blueviper Δημοσ. 10 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2006 Φυσικά και δε σκοπεύω να σβήσω από τη μνήμη μου τις απίστευτες ποδοσφαιρικές στιγμές που μου έχει χαρίσει πλουσιοπάροχα ο συγκεκριμένος παίχτης, μόνο και μόνο επειδή, ανθρώπινα μεν, αξιοκατάκριτα δε, δεν κατόρθωσε να συγκρατήσει τα νεύρα του σε μια στιγμή πολύ κρίσιμη. Ούτε πρόκειται να ακυρώσω την αδιαμφισβήτητη ποδοσφαιρική του κλάση ή το υπόβαθρό του εν γένει, όπως έχει καταγραφεί πολλάκις σε συνεντεύξεις...τέτοιες έχει δώσει κι ο Γεωργάτος που τυγχάνει και συνάδελφός του και προσπαθείς να βρεις αν η πρόταση περιέχει και υποκείμενο εκτός από ρήμα. Είναι κρίμα για τον ίδιο πρώτα απ' όλα, που κλείνει με τέτοια άδοξη αποπομπή μια καριέρα χρόνων, επειδή ένα τσουτσέκι, που μεθαύριο δε θα το θυμάται ούτε η μάνα του, τον έφτασε στα άκρα. Τι σου είναι όμως η ζωή...ήρωας στο 81' όταν συνέχισε να παίζει με τραυματισμένο ώμο, φτυσμένος μετά την απαράδεκτη συμμετοχή του στο "έγκλημα". Πάω να κατεβάσω την αφίσα του από τον τοίχο και να πετάξω τη γιγαντοαφίσα του Ματεράτσι.
Bougas Δημοσ. 10 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2006 Κανένας δεν είπε τον Ζιντάν τσόγλανο...Και άσε τις επικρίσεις για τον εαυτό σου.... ποιος ασχολειτε μαζι σου ρε?
nontasg Δημοσ. 10 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2006 Εντάξει ρε παιδιά... χαλαρώστε... "στενοχώρησε εκατομμύρια παιδιά" μια στιγμή ήταν που βγήκε απο την ένταση! Δεν τον πιασανε δα και με πόρνη σε πάρκινκ, ουτέ να κάνει χρήση ναρκωτικών έτσι ωστε να κατεβάσουν τα παιδια τις αφίσες τους!!! Βάλτε το βίντεο της κουτουλιάς και μετά δείτε βίντεο με τα μαγικά του και μετά αν θυμάστε το πρώτο βίντεο εμένα να με χ3σ3τ3... Ρε φίλε ίσως έχεις δίκιο...Ανοίξαμε κουβέντα τεραστίων διαστάσεων για κάτι όχι και τόσο σημαντικό πια....Μ@λ@κια έκανε ο Ζιντάν,τελείωσε την καριέρα του με έναν άσχημο τρόπο και θα πρέπει να συμβιβαστεί με αυτό..... Και σε τελική ανάλυση το τι λέμε εμείς είναι περιττό....
nontasg Δημοσ. 10 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2006 να προτείνω ο tzinos να γράφει σε greeklish?? Ελα μωρέ κι εσύ τώρα....Δεν πειράζει.....:-| :-|
mandate Δημοσ. 10 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2006 ναι ναι και εμένα μου θύμισε τα σκετσάκι του dave chappelle when keepin' real goes wrong μάλλον.+++++ δε ξέρω τι λέτε αλλά από σήμερα δίπλα στην αφίσα EYRO 2004 θα βάλω και μια αφίσα του Ζιντάν.
Kandinsky Δημοσ. 10 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2006 @cromb: Δικαίωμα σου να κάνεις ότι θέλεις. Προσωπικα μιλώ όταν λέω ότι δεν θα μπορούσα να τον γιουχάρω. Περιμένω άλλωστε την συγνώμη του προς τον κόσμο κι όσο νά'ναι δεν πιστεύω πως ούτε ο μεγαλύτερος εχθρός του θα τον θυμάται με μελανά χρώματα....
grigas Δημοσ. 10 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2006 ναι ρε...πλάκα κάνω... @ Bougas & nontasg : χαλαρώστε...
strassenmeister Δημοσ. 10 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2006 Κριμα για το Zidane,να τελειωσει ετσι μια τοσο μεγαλη καριερα και οχι με ενα Παγκοσμιο Κυπελο.Πολυ ασχημη ενεργεια.Δυστυχως ποτε δεν το συμπαθησα αν και τον παραδεχομαι αλλα αυτο που εκανε τον "εριξε" λιγο.Η Ιταλια ηταν καλυτερη στο 1ο ημιχρονο αλλα μετα φανηκε να πεφτει πολυ και δεν απειλησε ενω η Γαλλια ανεβηκε αλλα δεν εκανε και πολλες ευκαιριες ουσιαστικες.Θα ηθελα ομως να ανεφερω πως εκτος απο το Ζidane στο γηπεδο υπηρχε και ενας αλλος μεγαλος παιχτης που σημερα επαιξε τρομερα οπως και σε ολο το Mundial.Καλυτερος αμυντικος του κοσμου μακραν,ο κυριος Cannavaro...το αξιζε το Κυπελο.
blueviper Δημοσ. 10 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2006 Ενώ οι Ιταλοί δεν τον χάλασαν που για 75' έπαιζαν κατενάτσιο, να πάνε στα πέναλτι. Α ρε Ιτάλια, μια ζωή αντρίκιο ποδόσφαιρο. Σε χάρηκα με τη Γερμανία, είπα ότι προχωρήσανε κι αυτοί, βγήκαν να δείξουν τί είναι, αλλά νάσου πάλι στον τελικό η νοοτροπια της Μαφίας, της πουστιάς, το μουλωχτό.... Ε, όχι και τον χάλασαν οι Ιταλοί. Ο ανεκδιήγητος ο Ζιντάν τον κατέστρεψε, που έκανε και 5-6 ντρίπλες σε όλο το ματς. Ενώ οι Ιταλιάνοι όλο περίτεχνες ενέργειες, τσαλιμάκια, αυτοματισμοί και μπάλα πάνω κάτω. Που τους έχανες, που τους έβρισκες 20 μέτρα από την εστία του Μπουφόν βρισκόντουσαν, με τον Καναβάρο να έχει κάνει το παιχνίδι της ζωής του. Χαρήκαμε επιθετικό παιχνίδι...τι να πρωτοθυμηθώ μετά το 45: Τότι, Τόνι, Ντελ Πιέρο και Ιακουίντα κάνανε πάρτι μετά το ημίχρονο. Δοκάρια, κεφαλιές, ψαλιδάκια...έχανες τη μπάλα! Μωρέ τους χάρηκα!
Pablo_Hasan Δημοσ. 10 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2006 ο ματερατζι ειναι λιγο καραγκιοζης η μου φαινεται?
nontasg Δημοσ. 10 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2006 ναι ρε...πλάκα κάνω... @ Bougas & nontasg : χαλαρώστε... Εγώ ήδη χαλάρωσα.... :mrgreen:
tzinos Δημοσ. 10 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2006 Ό,τι πιο εύκολο να ρίξεις την ευθύνη του αποτελέσματος στο Ζιντάν για την απαράδεκτη ομολογουμένως ενέργεια. Αν όμως ήμουν ο Ματεράτσι, δε θα είχα τα @@ να κοιταχτώ την επομένη στον καθρέφτη, από τη στιγμή που με τον τρόπο μου εξώθησα έναν εκ των μεγαλύτερων παιχτών που έβγαλε αυτό το ρημάδι το άθλημα, να κλείσει την καριέρα του με τέτοιο ανίερο τρόπο. Ευτυχώς όμως που η ιστορία ενίοτε είναι αμείλικτη...ο Ζιντάν είναι μια διαχρονική αξία και πρότυπο για πολλές μελλοντικές γενεές ποδοσφαιριστών, ο δε Ματεράτσι θα περάσει στη λήθη ως άλλος ένας αμυντικός. Δεν αποκλείεται δε ως υπέρτατο επίτευγμά του να αναφέρεται η μαγκιά του να "πετάξει" έξω το Ζιντάν. εχμμμ συμφονο μαζι σου οτη πιθανοτητα εχει μεγαλη ευθηνη και ο ματερατζι, αλλα ο ζινταν δεν επρεπε να αντιδρασει ετσι στον ΤΕΛΙΚΟ του π.Κ. και στο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ του παιχνιδι. Οπος ειπα και στο αλλο τοπικ αν αντιδρουσαν ολη ετσι σε καθε προκληση θα τελειοναν τα παιχνιδια με 3-4 παιχτες. Ειναι υποχρεομενος να το καταπιει και να βοηθησει την ομαδα/κρατος του. Ειδικα οταν ολα τα ματια ειναι πανο του. Εκει που διαφονο ειναι οτη ο ματερατζι θα μεινει στην ιστορια ος αλλος ενας αμυντικος. Μην ξεχνας οτη ισοφαρισε αυτος, αρα σκοραρε σε τελικο παγκοσμιου κυπελλου και συνεβαλε τα μεγιστα στο να το παρει η ιταλια. Νομιζο θα εχει και αυτος λιγο σημαντικο μερος στην ιστορια του ποδοσφερου και οχι μονο επειδη κερδισε την αποβολη. Και ειχε και αλλο ενα γκολ απο προηγουμενο ματς. για αμυντικος μια χαρα τα πηγε
Kandinsky Δημοσ. 10 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2006 Φυσικά και δε σκοπεύω να σβήσω από τη μνήμη μου τις απίστευτες ποδοσφαιρικές στιγμές που μου έχει χαρίσει πλουσιοπάροχα ο συγκεκριμένος παίχτης' date=' μόνο και μόνο επειδή, ανθρώπινα μεν, αξιοκατάκριτα δε, δεν κατόρθωσε να συγκρατήσει τα νεύρα του σε μια στιγμή πολύ κρίσιμη. Ούτε πρόκειται να ακυρώσω την αδιαμφισβήτητη ποδοσφαιρική του κλάση ή το υπόβαθρό του εν γένει, όπως έχει καταγραφεί πολλάκις σε συνεντεύξεις...τέτοιες έχει δώσει κι ο Γεωργάτος που τυγχάνει και συνάδελφός του και προσπαθείς να βρεις αν η πρόταση περιέχει και υποκείμενο εκτός από ρήμα. Είναι κρίμα για τον ίδιο πρώτα απ' όλα, που κλείνει με τέτοια άδοξη αποπομπή μια καριέρα χρόνων, επειδή ένα τσουτσέκι, που μεθαύριο δε θα το θυμάται ούτε η μάνα του, τον έφτασε στα άκρα. Τι σου είναι όμως η ζωή...ήρωας στο 81' όταν συνέχισε να παίζει με τραυματισμένο ώμο, φτυσμένος μετά την απαράδεκτη συμμετοχή του στο "έγκλημα". Πάω να κατεβάσω την αφίσα του από τον τοίχο και να πετάξω τη γιγαντοαφίσα του Ματεράτσι.[/quote'] Mπράβο ρε φίλε. Μπας κι είσαι εγώ?
Bougas Δημοσ. 10 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2006 Εγώ ήδη χαλάρωσα.... :mrgreen: και εγω επισης για ποδοσφαιρο μιλαμε.ειναι δυνατον να μην τσακωθουμε και λιγο?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.