόσο, Καμορανέζι και Περότα; Παίχτες που μπορούσαν ν'αλλάξουν την μπάλα με τους κεντρικούς Πίρλο και Τότι τόσο γρήγορα και σε τόσο μικρό χώρο ώστε να δημιουργούνε κενά; Για τον τελικό βασικά, νομίζω ότι το παιχνίδι της Ιταλίας το χάλασε ο διαιτητής που δεν έδινε τα φάουλ στον Τόνι, ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο. Αυτό και μόνο, αν το σκεφτείτε καθαρά, είναι πραγματικά παραπάνω από το μισό παιχνίδι. Γιατί οι ομάδες δεν κάνουν 100 επιθέσεις σε κάθε ημίχρονο, ώστε τα 5 φάουλ που δεν έδωσε να μην σημαίνουν και τίποτα. Γενικά πιστεύω ότι το πόσο καλό είναι το παιχνίδι των Ιταλών, δεν μπορούν να το διακρίνουν πολλοί άνθρωποι. Απλά αναρωτηθείτε πως στο καλό γίνεται και βρίσκονται σχεδόν πάντα στα σωστά σημεία οι αμυντικοί. Ή πως γίνεται και βγάζουν τόσο συχνά τετ-α-τετ. Βέβαια, πιστεύω και κάτι άλλο για τον σημερινό τελικό. Ότι ο Ιακουίντα είναι ο χειρότερος παίχτης που έχει η Ιταλία και κακώς τον χρησιμοποίησε ο προπονητής. Βασικά σε όσα παιχνίδια και να έχει παίξει, πραγματικά δεν έχει κάνει απολύτως τίποτα. Μου είναι ο πιο αντιπαθής απ'όλη την ομάδα. Δεν ξέρει τι να κάνει την μπάλα, που να κινηθεί και γενικά είναι απαράδεκτος παίκτης (τουλάχιστον στην εθνική, γιατί δεν ξέρω αν παίζει καλύτερα με μια άλλη ομαδα). Σπάνια κάνει θετικές ενέργειες (και θετική ενέργεια εγώ κρίνω και το να δώσει μια απλή πάσα έστω). Συνήθως κάνει θέατρα και προσπαθεί να πάρει φάουλ και άλλα τέτοια. Σαχλαμάρες. Όταν λοιπόν ξεκίνησε το 2ο ημίχρονο και η Γαλλία μπήκε φουριόζα, δημιουργήθηκαν προβλήματα στη μεσαία γραμμή. Κατα τη γνώμμη μου, από τον Τότι, αλλά και από τον Ζαμπρότα που έκανε κακή δουλειά στο δεξί άκρο της άμυνας. Πιστεύω όμως ότι ευνόησε και η τύχη τους Γάλλους, γιατί στις συντριπτική πλειοψηφία από τις κόντρες, η μπάλα πήγαινε στον έναν Γάλλο και όχι στους 3 Ιταλούς που βρίσκονταν εκεί γύρω (και μετά σχολίαζε ο εκφωνητής "Καταπληκτική ενέργεια του Ανρί!". Ναι, τι να σου πω. Κλώτσησε τη μπάλα στον αντίπαλο, και του ξαναήρθε. Είμαι σίγουρος ότι το είχε υπολογίσει από πριν. Τέλος πάντων, εδώ του φάνηκε καταπληκτική η εκτέλεση πέναλτυ του Ζιντάν. Άραγε να του φάνηκε το ίδιο καταπληκτική και αυτή του Τρεζεγκέ; ;-) ). Όταν μπήκε ο Ντε Ρόσι, έστρωσε πολύ η άμυνα, και αν παρατηρήσετε, η Γαλλία δεν ξαναέλεγξε το παιχνίδι από εκείνη τη στιγμή. Μέχρι το 60' ήταν ότι έκανε η Γαλλία στο β' ημίχρονο. Απλά χάλασε και η επίθεση της Ιταλίας. Από εκείνο το σημείο το παιχνίδι έγινε ανούσιο. Η Ιταλία έστρωσε την άμυνα της, όπως και ώφειλε. Εγώ αυτό το θεωρώ σωστό στρατηγικό παίξιμο. Και η είσοδος ενός επιθετικού σε εκείνο το σημείο, θεωρώ ότι ήταν σωστή κίνηση. Αλλά αυτός ο επιθετικός θα έπρεπε να είναι ο Τζιλαρντίνο και όχι ο Ιακουίντα. Ο Ντελ Πιέρο δυστυχώς ποτέ δεν έχει αποδώσει ιδιαίτερα με την εθνική ομάδα. Δεν ξέρω γιατί. Μάλλον είναι θεμα χαρακτήρα. Αυτά προς το παρόν.
bandito Δημοσ. 10 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2006 οπώς όλοι μας εδω στην ελλάδα που κρίνουμε κάποιον απο μια στιγμη. να υποθέσω οτι για σένα ο μαραντόνα ειναι απλά ενα πρεζόνι? Λεει σαν χαρακτήρας. Ο Μαραντόνα ήταν και παιχτουρα και πρεζόνι. Η μήπως επειδή ήταν καλός παίχτης δεν ήταν πρεζόνι; Έχει πλάκα παντως πόσο είδωλα έχουμε κάνει τους ποδοσφαιριστές. Αν ο Feynmann εσκαγε κουτουλιές δεν θα έμενε στην ιστορία ως ο φυσικός των Νόμπελ αλλά ως ένας μαλάκας που έσκαγε κουτουλιές.
zaxoys Δημοσ. 10 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2006 Η Ιταλία απότι φάνηκε πέθανε στο τρέξιμο αμέσως μετά το πέτσινο πέναλτυ και μετά πραγματικά δεν μπορούσε να πάρει τα πόδια της. Ο Τότι πραγματικά ήταν σε τραγική κατάσταση , καλά που υπήρχε και ο Πίρλο Εμένα μου κάνει μεγάλη εντύπωση που δεν έβλεπε κανείς οτι η Γαλλία ήταν τραγικά ακίνδυνη με το 4-5-1 .Γύριζε ο Ανρι πίσω να πάρει την μπάλα ή τραβιόταν πλάγια και δεν υπήρχε ούτε 1 ΄παίχτης μέσα στην περιοχή!Στην φάση που ο Μαλουντά έβγαλε μια συρτή σέντρα φάνηκε πολύ καθαρά αυτό ,όπως και στην φάση που ο Αρνι κέρδισετις κόντρες και εβγαλε πάσα.Συνήθως ήταν 3 Γάλλοι με 8 Ιταλούς πίσω ,ήμαρτον. Και επειδή βλέπω πολλούς να κράζουν την Ιταλία ,δηλαδή η Γαλλιά έπαιξε καμια μπάλα της προκοπής?Τους είδαμε και αυτούς μόλις μπήκε το πέναλτυ πως έπαιζαν.
dimitris74 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2006 Λεει σαν χαρακτήρας. Ο Μαραντόνα ήταν και παιχτουρα και πρεζόνι. Η μήπως επειδή ήταν καλός παίχτης δεν ήταν πρεζόνι; Έχει πλάκα παντως πόσο είδωλα έχουμε κάνει τους ποδοσφαιριστές. Αν ο Feynmann εσκαγε κουτουλιές δεν θα έμενε στην ιστορία ως ο φυσικός των Νόμπελ αλλά ως ένας μαλάκας που έσκαγε κουτουλιές. γιαυτο και ανεφερα σε προηγουμενο ποστ την δηλωση του ζινταν για την καταγωγη του και τις επιπτωσεις που ειχε στο κόμμα του λεπεν. γιαυτο και ανέφερα τον μαραντόνα γιατι δεν μπορείς να καταδικάσεις κάποιον απο μια στιγμη. οσο για τον αν ειναι είδωλα, επετρεψε μου να προτιμώ τον ζινταν απο τον καραφώτη και τον νινο. (απο τους εμπορικους γιατι πραγματικά ειδωλα ειναι αλλοι και οχι αυτοι)
akis401 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2006 Και κανείς δεν αναφέρεται στον Ντομενέκ που στο β ημίχρονο ειδικά έκανε μπαμ ότι άμα είχε κι άλλον επιθετικό δίπλα στον Ανρί ίσως τελείωνε και το ματς στην κανονική του διάρκεια....Οι Ιταλοί τα είχαν χαμένα, ρίξε έναν ακόμα επιθετικό μέσα να τους καθαρίσεις. Τουλάχιστον θα βοηθούσε τον Ανρί ο οποίος πρέπει να πέθανε στην κυριολεξία στο τρέξιμο να προσπαθεί να βρίσκεται παντού. Πάντως επιστρέφει εκεί που ήτανε(στις εθνικές μικρών κατηγοριών) και αναλαμβάνει ο Μπλανκ. Για να δούμε τι θα κάνει η Γαλλία τα επόμενα χρόνια με την αλλαγή σε αρκετούς παίκτες που σταματάνε. Και ειλικρινά δεν καταλαβαίνω μερικούς γιατί τόσο μεγάλο ζόρι με την κάθε Εθνική ομάδα. Άντε συμπαθούμε κάποιους, χαρήκαμε-στεναχωρεθήκαμε αλλά παράδειγμα με την Ιταλία προς τι αυτό το ζόρι που πήρε το Παγκόσμιο και πανηγυρισμοί και καλύτερη-χειρότερη ομάδα, who cares για την κάθε Ιταλία σε τελική ανάλυση. Μας δένει τίποτα με όλους αυτούς? Manuel....μάλλον διαφορετικό μουντιάλ είδαμε....
Επισκέπτης Δημοσ. 10 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2006 Εδώ βέβαια ορισμένοι θεωρούν ιέρεια της θεατρικής τέχνης τη Μιμή Ντενίση...στο αν έπαιξαν μπάλα οι Ιταλοί ή όχι θα συμφωνήσουμε; Ας κρατήσω την τελευταία σου πρόταση και ας σχολιάσω: αφού παραδέχεσαι ότι οι πολυπλοκότητα των ανθρώπων είναι τόσο μεγάλη, γιατί δυσκολεύεσαι να αποδεχθείς ότι κάποιος μπορεί να θαυμάζει το ποδόσφαιρο σκοπιμότητας; Ή ότι η συνείδηση του κόσμου δεν είναι κάτι συγκροτημένο και αντικειμενικό; Ή ότι ο ψυχρός παρατηρητής μπορεί και να μην θέλει να δει αυτό που ονομάζεις ανθρώπινη μπαλίτσα; Γενικά χρησιμοποιείς πολλά επίθετα και ορισμούς που παραπέμπουν σε μια άποψη ότι τα πράγματα είναι αντικειμενικά και απλώς υπάρχουν κάποιοι που δεν το αντιλαμβάνονται ή προσπαθούν να αλλάξουν τα δεδομένα για κάποιους άλλους λόγους (πχ συναισθηματικούς). Και είναι δύσκολο να σου απαντήσει κανείς, γιατί με τους ορισμούς που θέτεις, τα πράγματα βγάζουν πάντα σε πολύ συγκεκριμένα μονοπάτια (έχεις διαβάσει πολύ Ένγκελς να υποθέσω; Είσαι φαν του διαλεκτικού υλισμού; Απάντα σε παρακαλώ στο τελευταίο. Θα με φάει η περιέργεια). Είναι ο βασικός λόγος που διαφωνούμε εμείς οι δύο (από εμπειρία μου και από άλλες συζητήσεις, στις οποίες μπορεί και να μην έγραψα, αλλά διάβαζα αυτά που έγραψες εσύ). Ποτέ μου δεν πίστεψα στην αντικειμενικότητα.
nmtray2 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2006 Μπορεις να σκεφτεις οτι καποιους τους πειραξε πολυ που το πηρε η Ιταλια... Forza
Επισκέπτης Δημοσ. 10 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2006 οπώς όλοι μας εδω στην ελλάδα που κρίνουμε κάποιον απο μια στιγμη. να υποθέσω οτι για σένα ο μαραντόνα ειναι απλά ενα πρεζόνι? Αν και με κάλυψε ο bandito (του οποίου την άποψη που έγραψε παραπάνω by the way δε έχει νόημα να σχολιάσω, γιατί απλά τη σέβομαι και δεν έχω κάποια συγκεκριμένη απάντηση) όσον αφορά το κρίνω από μια στιγμή, εξαρτάται από το ποιά είναι αυτή η στιγμή. Αμα μου φέρεις κάποιον που έζησε μια ζωή υπόδειγμα, αλλά σε "μια στιγμή" πάτησε ένα κουμπί και σκότωσε 1000 ανθρώπους, δε θα αγνοήσω την "στιγμή". Και δεν τον έκρινα από μια οποιαδήποτε στιγμή του τον Ζιντάν. Τον θυμόμουν και εγώ να έχει ξανακάνει τέτοια πράγματα. ΑΛΛΑ! όχι στο τελευταίο παιχνίδι της ζωής του, όχι σε τελικό παγκ. κυπέλλου, όχι στα τελευταία 10 λεπτά του αγώνα, όχι για τόσο ασήμαντο λόγο και όχι όταν έχει προηγηθεί όλος αυτός ο ντόρος γύρω από το όνομα του τόσον καιρό. Ίσως σε κάποια άλλη στιγμη να τον δικαιολογούσα κάπως, αλλά όχι σε εκείνη.
Επισκέπτης Δημοσ. 10 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2006 Manuel....μάλλον διαφορετικό μουντιάλ είδαμε.... Να δω πόσες φορές θα χρειαστεί να το γράψω. Τα ίδια πράγματα που βλέπετε και εσείς βλέπω και εγώ. Απλά τα αντιλαμβάνομαι με διαφορετικό τρόπο και θαυμάζω διαφορετικά πράγματα. Ο λόγος που υποστηρίζω τη Ιταλία (εδώ και πάρα πολλά χρόνια, in fact από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου) δεν είναι επειδή έχω κάποιο δέσιμο με αυτή τη χώρα. Απλά πάντα θαύμαζα το ποδόσφαιρο που παίζει. Όπως και πολλοί θαυμάζουν τη Βραζιλία για τον ίδιο λόγο. Και εγώ δυσκολεύομαι να καταλάβω τι σας αρέσει στο ποδόσφαιρο που παίζει η Βραζιλία, αλλά δε σχολιάζω "Μπα... μάλλον κάτι άλλο θα είδατε και όχι αυτό που είδα εγώ".
akis401 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2006 Μανουελ, κανένα πρόβλημα, σεβαστό αυτό που λες, αλλά όταν βλέπω κάτι για να διασκεδάζω, είτε θέατρο, είτε κινηματογράφος, είτε ποδόσφαιρο, δεν θέλω να χασμουριέμαι ή να με παίρνει ο ύπνος....Και δεν υποστηρίζω καμμια Βραζιλία ή οτιδήποτε άλλο. Αλλά μη μου λες για τον Τότι (το είπες παραπάνω) που κατα γενική ομολογία πέρασε το μουντιάλ και δεν τον άγγιξε καθόλου...Και έλεος ότι χάλασε ματς ο διαιτητής, ήτανε μακράν από τις καλύτερες διαιτησίες που είδα, λες και η Ιταλία βγήκε μπροστά στο δεύτερο για να μη δίνει φάουλ στον Τόνι. Και εγώ εσύ και άλλοι 10 να πάμε να παίξουμε ,που λέει ο λόγος, και κλειστούμε όλοι πίσω όπως έκαναν οι Ιταλοί σήμερα, πίστεψέ με, δεν φαντάζεσαι πόσες μπαλλιές θα κόψουμε και πόσες φορές θα"βρεθούμε στο κατάλληλο σημείο". Τα τετ α τετ που τα είδες? Εγώ δεν είδα κανένα πάντως. Και τέλος ποδόσφαιρο για με΄να είναι γκολ και όπως πολύ σωστά είπες πριν οι Ιταλοί νοιάζονταν για την άμυνά τους και μόνο. Οι Γάλλοι μπορεί να μην έκαναν φοβερά πράματα αλλά διέκρινες ότι προσπαθούσαν τουλάχιστον. Και μη ξεχνάς και πόσο βρώμικοι παίκτες είναι στην πλειοψηφία τους και θεατρίνοι φυσικά.(Κατούζο-Ρόσσι που μπήκε μετά) ειδικά ο Κατούζο είναι από τα μεγαλύτερα κ@@@@@@α των γηπέδων.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.