Προς το περιεχόμενο

World Cup 2006

4saken

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
εισασταν μεσα στη φαση' date='και μπορειτε να κρινετε τον ανθρωπο?

η μηπως θα αρχισετε παλι το......ειναι επαγγελματιας και δεν επιτρεπετε αυτο για εναν παιχτη της κλασης του?

ας πουμε για παραδειγμα,οτι του εβρισε την μανα.

εσεις πως θα αντιδρουσατε?[/quote']

Έχεις παιξει ποτέ ή εχεις δει απο κοντά κανενα επαγγελματικό παιχνίδι;

Σε πληροφορώ οτι το το βρίσιμο της μάνας είναι "πταίσμα" μπροστά στα μπουνίδια, αγκωνιδια, κλωτσίδια και χριστοπαναγιδια που ρίχνονται σε έναν αγώνα. Αν ήταν ετσι, σε κάθε αγώνα θα είχαν 5-6 κοκκινες.

Και ο ζιντάν αυτά τα έχει κανει ΠΟΛΛΕΣ φορές. Δεν είναι η πρώτη φορά.

• Απαντ. 1,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Από το β ημίχρονο και μετά δεν υπήρχε Ιταλία στο γήπεδο....Ο Ζιντάν απαράδεκτος, όχι για την κόκκινη τόσο(ποιος ξέρει τι του είπε ο Ματεράτσι και του άναψε τα λαμπάκια-αν και πάλι αδικαιολόγητος αλλά άντε λέμε στην ένταση του αγώνα γίνονται αυτά)) αλλά που δεν βγήκε καν μετά να πάρει το μετάλιο. Κρίμα....

Νοντας σου χρωστάω μια απάντηση. 1500....

Δημοσ.
ο "κυριος" ΖΙΖΟΥ εκπροσωπει την χωρα του.... δεν ειναι εκει για την παρτη του. Οποτε το λιγοτερο που εχει να κανει ειναι να ειναι ΚΥΡΙΟΣ και παραδειγμα αθλητη γιατι εκπροσωπει ενα εθνος.

ΑΚΡΙΒΩΣ!!!Αμάν πια ρε παιδιά,τι μανία είναι αυτή να προσπαθούμε συνεχώς να δικαιολογούμε τα αδικαιολόγητα???

Άν του το έλεγε κάποιος εκτός γηπέδου καλά θα του έκανε να αντιδράσει έτσι...Αλλά στη διάρκεια ενός επαγγελματικού αγώνα ποδοσφαίρου το πολύ πολύ ας του ανταποδώσει τη βρισιά...Τι στο δ....ο σε αλάνα παίζει για να αντιδράσει έτσι???:evil: :evil: :evil:

ΚΑΙ ΥΠΟΨΗΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΑΝ ΤΟΝ ΕΒΡΙΣΕ.....

Δημοσ.

μπουγας εγο δεν ειμαι ινδαλμα δισεκατομυριον ανθροπον ουτε πληρονομαι τρελα λεφτα για να ειμαι ποδοσφερικο ινδαλμα και προταθλητης ουτε κρεμετε απο πανο μου ενα ολκληρο κρατος. Αν τσακονομουν θα γινοταν στο δρομο η σε ενα κλαμπ, και στα @@ αν γυρνουσα και του πεζα την κουτουλια, οποτε καταλαβενεις νομιζο ειναι εντελος διαφορετικες περιπτοσεις.

Δημοσ.
Και ο ζιντάν αυτά τα έχει κανει ΠΟΛΛΕΣ φορές. Δεν είναι η πρώτη φορά.

να τον κανουμε ντα στον ποπο?

Δημοσ.
να τον κανουμε ντα στον ποπο?

Ε κοίτα....άμα μιλάμε σοβαρά και εσύ κάνεις πλάκα τότε τι θες και μιλάς???:evil: :evil:

Δημοσ.

εδω θελουν να με περασουν για πνευματικούς ηγέτες,ποδοσφαιριστες.....

ήμαρτον,ψαξτε καπου αλλου για προτυπα......

Δημοσ.

Ουδέποτε ήμουν Γαλλία...μάλιστα δήλωνα και δηλώνω αμετανόητος fan της Βραζιλίας. Μετά δε από το κάζο του μεταξύ "μας" παιχνιδιού, δε θα είχα και πολλούς λόγους να είμαι με τη Γαλλία, αν εξαιρέσεις το σεβασμό που τρέφω στο πρόσωπο του Ζιντάν.

Σε αυτόν τον τελικό όμως αυτό που τελικά νίκησε δεν είναι τίποτα περισσότερο από το αιώνιο πρόσωπο της ιταλικής σχολής, που για λίγο νομίζαμε -φευ- πως είχε εκλείψει...κατενάτσιο κι άγιος ο Θεός. Η συγκεκριμένη Ιταλία με έκανε να συμπαθήσω τους Γάλλους και την ψυχωμένη προσπάθεια μιας γερασμένη ομάδας, που έπαιζε για δύο ακόμα κι όταν ο Ζιντάν βγήκε με κόκκινη. Ντροπή για το ποδόσφαιρο η ανυπαρξία της Ιταλίας για τουλάχιστον 75 λεπτά. Οι άνθρωποι ήταν ανίκανοι να κάνουν μια επίθεση της προκοπής...

Ό,τι πιο εύκολο να ρίξεις την ευθύνη του αποτελέσματος στο Ζιντάν για την απαράδεκτη ομολογουμένως ενέργεια. Αν όμως ήμουν ο Ματεράτσι, δε θα είχα τα @@ να κοιταχτώ την επομένη στον καθρέφτη, από τη στιγμή που με τον τρόπο μου εξώθησα έναν εκ των μεγαλύτερων παιχτών που έβγαλε αυτό το ρημάδι το άθλημα, να κλείσει την καριέρα του με τέτοιο ανίερο τρόπο. Ευτυχώς όμως που η ιστορία ενίοτε είναι αμείλικτη...ο Ζιντάν είναι μια διαχρονική αξία και πρότυπο για πολλές μελλοντικές γενεές ποδοσφαιριστών, ο δε Ματεράτσι θα περάσει στη λήθη ως άλλος ένας αμυντικός. Δεν αποκλείεται δε ως υπέρτατο επίτευγμά του να αναφέρεται η μαγκιά του να "πετάξει" έξω το Ζιντάν.

Είναι από τις λίγες φορές που λυπάμαι για το νικητή του Μουντιάλ. Θα λυπηθώ όμως ακόμα περισσότερο, αν όλο αυτό αποτελέσει μοχλό πίεσης για να απαλύνουν τις ποινές των Γιουβεντίνων και των λοιπών λαμόγιων που μετείχαν στο σκάνδαλο.

Δημοσ.

και βεβαια ενοειτε οτη αμα ο ιταλος του ριξε τιποτα προκλητικα μπινελικια ειναι και αυτος ποταπο σκουλικη, μονο που ειναι εξυπνο σκουλικη διοτη η βρισιες δεν περνουν κοκινη ουτε τις διακρινεις ευκολα απο ενα μακρινο replay. Ο ιταλος πεζει το βρομικο παιχνιδι του αμυντικου που σε καθε φαση τσιγκλαει τον αλλο για τετοια αντιδραση, λαθος μεν, γινεται δε, και δεν πρεπει να πεφτεις στην παγιδα του αν εισαι μαγκας. Διοτη δεν νομιζο να εγινε μαγκας τορα ο ζινταν που πηρε την κοκινη. μαγκας θα ταν αμα τον αγνουσε, εβαζε κανα γκολακι, επερνε το κυπελο, περνουσε μπροστα απο τον ιταλο στο τελος και του κανε καμια γκριματσα παρε να χεις τορα βρομε!!

Δημοσ.

Είναι γεγονός ότι με απογοήτευσε η Ιταλία σήμερα. Ήλπιζα ότι θα παίξει ωραίο ποδόσφαιρο όπως και με την Γερμανια αλλά όχι.

Απ' τις αρχές του β' ημιχρόνου έως και το τελος, κλείστηκαν αδικαιολογήτως πίσω. Ακόμα και με 10 παίκτες οι Γάλλοι ήταν πιό επιθετικοί και έμοιαζε να παίζουν οι Ιταλοί με λιγότερους παίκτες και προσπαθούσαν να πάνε στα πέναλτι.

Εκεί, δεν είχα αμφιβολία. Αν όχι λόγω Μπουφόν, ο οποίος δεν έπιασε ούτε ένα και μάλιστα στα περισσότερα ξεγελάστηκε, λόγω του Μπαρτέζ ο οποίος είναι πανάθλιος.

Στενοχωρήθηκα αφάνταστα για τη βλακεία του Ζιντάν. Όπως γράφω και στο thread που άνοιξε, ήταν σίγουρα λάθος του αλλά δεν μπορώ να πιάσω γομολάστιχα όπως κάνει ο καθε πανάσχετος με την ιστορία του ανθρώπου αυτού και να αρχίσω να ισοπεδώνω τα πάντα. Τα ίδια λέγανε και πριν καιρό για τον Καρεμπέ, ότι είναι αλήτης, άγριος, κλπ χωρις να γνωρίζει κανεις τί πράγματα έχει κάνει στη ζωή του. Όλοι εχουν ένα όριο και πολύ κακώς ο Ζιντάν το ξεπέρασε. Η ζωη συνεχίζεται.

Δημοσ.
Διοτη δεν νομιζο να εγινε μαγκας τορα ο ζινταν που πηρε την κοκινη. μαγκας θα ταν αμα τον αγνουσε, εβαζε κανα γκολακι, επερνε το κυπελο, περνουσε μπροστα απο τον ιταλο στο τελος και του κανε καμια γκριματσα παρε να χεις τορα βρομε!!

ΑΚΡΙΒΩΣ!!!!

Δημοσ.
Από το β ημίχρονο και μετά δεν υπήρχε Ιταλία στο γήπεδο....

Αν και θερμός υποστηρικτής της Ιταλίας συμφωνώ' date='γιατί έχεις δίκιο.:-|

Ο Ζιντάν απαράδεκτος, όχι για την κόκκινη τόσο(ποιος ξέρει τι του είπε ο Ματεράτσι και του άναψε τα λαμπάκια-αν και πάλι αδικαιολόγητος αλλά άντε λέμε στην ένταση του αγώνα γίνονται αυτά)) αλλά που δεν βγήκε καν μετά να πάρει το μετάλιο. Κρίμα....

Αυτό που λες για το μετάλλιο ήταν ακόμα χειρότερο από την κόκκινη που πήρε και ΕΝΤΕΛΩΣ αδικαιολόγητο....:evil: :evil:

Νοντας σου χρωστάω μια απάντηση. 1500....

Τα τσέπωσες ε???Πότε θα κεράσεις???:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Δημοσ.

Εδώ και χρόνια είναι ο αγαπημένος μου παίχτης.Σήμερα με στενοχώρησε απίστευτα. Τέτοια πράγματα δεν επιτρέπονται ούτε σε ερασιτεχνικό. Ειδικά από αυτόν τον παίχτη στο συγκεκριμένο μάτς.

Στενοχωρήθηκα και έχω το δικαίωμα να τον γιουχάρω, όπως τον εκθίαζα τόσα χρόνια. Ούτε με νοιάζει να τον δικαιολογήσω, ούτε να τον πώ αλήτη, απλά τον γιουχάρω γιατι στενοχώρησε εκατομμύρια παιδιά που τον είχαν αφίσα στο δωμάτιό τους και ονειρεύοταν να γίνουν σαν αυτόν.

Δημοσ.

Στενοχωρήθηκα και έχω το δικαίωμα να τον γιουχάρω' date=' όπως τον εκθίαζα τόσα χρόνια. Ούτε με νοιάζει να τον δικαιολογήσω, ούτε να τον πώ αλήτη, απλά τον γιουχάρω γιατι στενοχώρησε εκατομμύρια παιδιά που τον είχαν αφίσα στο δωμάτιό τους και ονειρεύοταν να γίνουν σαν αυτόν.[/quote']

Η πιο αντικειμενική και ορθή απόψη επί του θέματος....

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...