kirimis Δημοσ. 9 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2006 Καλα το εκανε το κωλοπαιδο ο διαιτητης.... τον αλητη....
SeXBOX Δημοσ. 9 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2006 Εμένα μου αρέσει που έκανε την Ιταλία ο Βερνίκος πρωταθλήτρια Ευρώπης... το είπε 2-3 φορές! lol
nontasg Δημοσ. 9 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2006 ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ 2006:ΙΤΑΛΙΑ!!!!!!!!! VIVA ITALIA!!!!!! ΟΛΕ,ΟΛΕ,ΟΛΕ,ΟΛΕ,ΟΛΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!!!!!! ΖΗΤΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Dreamcatcher Δημοσ. 9 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2006 ευτυχώς που δεν τo πήρε η αντιπαθέστερη ομάδα ever για μένα (από εκείνο τον αστείο τελικό με την βραζιλία) αν και γενικά δεν υποστηρίζω ιταλία θα υποστήριζα οποια ομάδα ήταν αντιμέτωπη με την γαλλία
nontasg Δημοσ. 9 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2006 Ντροπή για τον Zidane,ντροπή................:evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
nontasg Δημοσ. 9 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2006 Εμένα μου αρέσει που έκανε την Ιταλία ο Βερνίκος πρωταθλήτρια Ευρώπης... το είπε 2-3 φορές! lol :mrgreen: :mrgreen: Όντως...... Ντροπή για τον Ζιντάν πάντως....Ένας επαγγελματίας ποδοσφαιριστής της κλάσης του,ό,τι βρισιά και αν του είπε ο Ιταλός,δεν είναι δυνατόν να προβεί σε μια τέτοια ενέργεια.....Εγώ έχασα πάσα ιδέα....
Bougas Δημοσ. 9 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2006 εισασταν μεσα στη φαση,και μπορειτε να κρινετε τον ανθρωπο? η μηπως θα αρχισετε παλι το......ειναι επαγγελματιας και δεν επιτρεπετε αυτο για εναν παιχτη της κλασης του? ας πουμε για παραδειγμα,οτι του εβρισε την μανα. εσεις πως θα αντιδρουσατε?
mazda Δημοσ. 10 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2006 εισασταν μεσα στη φαση' date='και μπορειτε να κρινετε τον ανθρωπο?η μηπως θα αρχισετε παλι το......ειναι επαγγελματιας και δεν επιτρεπετε αυτο για εναν παιχτη της κλασης του? ας πουμε για παραδειγμα,οτι του εβρισε την μανα. εσεις πως θα αντιδρουσατε?[/quote'] Eγω λεω οτι το λιγοτερο του εβρισε τη μανα η την οικογενεια αν και αμφιβαλλω γιατι απο οσο ειδα δεν προηγηθηκε κατι που να δικαιολογει αυτο που εγινε. Το ζητουμενο ειναι αν αυτος (ο ΖΖ) επρεπε να κανει αυτο που εκανε...
Bougas Δημοσ. 10 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2006 προσωπικα απο σημερα σταματαω το ποδοσφαιρο.σημερα ξεχιλησε το ποτηρι.τελος. την σημερινη κατακτηση του παγκοσμιου κυπελου απο το κατενατσιο,το θεωρω ντροπη για το παγκοσμιο ποδοσφαιρο. ημαρτον,αν αυτη η ομαδα,ειναι η καλυτερη του κοσμου. ΥΓ.με εχει κουρασει χρονια τωρα το δουλεμα του κοκκαλη με τους ζε ρομπερτους και τους ροναλντους......ηρθε και το σημερινο με την ιταλια και ξενερωσα. αυτο το ποδοσφαιρο εμενα δεν μ'αρεσει.
tzinos Δημοσ. 10 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2006 ε ναι ρε μπουγας, δεν επιτρεπεται αν ειναι επαγγελματιας. Ξερεις τι κολοδακτυλο πεφτει, τι σπροξιδια, τι βρισιδια, αμα ειναι να αντιδρας ετσι σε καθε προκληση π@π@ρια επαγκελματιας εισαι. Τι ειναι το τοπικο κρητης?? Μηπος ξεχνας οτη ενα ολοκληρο κρατος στηριζεται πανο του. τον παρακολουθουν δισεκατομυρια ανθροποι στον τελικο του παγκοσμιου κυπελλου και τον εχουν σαν ινδαλμα?? Και ειναι και η τελευταια παρασταση του ος ενας απο τους μεγαλυτερους ποδοσφεριστες και παει και κανει ενα τοσο προφανες αντιαθλητικο φαουλ?? Απαραδεκτος και αυτοκαταστροφικος, βεβαια ενοειται οτη δεν διαγραφεται η καριερα του αλλα γιατι να προκαλεσει τοσα αρνητικα σχολια που θα παρει λιγα λεπτα προτου κρεμασει τα παπουτσια του και οταν ηδη εχει αποστομοσει οσους μουρμουραγαν για τις μετριες εμφανισεις του?? Λες το χειροτερο που μπορει να του πε να του βρισε τη μανα? ε και, του πεξε την κουτουλια και πατσισε?? μαλλον οχι. η μηπος να αρχιση να δερνει και τους οπαδους που βριζουν ολη την ωρα?
Bougas Δημοσ. 10 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2006 εσενα σου εχουν κανει κατι αναλογο? αληθεια,πως αντεδρασες?(λεμε τωρα...)
BIAP Δημοσ. 10 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2006 Καλυτερη-χειροτερη, το στοιχημα απεδωσε, αντε "και του χρονου":P
kirimis Δημοσ. 10 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2006 ο "κυριος" ΖΙΖΟΥ εκπροσωπει την χωρα του.... δεν ειναι εκει για την παρτη του. Οποτε το λιγοτερο που εχει να κανει ειναι να ειναι ΚΥΡΙΟΣ και παραδειγμα αθλητη γιατι εκπροσωπει ενα εθνος.
BIAP Δημοσ. 10 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2006 τον παρακολουθουν δισεκατομυρια ανθροποι στον τελικο του παγκοσμιου κυπελλου και τον εχουν σαν ινδαλμα[/b']?? Καλα να παθουν:?
Kandinsky Δημοσ. 10 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2006 Mέγα το λάθος του Ζιντάν και όντως το έχει ξανακάνει 1-2 φορές στην καριέρα τουα (με τη Γιουβε, εκ των οποίων η μια με τον ΠΑΟ). Το να πάμε όμως ως τους χαρακτηρισμούς "κωλόπαιδο", "αλήτης" και κάτι τέτοια, νομίζω ότι απαξιώνουμε πλήρως αυτόν τον πολύ μεγάλο αθλητή. Σπουδαίος ο αγώνας, κρέμασε την ομάδα του αλλά δε νομίζω ότι θα υπάρξει έστω και ένας που να μπορει να τον γιουχάρει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.