konnak Δημοσ. 10 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2006 Moi aussi Cromb. Δυστυχώς ξενέρωσα απίστευτα στην αποβολή του Ζιντάν, το Μουντιάλ για μένα τελείωσε ουσιαστικά εκεί...Κρίμα.
akis401 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2006 Nontas όποτε θες Για τον ΖΙνταν όπως είπα και πιο πάνω , όποιος έπαιξε μπάλα ξέρει ότι κάποια στιγμή φλιπάρεις όσο μεγάλος και να'σαι αλλά βγες μετά βρε άνθρωπε, όσο κι αν θες εκείνη τη στιγμή να ανοίξει η γη να σε καταπιεί, πάρε το μετάλιο και να σε αποχαιρετήσουν-αποθεώσουν όλοι σαν μεγάλο παίκτη που όντως ήσουνα. Γιατί κανείς δε νομίζω να τον γιουχάιζε, θα αποθεωνόταν.
Kandinsky Δημοσ. 10 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2006 Εγώ αντίθετα θα έλεγα ότι στενοχωριέμαι αλλά λόγω των όσων έχει προσφέρει δεν θα μπορούσα ποτέ να τον γιουχάρω.
Bougas Δημοσ. 10 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2006 ζινταν-τσογλανος και ροναλντινιο-πατατακιας..... ολα τα μηδενιζετε μεσα σε ενα δευτερολεπτο. αυριο,αλλα θα λετε παλι.κλασικη περιπτωση ελληνα!
nontasg Δημοσ. 10 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2006 Nontas όποτε θες Για τον ΖΙνταν όπως είπα και πιο πάνω , όποιος έπαιξε μπάλα ξέρει ότι κάποια στιγμή φλιπάρεις όσο μεγάλος και να'σαι αλλά βγες μετά βρε άνθρωπε, όσο κι αν θες εκείνη τη στιγμή να ανοίξει η γη να σε καταπιεί, πάρε το μετάλιο και να σε αποχαιρετήσουν-αποθεώσουν όλοι σαν μεγάλο παίκτη που όντως ήσουνα. Γιατί κανείς δε νομίζω να τον γιουχάιζε, θα αποθεωνόταν. Μα,αν πρόσεξες,όλος ο κόσμος γιουχάιζε τους Ιταλούς μέχρι να τελειώσει η παράταση..... Τα έχω χαμένα,αυτό που είδα σήμερα δεν μπορώ να το πιστέψω....Χάλασε έναν πολύ ωραίο τελικό.... :(
nontasg Δημοσ. 10 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2006 ζινταν-τσογλανος και ροναλντινιο-πατατακιας.....ολα τα μηδενιζετε μεσα σε ενα δευτερολεπτο. αυριο' date='αλλα θα λετε παλι.κλασικη περιπτωση ελληνα![/quote'] Κανένας δεν είπε τον Ζιντάν τσόγλανο...Και άσε τις επικρίσεις για τον εαυτό σου....
pantera Δημοσ. 10 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2006 Δυστηχως αυτη η κεφαλια του Ζινταν θα μεινει στην ιστορια Θα την μνημονευουν για πολλα χρονια κριμα....
Cromb Δημοσ. 10 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2006 @Kandinsky, δεν τον γιουχάρω για όσα έχει προσφέρει. Για μένα θα παραμείνει τεράστιος παίχτης. Τον γουχάρω για τη συγκεκριμένη ενέργεια στο τελευταίο ματς της καριέρας του. Με πίκρανε και νομίζω πως έχω το δικαίωμα. Φαντάζεσαι λίγο πως ένοιωθε το ξαδερφάκι μου, που βλέπαμε μαζί το ματς και φορούσε τη φανέλα του (του την έιχα πάρει δώρο πριν τρια χρόνια) την ώρα της αποβολής...
tzinos Δημοσ. 10 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2006 δεν σε καταλαβενο, σχολιαζουμε τη συγκεκριμενη φαση και οχι ολη του τη καριερα. Οπος και να το δεις εβαλε ενα μικρο μαυρο στιγμα στην μεγαλη καριερα του και ενο πηγενε για ενδοξο τελος προκαλεσε αρνητικα σχολια. Κανεις δεν διαγραφει την αξια του σαν παιχτη, αλλα ο ιδιος φροντισε να προσφερει και μια σκηνη που θα τον ακολουθει με αρνητικα σχολια στα ντοκιμαντερ που θα δεινχουν της μαγικες ικανοτητες του στο μελλον.
SeXBOX Δημοσ. 10 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2006 Εντάξει ρε παιδιά... χαλαρώστε... "στενοχώρησε εκατομμύρια παιδιά" μια στιγμή ήταν που βγήκε απο την ένταση! Δεν τον πιασανε δα και με πόρνη σε πάρκινκ, ουτέ να κάνει χρήση ναρκωτικών έτσι ωστε να κατεβάσουν τα παιδια τις αφίσες τους!!! Βάλτε το βίντεο της κουτουλιάς και μετά δείτε βίντεο με τα μαγικά του και μετά αν θυμάστε το πρώτο βίντεο εμένα να με χ3σ3τ3...
nontasg Δημοσ. 10 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2006 Φαντάζεσαι λίγο πως ένοιωθε το ξαδερφάκι μου, που βλέπαμε μαζί το ματς και φορούσε τη φανέλα του (του την έιχα πάρει δώρο πριν τρια χρόνια) την ώρα της αποβολής... Ειλικρινά δεν θα ήθελα να είμαι στη θέση του ...:-| :-|
Kandinsky Δημοσ. 10 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2006 Ενώ οι Ιταλοί δεν τον χάλασαν που για 75' έπαιζαν κατενάτσιο, να πάνε στα πέναλτι. Α ρε Ιτάλια, μια ζωή αντρίκιο ποδόσφαιρο. Σε χάρηκα με τη Γερμανία, είπα ότι προχωρήσανε κι αυτοί, βγήκαν να δείξουν τί είναι, αλλά νάσου πάλι στον τελικό η νοοτροπια της Μαφίας, της πουστιάς, το μουλωχτό....
akis401 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2006 Ο κόσμος γιουχάιζε πιστεύω επειδή δεν ξέρει γιατί αποβλήθηκε ο Ζιζού...ούτε κανείς από μας το πήρε χαμπάρι νομίζω , να'ναι καλά το replay...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.