Προς το περιεχόμενο

World Cup 2006

4saken

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Kaizer οταν παιζεις στην εθνικη ομαδα της χωρας σου,οφειλεις να εισαι σοβαρος.Τουλαχιστον σεβασου την ιστορια,και τη φανελα μιας εθνικης ομαδας..(αφου δε σεβεσαι το ονομα σου,τους οπαδους σου)Ακους εκει παιδια...

Επισης,του Ζινταν δεν του χαριστηκε τιποτα,αλλα και αυτος οφειλει στην εθνικη του ομαδα..(να δω με την εθνικη αλγεριας σε ποσους τελικους θα πηγαινε!)Ειναι αμοιβαια η σχεση με την εθνικη ομαδα...

Δημοσ.
Μια χαρα τον πιανανε...και στις 2 περιπτωσεις εφυγε με κοκκινη.Οπως σημερα.Ειπαμε,ο τυπος ετσι φερεται.Σε οποιον αρεσει

Ναι ρε το ξέρω ότι πάντα τον τσακώνανε......Άκου να σου πω όμως...Όταν παίζεις ένα παιχνίδι πρέπει να ακολουθείς τους κανονισμούς...Ιδίως αν θες να λέγεσαι επαγγελματίας...Δεν μπορείς οπότε σου τη δώσει(δικαιολογημένα ή μη) να κάνεις ό,τι σου κατέβει...Μην τα γμε όλα,είπαμε....

Και να σε ρωτήσω και κάτι??αν ο Zidane ένοιωθε ότι δικαιολογημένα έκανε αυτο που έκανε,γιατί δε βγήκε να πάρει το μετάλλιό του???:-? :-?

Δημοσ.

Ερωτηση,δηλαδη στο 11ο πεναλτυ,ενω θα υπαρχει 11ος παικτης θα βαρεσει παλι 2η φορα ο 1ος,οπως θα κανουν οι αλλοι που ουτως η αλλως θα βαρεσει 2 φορες ο 1ος?

Αυτο μου φαινεται ευνοει τους 11,διοτι μπορει να αποκλεισει τον τερματοφυλακα ενω οι 10 αναγκαστικα θα τον βαλουν να βαρεσει

Δημοσ.
Και να σε ρωτήσω και κάτι??αν ο Zidane ένοιωθε ότι δικαιολογημένα έκανε αυτο που έκανε,γιατί δε βγήκε να πάρει το μετάλλιό του???:-? :-?

Γιατι μπορει να ειχε νευρα

Μπορει να ξενερωσε που χασαν.Εγω σου λεω και οι υπολοιποι που πηγανε,αν δεν τους υποχρεωνανε κανεις δεν θα καθοταν να παρει του 2ου το μεταλλιο

Δημοσ.

Δεν ξέρω πως γίνεται, κι εγώ σήμερα το έμαθα..πάντως ένας από τους 11 μένει έξω,,, τερματοφύλακας ή κανένας χέστης :P

Δημοσ.

πωπω αυτο θα πει ινσομνια και μπλα μπλα!!!

σε 2 ωρες 6 σελιδες!!!!

εγω παλι σοκαριστικα αρχικα, αλλα καλα του κανε ρε επρεπε να τον κλωτσησει και κατω στο εδαφος οταν επεσε :D

Δημοσ.
πωπω αυτο θα πει ινσομνια και μπλα μπλα!!!

σε 2 ωρες 6 σελιδες!!!!

εγω παλι σοκαριστικα αρχικα' date=' αλλα καλα του κανε ρε επρεπε να τον κλωτσησει και κατω στο εδαφος οταν επεσε :D[/quote']

κλωτσιά στα μούτρα έπρεπε να του χώσει μέχρι που να μην μπορεί να τον αναγνωρίσει ούτε η αστυνομία.

Δημοσ.
κλωτσιά στα μούτρα έπρεπε να του χώσει μέχρι που να μην μπορεί να τον αναγνωρίσει ούτε η αστυνομία.

Θα τον αναγνώριζε από τα δόντια....:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Δημοσ.
Θα τον αναγνώριζε από τα δόντια....:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

τι του χωσε κεφαλιά μωρε. Πολύ φλωριά (γάλλος δεν είναι). Έπρεπε να του σκάσει μια γονατιά στην μούρη τραβώντας το κεφάλι προς το γόνατο του. Μετά θα σου λεγα εγώ αν θα χε δόντια να τον αναγνωρίσουν

Δημοσ.
Kaizer οταν παιζεις στην εθνικη ομαδα της χωρας σου,οφειλεις να εισαι σοβαρος.Τουλαχιστον σεβασου την ιστορια,και τη φανελα μιας εθνικης ομαδας..(αφου δε σεβεσαι το ονομα σου,τους οπαδους σου)Ακους εκει παιδια...
Και αμα σου βριζει ο αλλος την μανα εσυ τι θα κανεις ΑΜΑ ειναι στον χαρακτηρα σου?Αλλοι μπορει να γελαγανε κιολας

Αλλα οπως λεει το ανεκδοτο με τους Κρητικους

Ανταλλασεις το μαχαιρι σου με αυτο το ρολοι?

Και ιντα θα πω αν μου μαγαρισουν τσι αδελφη?3 παρα τεταρτο?

Επισης,του Ζινταν δεν του χαριστηκε τιποτα,αλλα και αυτος οφειλει στην εθνικη του ομαδα..(να δω με την εθνικη αλγεριας σε ποσους τελικους θα πηγαινε!)Ειναι αμοιβαια η σχεση με την εθνικη ομαδα...

Νομιζω οτι ολα αυτα τα χρονια μια χαρα τους ξεπληρωσε οτι τον βαλανε στην Εθνικη.Δεν νομιζω οτι τους χρωσταει τιποτα.

Και εξαλλου απο οικονομικης πλευρας και ο Γκιγκς ο κακομοιρης στην Ουαλια παιζει αλλα τα συμβολαια-συμβολαια και η προβολη προβολη.Ενω ο Σανιολ δεν νομιζω να περνει τα φραγκα ή να εχει την εκτιμηση του Γκιγκς και ας παιζει στην Γαλλια

Καλη η Εθνικη αλλα ο Ζιζου ΔΕΝ ΧΡΩΣΤΑΕΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ.

Χρωστας οταν καποιος σε βοηθησει ή σου κανει μια χαρι.Εφοσον εχεις κανει οτι μπορεις για να τον ξεπληρωσεις δεν του χρωστας τιποτα.

Αν εσενα σε παρει ενα καθηγητης υπο την επιβλεψη του αλλα και συ του γραψεις μια εργασια που θα κανει το ονομα του γνωστο,αν ο γιος του ξερω γω αρχισει να σε βριζει δεν θα του σκασεις μπουκετο?

Αμα το παμε ετσι και στην Γιουβε τον μαθαμε αλλα οι κοκκινες-κοκκινες.Αυτο ειναι το τιμημα!!Αν θες να βαλεις τον Ζινταν στην μηχανη σου,υποχρεουσε να δεχτεις οτι μπορει να σε αφησει ανα πασα στιγμη με 10

Δημοσ.
τι του χωσε κεφαλιά μωρε. Πολύ φλωριά (γάλλος δεν είναι). Έπρεπε να του σκάσει μια γονατιά στην μούρη τραβώντας το κεφάλι προς το γόνατο του. Μετά θα σου λεγα εγώ αν θα χε δόντια να τον αναγνωρίσουν

Υπάρχει και το τεστ DNA....:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Δημοσ.

Έκανε το κομμάτι του ο Ζιζού, σύμφωνοι, δεν είναι δούλος κανενός, σύμφωνοι, έμεινε αυθεντικός, σύμφωνοι. Και γω εντελώς "αυθεντικά" αν τον συναντήσω ποτέ θα του ζητήσω ένα αυτόγραφο και θα του πω "τι μαλάκας άντρας που σαι"! Ο καθένας κρίνεται από τις επιλογές του και όλος ο κόσμος θα τον κρίνει (εκτός των άλλων μαγικών στιγμών που μας έχει προσφέρει) και για αυτό που επέλεξε ως τελευταία του ποδοσφαιρική ενέργεια...

Δημοσ.
Υπάρχει και το τεστ DNA....:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Τι θες δηλαδή...να διαπιστώσουν 100% ταύτιση με αυτό του πίθηκα; :twisted:

Τείνω να καταλήξω πως μια δεξιόστροφη καλαμιά στο αριστερό του testicle, θα ήταν ιδανική τιμωρία.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...