Προς το περιεχόμενο

World Cup 2006

4saken

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Τι θες δηλαδή...να διαπιστώσουν 100% ταύτιση με αυτό του πίθηκα; :twisted:

Τείνω να καταλήξω πως μια δεξιόστροφη καλαμιά στο αριστερό του testicle' date=' θα ήταν ιδανική τιμωρία.[/quote']

Αρχίζω να πιστεύω πως ξεφύγαμε λίγο.....Μάλλον φταίει η ηλεκτρομαγνητική ενέργεια.......:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Δημοσ.

Σκεψου ομαδα με Ζινταν-Φιγκο.Να βαζουν τον αλλο αναμεσα και να αρχιζουν τις κουτουλιες και να τον ανουν εκρεμμες μπρος πισω

Η ακομα καλυτερα,Ζινταν-Φιγκο-Τοτι

Ο Ζινταν μπροστα,ο Φιγκο πισω απο Ματερατσι,να τον στελνουν μπρος πισω με κουτουλιες και καθετα ο Τοτι να προσπαθει να πετυχει με φτυσιες το ανθρωπινο-εκρεμμες,σαν τα Αηδονακια,το Λουναπαρκ θα ειναι

Δημοσ.
Σκεψου ομαδα με Ζινταν-Φιγκο.Να βαζουν τον αλλο αναμεσα και να αρχιζουν τις κουτουλιες και να τον ανουν εκρεμμες μπρος πισω

Η ακομα καλυτερα' date='Ζινταν-Φιγκο-Τοτι

Ο Ζινταν μπροστα,ο Φιγκο πισω απο Ματερατσι,να τον στελνουν μπρος πισω με κουτουλιες και καθετα ο Τοτι να προσπαθει να πετυχει με φτυσιες το ανθρωπινο-εκρεμμες,σαν τα Αηδονακια,το Λουναπαρκ θα ειναι[/quote']

..........................Τι είπε ο άνθρωπος.............................

:mrgreen: :mrgreen: :confused: :confused: :shock: :shock:

Δημοσ.

Το καλοκαιρι παντα βγαινει ο καφρος απο μεσα μου

(τον χειμωνα ετσι κιαλλιως ειναι παντα εξω....

...ο καφρος)

Δημοσ.

Εμένα πάντος πριν μου ήταν αδιάφορος.. Τώρα νομίζω πως τον "πάω" τον ζιζου!

και για όσους λένε οτι δεν το κάνεις αυτό σε τέτοιου επιπέδου αγώνες, ότι επαγγελματίας κ να σαι, εκείνη την στιγμή δεν σκέφτεσαι.. ο τύπος ήταν κουρασμένος, χτυπημένος, εκνευρισμένος κτλ, ε, τα πηρε κ τον κοπανησε

Δημοσ.

Ανοητε η Πηνελοπη δεν ειχε μνηστηρες,ελειπε ο βλακας ο Οδυσσεας και τελειωσαν τα λεφτα οποτε εκανε το σπιτι μπουρδελο.Ολοι αυτοι ηταν οι πελατες για να βγει το μεροκαματο.Κια δεν υφαινε σε κανενα αργαλιο,σεντονια αλλαζε

υγ. Τι ειναι αυτη η ερωτηση?Τεστακι?

Δημοσ.

υγ. Τι ειναι αυτη η ερωτηση?Τεστακι?

Lost δεν βλέπεις??Καλά,ξέχνα το,η απάντηση είναι 108....Σου λέει κάτι???:mrgreen: :mrgreen:

Δημοσ.
Ανοητε η Πηνελοπη δεν ειχε μνηστηρες' date='ελειπε ο βλακας ο Οδυσσεας και τελειωσαν τα λεφτα οποτε εκανε το σπιτι μπουρδελο.Ολοι αυτοι ηταν οι πελατες για να βγει το μεροκαματο.Κια δεν υφαινε σε κανενα αργαλιο,σεντονια αλλαζε

υγ. Τι ειναι αυτη η ερωτηση?Τεστακι?[/quote']

OFF TOPIC

αλλαγή σεντονιών τόσα

ύφανση αργαλιού τόσα

κεντάς πάλι.

OFF TOPIC

Πάλι συνέπεσε το τρόπαιο με τις κατηγορίες.

Επισκέπτης
Δημοσ.

VIVA ITALIA!

Μια που ακούγονται πολύ επιθετικά πράγματα για κατενάτσιο, ξεφτίλες κτλ ας γράψω και εγώ κάπως επιθετικά:

Όσοι θέλετε να δείτε τσίρκο, να πάτε να δείτε τσίρκο. Το ποδόσφαιρο είναι μια μάχη και το ζητούμενο είναι να κερδίσεις. Όχι να κάνεις τον καραγκιόζη και να σε βλέπει το κοινό να κάνεις κωλοτούμπες. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί βλέπετε ποδόσφαιρο αυτοί που σκέφτεστε έτσι. Καθίστε και δείτε τους διάφορους ζογκλερ. Τους έχετε δει ποτέ πώς κάνουν με μια μπάλα; Απίστευτοι είναι! Τι Ροναλντίνιο και σαχλαμάρες. Καμία σχέση! Πολύ καλύτεροι αυτοί. Δείτε λοιπόν αυτούς και αφήστε σε εμάς που μας αρέσει, το έξυπνο, στρατηγικό και κυρίως ομαδικό παιχνίδι που λέγεται ποδόσφαιρο. Αυτά και ελπίζω να προσέχονται κάπως περισσότερο οι εκφράσεις ορισμένων.

ΥΓ. Φυσικά και η Ιταλία είναι η καλύτερη ομάδα στον κόσμο αυτή τη στιγμή (σε επίπεδο εθνικών ομάδων) και δεν ακούω τίποτα. Όποια και να μου βάλετε απέναντι, δεν είχε καλύτερη απόδοση συνολικά στο μουντιάλ.

εδιτ:

ΥΓ2. Για τον Ζιντάν στο σχετικό τόπικ γιατί έχω μπόλικα να πω.

Δημοσ.

Πάντως η αντίδραση του ζινταν ήταν πολύ αντρίκια.

Γυρνάω και σκάω κουτουλιδι. Και ενας 2'30 και 300 κιλά με 8 ντάν να ήταν (που δεν θα τολμούσε μαγκίτσες και κλανίτσες ο ζιντάν) θα την έτρωγε την κουτουλιά κανονικότατα. Ασε που και τιποτα να μην είπε ο Ματεράτσι (θα μπορούσε να του ειχε πει "γ@μησε μας και εσυ ρε ζιντάν, τσουρέκια μας τα έκανες"), εφοσον ο ένας και μοναδικός Ζινταν, ο γιγαντας των γηπέδων έριξε κουτουλιά (την 3η έτσι, και οι άλλοι την Αλγερία θα του ειχαν βρίσει) τοτε εκ των πραγμάτων ο Ματεράτσι του ειπε κάτι πολύ χοντρο (α και προς θεου, ο Ζινταν εκει στα σπρωξίματα στα corner δεν έριξε ποτέ καντήλια στην ζωή του).

Α και επιπλέον, μονο ο Ζιντάν και 5-6 ακόμα αξίζουν σεβασμό. Οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές είναι τα τσουτσέκια που πρέπει να έχουμε στο γήπεδο (γιατι μόνοι τους δεν μπορούν να παίξουν οι γίγαντες, οι τιτάνες κτλ). Ποιος τον γαμεί τον Ματεράτσι μωρεεεεεε....

Δημοσ.

Αν καθόμαστε και λέμε τοσα για τον ζιζού, τοτε τι θα επρεπε να πουμε για τον Τότι που οι κλοτσιές και οι ροχάλες πάνε σύννεφο.

Δημοσ.
VIVA ITALIA!

ΥΓ. Φυσικά και η Ιταλία είναι η καλύτερη ομάδα στον κόσμο αυτή τη στιγμή (σε επίπεδο εθνικών ομάδων) και δεν ακούω τίποτα. Όποια και να μου βάλετε απέναντι, δεν είχε καλύτερη απόδοση συνολικά στο μουντιάλ.

E καλά, μεταξύ μας ...δε τρελαθήκαμε κιόλας! Ένας ματς καλό έκανε, με τους Γερμανούς, στα υπόλοιπα ήταν πολύ μέτρια, ειδικά σήμερα τι στρατηγική είχε? Παιδιά είμαστε πτώμα στην κούραση, ας πάμε στα πέναλτυ και εκεί έχει ο Θεός!! Ή μήπως είδες κάτι άλλο εσύ?

Επισκέπτης
Δημοσ.

Είμαι πραγματικά έξω φρενών με τον Ζιντάν! Και η αλήθεια είναι ότι εκνευρίζομαι ακόμα περισσότερο όταν βλέπω να τον υπερασπίζονται και να αντιμετωπίζονται γενικά οι άνθρωποι με 2 μέτρα και 2 σταθμά.

Ωραία λοιπόν, ο Ζιντάν δικαιολογείτε που εκνευρίστηκε γιατί "ε, άνθρωπος είναι". Ο Ματεράτσι όμως, δε δικαιολογείται με τίποτα να εκνευριστεί και να ΜΙΛΗΣΕΙ (ούτε καν να απλώσει χέρι ή "κεφάλι") και έχουμε φτάσει να λέμε μέχρι και ότι το έκανε προβοκατόρικα. Αν είναι δυνατόν! Απίστευτο ανέκδοτο! Όποιος βλέπει την φάση και έχει μάτια, ξέρει. Αυτά γιατί δεν αντέχω την ίδια στιγμή που προσπαθούμε να δικαιολογήσουμε με τα χίλια τον Ζιντάν για μια κουτουλιά, να μην μπορούμε να αναγνωρίσουμε στον άλλο το δικαίωμα να μιλήσει που (ΠΡΟΣΟΧΗ!), όλα αυτά λέγονται χωρις ΚΑΝ να ξέρουμε τι του έχει πει, έτσι; Εγώ πάντως κρίνοντας από το βίντεο, θεωρώ ότι ο Ζιντάν του λέει πρώτος κάτι. Του απαντάει. Ο Ζιντάν ξαναλέει μια κουβέντα και πάει να φύγει. Και φεύγοντας, του ψιθυρίζει ΜΙΑ λέξη (αν έχω δει καλά). Δε νομίζω ότι σε μια λέξη πρόλαβε να του βρίσει μάνα, πατρίδα ή και εγώ δεν ξέρω τι άλλο. Αλλά και συν τοις άλλοις, δεν είναι καν αυτό το θέμα. Το θέμα είναι ότι αυτόν τον κρίνουμε αδικαιολόγητο (που δεν κουβαλάει καν στους ώμους του το όνομα του Ζιντάν και αυτό είναι απόλυτα ελαφρυντικό).

Για μένα, μετά από αυτό που έκανε ο Ζιντάν, πέφτει κάτω από το επίπεδο του "ε, τελικά είναι ένας απλός άνθρωπος όπως όλοι μας". Όχι δεν είναι. Είναι χειρότερος. Γιατί μπορεί και εγώ να υπάρχει η πιθανότητα να χώσω μπουνιά σε κάποιον που θα μου βρίσει τη μάνα, αλλά δεν υπάρχει περίπτωση να το κάνω αν θα είμαι (λέμε τώρα) πρόεδρος της δημοκρατίας. Δηλαδή σύμβολο. Και ο Ζιντάν είχε παραγίνει σύμβολο σε αυτό το Μουντιάλ. Και εγώ αυτό που άκουγα όλες αυτές τις μέρες ήταν το πόσο ηθικός είναι και δεν εκνευρίζεται κτλ. Παίζει το τελευταίο του παιχνίδι, είναι τελικός παγκοσμίου κυπέλλου, τον βλέπουν 1 δις άνθρωποι, είναι σύμβολο τόσων ανθρώπων και κάνει τέτοιο πράγμα; Όχι φίλοι μου. Δεν έπεσε απλά από το βάθρο του και έγινε ένας από εμάς. Έπεσε πολύ πιο χαμηλά. Μιλάμε για απίστευτο εγωισμό και κακό χαρακτήρα.

Εννοείτε βέβαια ότι η κρίση, αφορά τον χαρακτήρα του Ζιντάν. Δε θα μπω στον κόπο να κρίνω κοινωνικά φαινόμενα του τύπου "απογοήτευσε θαυμαστές, την χώρα του" κτλ κτλ, γιατί δε με απασχολούν και τόσο. Ίσως είναι και καλό να απογοητευτούν οι θαυμαστές του, για να καταλάβουν και ορισμένα πράγματα για τη ζωή και τους ανθρώπους, αυτοί που τους αρέσει να φτιάχνουν θεούς και ινδάλματα.

Εγώ αυτό που κρατάω μετά το σημερινό είναι ένα: Ο Ζιντάν είναι μεγάλος μλκς σαν χαρακτήρας.

Τα υπόλοιπα, δε με απασχολούν ιδιαίτερα, γιατί δε θεωρώ ότι θα γίνει και κάτι φοβερό.

Σημειώνω πάντως, ότι δεν απαντώ σε αυτούς που θεωρούν τις πράξεις του αυτές μαγκιά του. Δικαιώμα σας είναι να κρίνετε μια πράξη ή έναν χαρακτήρα ως μαγκιά ή ότιδήποτε άλλο. Εγώ πάντως, τους ανθρώπους που κοιτάνε μόνο τον κώλο τους και έχουν τρομακτικό ΕΓΩ, τους λέω μλκς. Καταλαβαίνω ότι αυτό είναι θέμα προσωπικής άποψης και υπάρχουν πολλοί όπως ο ΚάιζερΣόζε ας πούμε (Κάιζερ σε αναφέρω γιατί πιστεύω ότι δε θα παρεξηγηθείς, έτσι ;-) ) που διαφωνούν. Ξαναλέω ότι δεν απαντώ σε αυτούς.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...