john1987 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2006 Καλα kaizer χαλαρωσε,δεν επαιζε σε καμμια φιεστα,επαιζε στον τελικο του Μουντιαλ και ηταν αρχηγος εθνικης ομαδας...Ηταν υποχρεωση του να φερθει οχι σαν κυριος,αλλα τουλαχιστον σαν επαγγελματιας... Εγω παντως,δε θα παψω να τον γουσταρω τρελα..Ναι,μου την εσπασε λιγακι αυτο που εκανε,αλλα θεωρω οτι παλι στα πεναλτι θα πηγαινε ο αγωνας,και παλι οι Ιταλοι θα το επαιρναν...Απλα,δεν επρεπε ετσι να τελειωσει την καριερα του... PS:να σημειωθει βεβαια,οτι εφαγε αρκετο ξυλο σημερα,οτι ηταν τραυματισμενος και παλι επαιζε,ωστοσο τιποτα δε δικαιολογει την συμπεριφορα του...
random Δημοσ. 10 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2006 Καλός ο Ζινεντίν αλλα όχι και για να πάρει μόνος του 2 παγκόσμια. 1 πήρε και ενα τελικό. καλά ειναι. με αηδίασαν όλοι με την αγιοποίηση Ζιντάν , 15 μέρες τώρα, επειδή έκανε 2 καλά παιχνίδια. διαβάστε το κείμενο παρακάτω, γραμμένο στις 19 Ιουνίου 2006 http://dribblendrink.blogspot.com/2006/06/blog-post_115073350234719173.html Το παιδί και το γκέτο ....Τώρα που βλέπω τον Ζιντάν σε πτώση πριν την πρόσκρουση το θυμήθηκα ξανά.... Γιατί οι Αμερικάνοι, που έχουν πει άπειρες βλακείες, μάλλον πέτυχαν διάνα, όταν είπαν πως «you can take the kid out of the ghetto, but you canʼt take the ghetto out of the kid». Στην περίπτωση του, παρά τα δισεκατομμύρια, το φαινομενικά ήρεμο παρουσιαστικό, την καραφλίτσα , τα τέσσερα παιδιά και την καταξίωση, το γκέτο της Μασσαλίας επιστρέφει μερικές φορές ,το βλέμμα θολώνει και το άδοξο τέλος έρχεται. Και είναι πραγματικά κρίμα. Εγώ, τον Ζινεντίν θα τον θυμάμαι κυρίως για το ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ γκόλ που εβαλε σε ενα τελικό CL, για τα 2 με τη Βραζιλία, και μετά για μερικές ντρίπλες του. Αλλα πολλοί συμπατριώτες του θα τον συνδέουν πάντα με ενα χαμένο Π.Κ. και τα δύο του αξίζουν. παικταράς είπαμε, αλλα οχι και άγιος.
nontasg Δημοσ. 10 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2006 καλά του κάνε μώρε. Ακόμα καλύτερα θα τανε να του χωνε ένα μπουκετίδι να δούμε αίμα και θέαμα. Με σιδερογροθιές θα ήταν ακόμα καλύτερα.... Καλά δε βαρέθηκες να φτιάχνεις συνέχεια καινούργιο χρήστη??? :mrgreen: :mrgreen: χαχαχα χεχεχε χιχιχι χοχοχο
nontasg Δημοσ. 10 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2006 αυτός ο nontas το χει παρακάνει. Καλά λέω εγώ πως οι απόφοιτοι των ιεκ δεν πρέπει να έχουν δικαίωμα λόγου ούτε στα forum Για να το λες εσύ μάλλον δίκιο θα έχεις....
blueviper Δημοσ. 10 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2006 Οι Γάλλοι είχαν το ίδιο πρόσωπο που έδειξαν σε όλα τα ματς, άχρωμοι και άκεφοι, χωρίς ίχνος πάθους. Μια ομάδα στην παρακμή της. Μάλλον αυτοί που έχουν αναγάγει σε μέγα ζήτημα την κουτουλιά του Ζιντάν δεν τον έχουν ξαναδεί να παίζει μπάλα. Ο Ζιντάν ήταν σε όλη[/b'] του την καριέρα ακριβώς έτσι. Έπαιζε τη μπαλάρα του, έριχνε και τις ψιλές του. Και μετά από αυτό, ακολουθεί το διεθνές σύμβολο των τυφλών: Παρακαλείσθε να το χρησιμοποιείτε σε ανάλογες περιπτώσεις, για την αποφυγή περιττών flames.
john1987 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2006 Ρε παιδια μπορει ο παικτης που εχει αποβληθει να επιστεψει στον αγωνιστικο χωρο μετα τον αγωνα?
green_beret Δημοσ. 10 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2006 Πάντως αν θυμάμαι καλα ο Ζινταν έχει υποπέσει κατα το παρελθόν και σε άλλες στιγμές οπου έχασε την ψυχραιμία του και χτύπησε αντίπαλο. Αν θυμάται κάποιος συγκεκριμένα ας βοηθήσει.
KaizerSoze Δημοσ. 10 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2006 Καλα kaizer χαλαρωσε,δεν επαιζε σε καμμια φιεστα,επαιζε στον τελικο του Μουντιαλ και ηταν αρχηγος εθνικης ομαδας...Ηταν υποχρεωση του να φερθει οχι σαν κυριος,αλλα τουλαχιστον σαν επαγγελματιας... Τι μας λες μωρε!!! Α. Αυτα με τους επαγγελματιες ειναι για τους δημοσιογραφους και για τους μαντζερς.Τα παιδια παιζουν μπαλα.Ενα παιχνιδι ειναι γαμωτο απλα ειναι καλοι και βγαλανε λεφτα.Μια ζωη παιδια.Γιαυτο τους ζηλευω και οχι για τα λεφτα. Μακαρι να εκανα την καβλα μου βιοποριστικο μεσο και ας επερνα τα ιδια λεφτα που περνω τωρα Β. Δεν καταλαβα???ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΕΧΕΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ Ο ΖΙΝΤΑΝ??Και κυριως ΓΙΑΤΙ εχει υποχρεωση??Του χαριστηκε τιποτα? Αυτοι δεν τον κανανε χρυσο να επιστρεψει??Εκανε κατι λιγοτερο απο αυτο που μπορουσε στον αγωνιστικο χωρο?Επεδειξε αδιαφορια? Δεν ειναι δουλος,ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗΣ ειναι.Ετσι νιωθει ετσι κανει.Δεν θα του πουμε εμεις πως να αντιδρα.Εχει δικαιωμα να κανει αυτο που νιωθει(οπως βεβεαια εχει δικαιωμα ο προπονητης του να του πει "Εγω δεν γουσταρω πως φερεσαι και δεν σε ξαναβαζω") Μια ζωη ετσι ηταν ο Ζιζου,εγω θυμαμαι 3 αποβολες του για κουτουλια.Εμεινε αυθεντικος,δεν μπηκε σε καλουπια.Και γιαυτο ξεχωρισε στην καριερα του.Γιατι αν μπεις σαν χαρακτηρας σε καλουπια θα μπεις καποτε και σαν παικτης,θα βρεθεις απο επιθετικος ξερω γω,αριστερο μπακ
KaizerSoze Δημοσ. 10 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2006 Πάντως αν θυμάμαι καλα ο Ζινταν έχει υποπέσει κατα το παρελθόν και σε άλλες στιγμές οπου έχασε την ψυχραιμία του και χτύπησε αντίπαλο. Αν θυμάται κάποιος συγκεκριμένα ας βοηθήσει. 1 ηταν που κουτουλιασε 2 του Αμβρουργου και δεν ηρθε στο ΟΑΚΑ στο Τσαμπιονς Λιγκ 2 ηταν με την Εθνικη που εσκασε κλωτσιδι σε πεσμενο αντιπαλο,δεν θυμαμαι να σου πω ματς
nontasg Δημοσ. 10 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2006 1 ηταν που κουτουλιασε 2 του Αμβρουργου και δεν ηρθε στο ΟΑΚΑ στο Τσαμπιονς Λιγκ2 ηταν με την Εθνικη που εσκασε κλωτσιδι σε πεσμενο αντιπαλο' date='δεν θυμαμαι να σου πω ματς[/quote'] Τρεις και τον επιάσαμε!!!! :mrgreen:
akis401 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2006 Να πω και κάτι άλλο που προσωπικά δεν το ήξερα και πιστεύω και λίγοι το συνάντησαν μέχρι τώρα. Στα πέναλτυ δηλώνουν τους 5 πρώτους και μετά δηλώνουν και τους υπόλοιπους που βαράνε ένας ένας, γνωστό αυτό. Αυτό που δεν ήξερα είναι πως σε περίπτωση που μια ομάδα όπως η Γαλλία σήμερα που έπαιζε με 10, πρέπει και οι άλλοι να δηλώσουν μόνο 10, ένας δλδ από 11άδα μένει έξω,.... Το μάθαμε κι αυτό(Για μένα λέω)
KaizerSoze Δημοσ. 10 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2006 Μια χαρα τον πιανανε...και στις 2 περιπτωσεις εφυγε με κοκκινη.Οπως σημερα.Ειπαμε,ο τυπος ετσι φερεται.Σε οποιον αρεσει
nontasg Δημοσ. 10 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2006 Να πω και κάτι άλλο που προσωπικά δεν το ήξερα και πιστεύω και λίγοι το συνάντησαν μέχρι τώρα. Στα πέναλτυ δηλώνουν τους 5 πρώτους και μετά δηλώνουν και τους υπόλοιπους που βαράνε ένας ένας, γνωστό αυτό. Αυτό που δεν ήξερα είναι πως σε περίπτωση που μια ομάδα όπως η Γαλλία σήμερα που έπαιζε με 10, πρέπει και οι άλλοι να δηλώσουν μόνο 10, ένας δλδ από 11άδα μένει έξω,.... Το μάθαμε κι αυτό(Για μένα λέω) Η αλήθεια είναι ότι ούτε κι εγώ το ήξερα αυτό και μου φαίνεται παράξενο....
dimitris74 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2006 Καλός ο Ζινεντίν αλλα όχι και για να πάρει μόνος του 2 παγκόσμια.1 πήρε και ενα τελικό. καλά ειναι. με αηδίασαν όλοι με την αγιοποίηση Ζιντάν ' date=' 15 μέρες τώρα, επειδή έκανε 2 καλά παιχνίδια. διαβάστε το κείμενο παρακάτω, γραμμένο στις [b']19 Ιουνίου 2006[/b] http://dribblendrink.blogspot.com/2006/06/blog-post_115073350234719173.html Το παιδί και το γκέτο Εγώ, τον Ζινεντίν θα τον θυμάμαι κυρίως για το ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ γκόλ που εβαλε σε ενα τελικό CL, για τα 2 με τη Βραζιλία, και μετά για μερικές ντρίπλες του. Αλλα πολλοί συμπατριώτες του θα τον συνδέουν πάντα με ενα χαμένο Π.Κ. και τα δύο του αξίζουν. παικταράς είπαμε, αλλα οχι και άγιος. εγω θα τον θυμάμαι και για την δήλωση οτι ειμαι αλγερινης καταγωγης και εστειλε στον κουβα τον λεπεν που έχασε 15% στις εκλογες απο την δήλωση αυτή...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.